JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Poslaću večeras. Divan si dečko!😁 Nebojša iz Železnika likes this.
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 24 minutes ago, Kooineeperk said: Pa onda nemoj da govoris da je teska povreda i na taj nacin stavljas nase postove u los kontekst. A da je uradio lose - jeste. Mozda bi postigao poene da nije nabio koleno, ali i da jeste postigao to ne umanjuje cinjenicu da je on doneo losu odluku da se onako probija. Kamenjas je iskocio na tu stranu i on je odabrao da ide od bloka pa je ovaj prvi skupio tako da uopste nije odabrao lose resenje.. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ojeley igra loše u napadu i to nema veze sa Sferom. Prosto čovjek za sad maši iz dobrih pozicija.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Имаш 4 напада на +6 да повећаш и шта ми радимо? Каква гомила камењарчина, крипл фајт у оној најгорој варијанти, и то сам љубазан. 1
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moliti se za zdravlje Grejema ... Ako on nije Nan.... Najebali smo... 7
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Napadi su nam ODLICNI!Bas to hocu da vidim!Miljenovic odlican!
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav hrkljuš i jalovina od igre. Što bi se reklo iz iskustva,vidi se pečat trenera.
Webad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago GG sto bi rekli gejmeri Ja ugasio tv. Dosta kosarke za ovu nedelju sto se tice naseg kluba.
djole0504 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 46 minutes ago, Kooineeperk said: Da, jer je glupo to uradio, pa? Ne treba da pomenem? Jel to neki problem? Naravno da mu zelim da je sve ok i da sto pre bude na parketu, u nedavnom postu sam istakao da ocekujem od njega i bolju sezonu, ako si pratio sta pisem. Nikada nisam ni pljuvao igrace niti im ista lose zeleo. Da se sprdam znam ponekad, ali nikad maliciozno. Pratim godinama forum i moram reći da nema bezobraznijih postova od tvojih, makar na sportskim temama. Iz svake reči koju napišeš isijava negacija toliko da me svakim tvojim postom teraš da razmišljam kontra onoga što si napisao. Nemoj da se trudiš da odgovaraš na ovaj post pošto sam upravo počeo i završio sa obraćanjima ka tebi. Edited 4 hours ago by djole0504 1
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zaboravio...ovom floperu odvratnom Musi treba par sekirica pa neka flopuje i dalje.Ali bar da malo podlaktice budu modre. 2 1
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Barem je rezultat još uvek aktivan, možemo da igramo još malo.
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1.Grejem CMM 2. Carter Kenan I na ovo još jedan bek i to debelo plačen da pričamo ozbiljno o EL ... Miljenović za sada daleko od ozbiljne košarke... Dobrić isto tako..
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iz ove perspektive mi pobjeda nad Milanom djeluje nezamislivo, ali ostaje tračak nade da je ovo skrivanje karata i puštanje protivnika.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Neprijatno ovim Dubaijevim trecepozivcima da se odlepe.
Recommended Posts