quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Bode said: Ovaj komentator je mnogo gotivniji od onog u utorak, nadam se da ce nas prenositi ubuduce Da mi je život od toga zavisio, ja bih rekao da je bio isti komentator. 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znao sam da posle Obstovih 0/4 u proslom kolu veceras ide 7/10.
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da li je moguce da nam Obst ostaje sam iz donje blokade...pa to se preuzima u srpskoj ligi jebote, pa nek napada iz 1:1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Obst i Giffey nesto imaju protiv KKCZ i Srbije?
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Obst i Giffey nesto imaju protiv KKCZ i Srbije? Obst je najbolji suter u evropi. Da bas nesto ima protiv nas 😆
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, forumko topic said: Evo ga Davidouvac na 5 Ima tu brzinu i agilnost teškog centra. 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izundu 2 lične. Treba izdržati sad ovu cicvaru Davidovca.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobra cetvrtina Kodija. Ali tesko ce ici ovo bez centra.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva je lešina Davidovac...ni milimetar se ne odvaja od parketa prilikom skoka. Nerealno na šta čovek liči
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, NMX said: a uhvatite jebeni skok nema negative! 1 1
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Deda u ova dva defanzivna poseda kao Alisa u zemlji cuda. Dobro je da smo odbili onaj nalet Obsta i Gifaja
Jelencom Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo da nam skracena rotacija glave ne dodje. Za sada dobri svi, da imamo bilo kakvog centra u rotaciji mirniji bi bio
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Trojke 5-7, u nastavku je za očekivati nešto kao 2-22...
Recommended Posts