Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Krle said: Jel moze neko pozitivno nesto da napise? Nwora je grozan dodavac, Kamenko lomi obruce, Moneke uzasnu selekciju faulova ima itd... Igramo egal sa sampionom Evrope bez Grejema, a ovde totalni pesimizam Komentarisu se i dobre i loše stvari,ne vidim problem. Niko ne širi pesimizam.
СамоТи3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Баш добро изгледамо, само да је све уреду са Девонтеом.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odlicna sekvenca sad, na oba kraja. Karter bi morao da uzima suteve na isteku napada, pre ce ubaciti on preko ruke nego Mekintajer otvoren sut.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako nisu slobodna bacanja Kartera kad pise da je peti faul Fenera? Aaaaaaaaaaaaa...Bravo mali
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago "Iskoristio je sve tajmautove" Daj malo Radosica, Sfeki.
Webad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tajson je upgrade u odnosu na himaru..ofanzivno a defanzivno ne treba rec reci💪💪 3
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Codi jbt Pa nije on kriv što je sudija slep. 1
Steve Gerrard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E ako sad poslije pripremne ipo utakmice dobre ne osvojimo evroligu,ne znam kad cemo
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Igor_ said: Ne, ceka dete nije doputovao. Nisam ispratio ni da je zatrudnio. 1 5
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pozicioni napadi sa bratom vučinom su mučenja za oči. 😎 Ako ništa niko nas neće prebiti a mi to ćutke gledati. Edited 2 hours ago by Zadnji vezni
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Steve Gerrard said: E ako sad poslije pripremne ipo utakmice dobre ne osvojimo evroligu,ne znam kad cemo "Zvezda srusila prvaka Evrope"
Recommended Posts