Phobia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Nini3112 said: Jao kako me nervira Kenan Nije mu prvi put da nas nervira
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ide Tajson u krtinu i ne pravi pitanje uopšte. Impresivno ubrzanje ima i neverovatan iskorak kada krene u prodor. Ne isplati se juriti ga. Genuine transition beast. Edited 3 hours ago by Wingwalker 5
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Karter kao Kinzi nekada 😁👏 Ima tu OG auru, ledenog mamojebača 5
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opet taj sut za tri, kao da nam neko bacio crnu magiju, koje god sutere da dovedemo nece oni ubacit otvorenu trojku. 3
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Carter mačka. Kompletan bek, rekoh vam ja čim smo ga potpisali da mi se mnogo sviđa taj potez. 2
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima li Odzelej do sad i blizu onih 40% za tri kao ranijih sezona? 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kenan i Dobric klinicki strelci koji vola ne umeju da ubodu.
Erik Kartmen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sami najbolji procenat spolja i nema nijedne akcije za njega da šutne... 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sviđa mi se stav kod Miljenovića, nije uopšte uplašen. 2
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Miljenović ako poradi na šutu mogao bi biti važan faktor. Edited 3 hours ago by bodo
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Igor_ said: Opet taj sut za tri, kao da nam neko bacio crnu magiju, koje god sutere da dovedemo nece oni ubacit otvorenu trojku. I slobodna bacanja. Ako ovako nastave i tokom zvaničnih utakmica sve će nam živce pojesti...
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš smo raznivrsni... Sva pojačanja su baš zanimljivi igrači... Biće sezona ludilo sigurno..šteta što Kenana ne udomišmo pa da dovedemo još jednog beka... 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Erik Kartmen said: Sami najbolji procenat spolja i nema nijedne akcije za njega da šutne... Ima za Kenana koji bazen da pogodi ne može. Baš je loš na obe strane terena. Menjao bih njega za nekog fizikalnijeg beka da zna da ubode neku trojku iz mesta. 1
NikeAir Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Daleko je ovo od idelnog ali se vidi ogroman posle one utakmice sa Parizom.Svakako treba imati u vidu da igramo bez Joela,Kaline i Grahama Edited 3 hours ago by NikeAir
Erik Kartmen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Govnari maloprije ne sviraju na Nvori i sad ovo...
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad par tipicno smrdljivih sudijskih odluka, posebno ovaj faul na Furnijeu. 6
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali CMM tačno sam vidio da ga čekaju da dandarom ako ne baci povratnu.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad je Graham u 12 nece igrati Miljenovic a zapravo treba da ne igraju Kenan i Dobric. Uzasni su. Obi osim suta ne nude nista a sut im kao moj. 3
Recommended Posts