Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Glavni (a moguce i jedini bitan) utisak:

Igrali smo dozirano i dodavali gas kad je bilo potrebno da se odlepimo ili njih zaustavimo da se odlepe.

I uprkos nekim minutazama, sacuvana svezina za duplo kolo.

Nista za prigovoriti.

Bravo, Zvezdo!

Boki:classic_love:

• Like 17
Posted

Reći ću baš nakon pobede da ne bude da kenjam kad se gubi. Nwora je naš Dwayne Bacon. Hteli smo to, evo ga, fizički dominantan privatni preduzetnik koji ne razlikuje dobar od lošeg šuta. 

Dobismo na trojke Yaga, Dobrića i Butlera, inače igra nije bila neka. Ubiše nas na skoku. 

• Like 4
Posted

Dobrić doneo prevagu u važnom trenutku. Dobra sekvenca Jaga.  Butlerova trojka dagger. Nwora baš ume da nervira svojim odlukama na terenu. 

• Like 2
Posted
Just now, Don Dusko said:

I tako uvalismo 100 tom mocnom Penjaroji.Bilo bi ubedljivije da ovi na kraju nisu pogodili dosta divljih suteva.

Penaroja je odličan od kako je preuzeo KKP. Pogodili ste mnogo više teških šuteva nego mi, i to kada se lomilo. 

Čestitke cigani na zasluženoj pobedi i pumpanju 👏🏼👏🏼

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Za razliku od vecine ovde, meni je ovaj derbi bio veoma bitan i ovo mi je jedna od drazih pobeda ove sezone. Obradovic je veci deo vremena odlicno vodio mec i konacno je jedan dobro i spremio. Jos sladje je i sto su ovi primili stotku. Sve u svemu, jako dobra utakmica.

• Like 2
  • Love 1
Posted

Odlična utakmica, borbenost na nivou. Najveći doprinos su dali oni koji se najviše pljuju ovde, šteta što to neće biti dovoljno da dobiju bar malo kredita. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, le piaf said:

Penaroja je odličan od kako je preuzeo KKP. Pogodili ste mnogo više teških šuteva nego mi, i to kada se lomilo. 

Čestitke cigani na zasluženoj pobedi i pumpanju 👏🏼👏🏼

Ma ovo je upuceno nasim ekspertima koji su kukali vec 2 nedelje kako ce nas Penjeroja skolovati.

Posted

Live tema nikad ne izneveri, opet je više od pola rostera preseljeno na različite egzotične destinacije. Sva sreća pa su se Ogi i Jago vratili iz Negotina, Novog Mesta i Brazila nazad u Arenu i rešili derbi. Vidi se da i Batler čita temu, odmah je proradio nakon kritika.

Bravo za Bokija i CMM-a. Oni su zidine ovog tima.

Bravo i za Rivera, DMo-a, Semija i Kalinu koji su nas držali dok ostali nisu povukli.

Idemo u Španiju po duplu pobedu!

• Like 1
Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Za razliku od vecine ovde, meni je ovaj derbi bio veoma bitan i ovo mi je jedna od drazih pobeda ove sezone. Obradovic je veci deo vremena odlicno vodio mec i konacno je jedan dobro i spremio. Jos sladje je i sto su ovi primili stotku. Sve u svemu, jako dobra utakmica.

Je l ti hakovali nalog? 😁

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Dobismo na trojke Yaga, Dobrića i Butlera, inače igra nije bila neka. Ubiše nas na skoku. 

Pa nije jer ocigledno se malo i kalkulisalo za sledecu nedelju.

Meni je ono neverovatno koliko je bilo kukanje cele prosle nedelje.

Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

U drugom poluvremenu je iskontrolisan i skok.