Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, Sector said:

CMM, Yago, Miljen

Butler, Carter, Đurišić, Canaan

Nwora, Kalina, Kobra

Moneke, Ojeley, Prađed

Uroš, Bolomboy, Izundu, Donatas, Rivero

Jel to to?

Karlik, Kalates

Milton, Wasington, Lakic

Bonga, Radanov, Sterling, Marinkovic, Bosnjakovic, Nakic

Osetkovski, Parker, Murinen, Pokusevski

Fernando, Dzakiri

Eto cisto da se nadje, postala je iritantna prica sa svih strana o nasem sirokom rosteru sto je i istina samo treba se pogledati i u svoje dvoriste.. 

Ne mislim na tebe, samo sam se nadovezao na tvoj spisak, ti ocigledno gledas svoje dvoriste 😉 

Posted
17 minutes ago, NMX said:

Deda lagano polomio šoferku na kolima iza ali su u montaži namestili koš :lol_2:

Neko bi rekao da se Deda tek tad probudio pa nije imao koncetraciju da sutne.

Posted
35 minutes ago, Taki said:

Karlik, Kalates

Milton, Wasington, Lakic

Bonga, Radanov, Sterling, Marinkovic, Bosnjakovic, Nakic

Osetkovski, Parker, Murinen, Pokusevski

Fernando, Dzakiri

Eto cisto da se nadje, postala je iritantna prica sa svih strana o nasem sirokom rosteru sto je i istina samo treba se pogledati i u svoje dvoriste.. 

Ne mislim na tebe, samo sam se nadovezao na tvoj spisak, ti ocigledno gledas svoje dvoriste 😉 

I Pejn i Dzons, ako se racunaju svi koji su prosli, posto vidim da se i Kenan spominje, ali nema Grejma. Mi 19 registrovanih i oni 19 registrovanih.

Posted
6 minutes ago, VISOKOLETAC said:

I Pejn i Dzons, ako se racunaju svi koji su prosli, posto vidim da se i Kenan spominje, ali nema Grejma. Mi 19 registrovanih i oni 19 registrovanih.

U sustini to je tu negdje a predstavlja se kao da mi imamo 20+ igraca a oni 10 + 2 juniora, otprilike tako.. 

Posted

Stigoh na vreme iz Kinšase sa sl.puta da ispratim evropsku sredu i četvrtak, teška su ta službena putovanja ali mora se zarad mira u kući😏

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ne znam gde naći minute za Đurišića jer je i Dobrić trenutno igrač sa velikim i za njega, a kamoli ostali koji pokrivaju SF i SG pozicije. 

Mogao bi prelazni rok da nam bude prilično siromašan na leto, iz ove ekipe treba odstraniti Uroša, Canaana, Rivera i Yaga i već imamo tim za narednu sezonu.

Da ti iskren budem,ocekuje nas zanimljiv prelazni rok svakako,uglavnom da li cemo zadrzati neke igrace(Nworu i Batlera),vise mi je pun da dovodimo 10 novih i non stop da menjamo nesto. Za leto ce biti najzanimljivije pozicija pleja ,sta ce mu tu raditi.Devonte otisao,ove sto si nabrojao svakako mogu da idu,umesto Urosa i Dede (Djurisic i jos jedan mladji centar domace osnove) da ih zamene.Riveru ne treba zamena,ostavis Donatasa i tjt uz Bokija i Izundua.Kenan dovidjenja prijatno.Yago ne treba ni trositi reci da nam je potrebno kvalitetnije resenje.

Posted

Звезда нема проблем око тог фамозног броја од 20 играча који смеју да буду регистровани у току сезону. И да дође Ђуришић, бићемо испод са 19.

Оно на шта су се Саша и Вујичин (?) осврнули говорећи да више немамо места за регистровање играча је то да у једном тренутку сме "само" 16 да буде на списку. Ми тренутно већ имамо у тиму 17 сениора и сва је прилика да један од Плавшића, Кенана и Ривера и није регистрован, а да ту информацију нисмо добили. Претпостављам Плавшић?

Доласком Ђуришића — ако је услов његовог агента да дође то да буде регистрован за Евролигу — са списка бисмо морали да скинемо још једног играча. На друштвеним мрежама се може видети да се Кенан уби да буде спреман за који минут до краја сезоне, а Ривера је јуче Саша споменуо мислим уз благи оптимизам да би могао ускоро на паркет, тако да не видим сценарио у којем њих скидамо са листе, посебно јер имају и неки реноме и јаке уговоре; једино ако је јасно да је Кенан завршио сезону.

Трећа опција би била да склонимо Миљеновића са списка, мада ја не бих волео да се то деси. Саша га очито не користи у Евролиги, тек ће шансе за то да се смање повратком Картера, а и вероватно је Стефан играч на ком најлакше може да се шиљи патка под паролом "јебига, мора се". Није коректно према њему после оваквог купа склонити га да би се титрала јајца Ђуришићу и Мишку, али можда могу да видим такав развој ситуације — за мене погрешан ако имамо у виду шта је направио званично најбољем играчу Евролиге из прошле сезоне. Мада ако га је тренер и после тога искључио из ротације... онда очито није потребан.