Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Krle said: Jel moze neko pozitivno nesto da napise? Nwora je grozan dodavac, Kamenko lomi obruce, Moneke uzasnu selekciju faulova ima itd... Igramo egal sa sampionom Evrope bez Grejema, a ovde totalni pesimizam Komentarisu se i dobre i loše stvari,ne vidim problem. Niko ne širi pesimizam.
СамоТи3 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Баш добро изгледамо, само да је све уреду са Девонтеом.
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Moracemo da zivimo sa ovakvim sutevima Cime.
fradler Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odlicna sekvenca sad, na oba kraja. Karter bi morao da uzima suteve na isteku napada, pre ce ubaciti on preko ruke nego Mekintajer otvoren sut.
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako nisu slobodna bacanja Kartera kad pise da je peti faul Fenera? Aaaaaaaaaaaaa...Bravo mali
fradler Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago "Iskoristio je sve tajmautove" Daj malo Radosica, Sfeki.
Webad Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Tajson je upgrade u odnosu na himaru..ofanzivno a defanzivno ne treba rec reci💪💪 3
bodo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Simpatična družina ova naša Zvezda.ima tu svega po malo.
TB Told Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Don Dusko said: Codi jbt Pa nije on kriv što je sudija slep. 1
Steve Gerrard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago E ako sad poslije pripremne ipo utakmice dobre ne osvojimo evroligu,ne znam kad cemo
mister-no Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 45 minutes ago, Igor_ said: Ne, ceka dete nije doputovao. Nisam ispratio ni da je zatrudnio. 1 5
Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Pozicioni napadi sa bratom vučinom su mučenja za oči. 😎 Ako ništa niko nas neće prebiti a mi to ćutke gledati. Edited 20 hours ago by Zadnji vezni
Bode Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Steve Gerrard said: E ako sad poslije pripremne ipo utakmice dobre ne osvojimo evroligu,ne znam kad cemo "Zvezda srusila prvaka Evrope"
Recommended Posts