Zadnji vezni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Malo navlačenja od sudija. Što mi to ide na K ,prijateljska utakmica Jbt 3
Erik Kartmen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 5 minutes ago, JPM said: Jbg, isticao napad ali se CMM crtala bandža Edited 23 hours ago by Erik Kartmen
NikeAir Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Sector said: Ali CMM tačno sam vidio da ga čekaju da dandarom ako ne baci povratnu. Vratio ga dandarom u jazbinu
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Rivero frajeru...praštaj nam. I frizura ti je kidalica. God speed bro. Edited 23 hours ago by Wingwalker 3 1 1 4
Small Owl Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Na koju foru Karter zavrsi kod nas? Momak je bas zajeban. 1
Borky Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kad se samo setim rezanja vena zbog dolaska Rivera i plakanja za Holom.🤣
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Što Izundu sad? Mekintajer dao, Mekintajer uzeo... Edited 23 hours ago by fradler
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Stvarni znam da preterujem ali nemoj mi ovog Kenana vise...
quentin Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nemojte na Kodija, meni ipak izgleda dosta bolje nego prošle sezone.
Chaos Is Me Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ajde bre koji vam je. Normalno da će da isproba sve u pripremnoj utakmici, i treba. Dobri smo. 2
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kenan preparirani ti treba kada branimo 2 prednosti na minut do kraja ? 1
Recommended Posts