perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Sinnerman said: Nepopularno mišljenje: Plavšića samo u takvim momentima mogu da slušam. Meni je on jako naporan za slušanje i ide mi na živce hajp oko njega. Bolje on nego Srki sa njegovim izrazima i smaranjem nekim dosadnim informacijama, ili ona dva mentola sto su nam prenosili pre Plavsica. Kupio sam EL tv dok su nas oni prenosili. Pored Plavsica jedino prolaze Edin i Kole. 1
wing Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago On 1/21/2026 at 1:05 AM, tejlor said: navuku ih lokalci da traže sa svim prilozima... 2
Hroničar985 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago On 1/21/2026 at 12:20 AM, Golijat said: Imam utisak da je bar 15 forumasa ovde ispizdelo sto smo dobili ponovo. Naravno, već su dežurni kritičari zagrevali prste da se dohvate tastature nakon utakmice, da opljunu Sašu, igrače, upravu, ali im naši poremetiše planove. 2
MarioKempes Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 1 hour ago, Sinnerman said: Nepopularno mišljenje: Plavšića samo u takvim momentima mogu da slušam. Meni je on jako naporan za slušanje i ide mi na živce hajp oko njega. Plavšić je uber Ciganin bez zadrške i prenosi emotivno, kao što bi neki random navijač. Prevashodno zato je omiljen, u nedostatku boljih komentatora. Često lupa, greši i ima neprimerene komentare, ali meni deluje da je sve to iz srca, a ne na žeton (vrv ima i drugačijih mišljenja, samo iznosim svoje). Zato mi je draži od svih drugih stručnijih i boljih poznavalaca košarke, koji su neutralni, smireni, analitični. To mi je ok na utakmici Dubai-Hapoel. Kad igra Zvezda - volim da prenosi Ciganštura koja se nervira kad gubimo i luduje kad dobijamo. 2
Recommended Posts