Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam ko će od naših stranaca igrati na kupu ali znam da će Jago biti MVP
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, durantula35 said: viagogo bas ima lose komentare, ima evroliga neku platformu za resale ali mi resili da kupimo sutra za svaki slucaj Kako ide kupovina? Ja usao 15 minuta posle pocetka prodaje i bacio me u red dug ceo sat
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, djura.net said: Kako ide kupovina? Ja usao 15 minuta posle pocetka prodaje i bacio me u red dug ceo sat Ја имао четири карте у корпи, попуним податке и кликнем order & pay и изађе ми нотификација: product out of stock. Јебали маму себи како могу нестати све карте ако четири стоје код мене у корпи јер сам их одмах узео...?! 😔
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago grci bajo moj, ne mere se protiv njih kada su u pitanju karte za F4
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, aleksa7 said: Ја имао четири карте у корпи, попуним податке и кликнем order & pay и изађе ми нотификација: product out of stock. Јебали маму себи како могу нестати све карте ако четири стоје код мене у корпи јер сам их одмах узео...?! 😔 Kradu iz korpe :/ Dakle ja dzaba stojim u ovom digitalnom redu jer su sve karte koje su pustene danas ocigledno otisle. 1
durantula35 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, djura.net said: Kako ide kupovina? Ja usao 15 minuta posle pocetka prodaje i bacio me u red dug ceo sat Od 9:15 cekao na sajtu , u 10:00 me samo ubacili u red i estimated time preko sat vremena… 12 minutes ago, aleksa7 said: Ја имао четири карте у корпи, попуним податке и кликнем order & pay и изађе ми нотификација: product out of stock. Јебали маму себи како могу нестати све карте ако четири стоје код мене у корпи јер сам их одмах узео...?! 😔 Koje si hteo? 1
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma video bih kako bi organizovali taj f4 da im se PAO i Oly nadju u finalu. Ne bi smeli da zanoce bez armije na ulicama i oko hale. 1
aleksa7 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 4 minutes ago, durantula35 said: Koje si hteo? Једине које су биле доступне су за Lower Bowl сектор ако се добро сећам... не знам, сад сам попиздео па можда и заборавио. Цена је била 525 евра за те које сам хтео узети.
djura.net Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 5 minutes ago, aleksa7 said: Цена је била 525 евра за те које сам хтео узети. Za oba dana, odnosno polufinale i finale? 1
JPM Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 24 minutes ago, aleksa7 said: Ја имао четири карте у корпи, попуним податке и кликнем order & pay и изађе ми нотификација: product out of stock. Јебали маму себи како могу нестати све карте ако четири стоје код мене у корпи јер сам их одмах узео...?! 😔 Ovo je baš bezveze, praksa je da se te karte rezervišu i omoguće ti da platiš u roku od 10 minuta. Ako to tek tako može da nestane, jebo ja takvu prodaju. 2
durantula35 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 12 minutes ago, aleksa7 said: Једине које су биле доступне су за Lower Bowl сектор ако се добро сећам... не знам, сад сам попиздео па можда и заборавио. Цена је била 525 евра за те које сам хтео узети. Cudi me da si uopste uspeo da udjes, meni i dalje stoji preko sat vremena estimated time a od 9:15 sam tamo i cekam… Znaci da se ne nadamo uopste, mi hteli ove od 600 eura Rasprodate karte za 5 minuta evo izbacili zvanicnu vest😡
HAMMER Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago On 2/9/2026 at 8:41 PM, Smrtokapa said: U pravu si, trebalo bi da pišemo o utakmici protiv Makabija Mege još jedno tri nedelje.
The_Big_S Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 1 hour ago, Estrella Roja said: Ne znam ko će od naših stranaca igrati na kupu ali znam da će Jago biti MVP Šalu na stranu, i ja sam ubedjen da on ide sigurno.. ostala trojica su upitna. Da nam je Dr.Ćoki tu, Jago i Izundu bi uveliko imali srpske pasoše..
3x3cz Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 1 hour ago, NMX said: Što se kupa tiče, razum kaže CMM, Nwora, Moneke, Izundu. Samo imam nedoumicu da li Nwori dati malo da odmori, igra pun gas mesecima i pustiti Batlera da maltretira KLS nejač Moneke prije Odzeleja u trenutnom stanju tesko
Recommended Posts