bodo Posted September 12 Posted September 12 (edited) Ja se za Nworu ne brinem ali zato CMM nastavlja tamo gde je stao. Edited September 12 by bodo
DijametralnoSuprotan Posted September 12 Posted September 12 Nwora sutira kao da je rucno mesao malter celu noc. 3
K.Dot Posted September 12 Posted September 12 Ovo bukvalno kao neka karsijaka ili büyükçekmece da gledam, napad ne funkcioniše ali zato niko ne igra odbranu 2
Sector Posted September 12 Posted September 12 Prije nego što ispalite neku kritiku ne zaboravite da smo bez Plavše. 1 7
fradler Posted September 12 Posted September 12 Brat Nvora ce nas dokrajciti. Retko neprijatan igrac za gledanje kad nije u ritmu.
Thor Posted September 12 Posted September 12 Imamo velike probleme sa organizacijom napada na ovu agresivnu odbranu Pariza. 1
DijametralnoSuprotan Posted September 12 Posted September 12 Nije cudo sto smo jedva dobili mucenu Igokeu. Ovo je haos.
fradler Posted September 12 Posted September 12 Al najjace su price kao napravili atletsku, fizicku mocniju ekipu. Ovi iz Pariza mogu da nas nose u zubima. 5 2
Zadnji vezni Posted September 12 Posted September 12 (edited) Primetan je trenerov pečat. I ovi novi što su imali nešto od talenta čika Janis im.je već oduzeo. Vrhunski stručnjak da u igraču ubije ono najbolje Edited September 12 by Zadnji vezni
Bejn Posted September 12 Posted September 12 Dovoljno sam video da znam šta nas čeka i ove sezone. Ponovo.
Taki Posted September 12 Posted September 12 Nemojte ljudi,većinom ste se složili da nam bek ne treba, a ovim sto ih imamo muka da prevedu i iskontrolišu loptu, ne stignu do neke organizacije
mister-no Posted September 12 Posted September 12 3 minutes ago, bodo said: Ja se za Nworu ne brinem ali zato CMM nastavlja tamo gde je stao. Ja se pomalo i brinem, puno smo žetona stavili na njega kao prošle godine na Kenana. Jedina nada što je ovo pripremna..
NMX Posted September 12 Posted September 12 Angazovati u doselekciji Radu sa Sport kluba da nas opravi kao Zoca prosle godine - da pita Sfera jel vreme za ostavku 1 1
K.Dot Posted September 12 Posted September 12 Reci ćete ovo je pripremna a ja mislim da će ekipa baš ovako izgledati tamo negde u decembru. 1
m0k1 Posted September 12 Posted September 12 Bas lose sutiramo a zato su se oni bas raspucali fino...
Recommended Posts