Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Čočo said: Ne znam kako da ti kazem ali da Dobrić i Batler imaju skoro istu minutažu to mi je sve sem odlično raspoređene minutaže. Ali nećemo večeras o tome. Pogrešno si razumeo. Mislim na to da se nisu previše istrošili pred još važniju utakmicu pred Virtus.
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali butler kad je u niskom driblingu, pa te promene pravca i ritma, kontrola lopte na ivici, bukvalno me pukne ozbiljna anksioznost, da bi na kraju brat kao pero zavrsio polaganjem. Suvi talenat jbt! 18
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo za sve, idemo po 2/2 ove nedelje i onda protiv Dubaija na Marakani sto se kaze. 3
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao neko ko je mnogo kritkovao Sašu, moram da priznam da me je u drugom poluvremenu prijatno iznenadio. Jago samo kad mora CMM da udahne vazduh, nervoznog Monekea klupirao dobrim delom poluvremena, pokušao na trenutak da iskoči iz šablona i upari Batlera i Nvoru, najbolje strelce tima, iskulirao small ball i istrpeo Izundua, koji je porobio. Sve u svemu, najzad smislenija košarka, dosta asistencija, ofanzivnih skokova i muška odbrana na kraju regularnog dela i u produžetku. Bravo, momci, bravo Saša! 11
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto se tice osvetnika, koliko je npr Cima bio nervozan, toliko je DMo odigrao perfektno svoju rolu. Bas je bio motivisan kao sto je bio protiv Zalgirisa. Svaka cast svima, ali veceras su pobedu doneli nasi centri. 6
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako sutra neko ne podivlja da indeksom na mecu Virtusa i Fenera, Ebuka MVP kola! 11 1
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jako bitna pobeda veceras da bi ostali da istom “zaostatku”, bukvalno nam nijedan rezultat nije isao na ruku.
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kaže Sale odluka doktora je kada će Bolomboj igrati. Dakle to je razlog zašto nije igrao večeras i ne zna se da li će igrati u Bolonji. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, suptil said: Ocekujem Bolomboja u petak protiv Vitrusa. Realno je i previše da odigra odmah duplo kolo. Verovatno je procenjeno da nam je značajniji protiv Virtusa. 5
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, TB Told said: Realno je i previše da odigra odmah duplo kolo. Verovatno je procenjeno da nam je značajniji protiv Virtusa. Bolomboj ako moze da odigra 6,7 minuta protiv Virtusa u punom gasu i zategne nam odbranu, bice vise nego dovoljno u ovom momentu. 8
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je bio neverovatno tezak mec fizicki pre svega, Monako ima ozbiljna tela na skoro svim pozicijama i izuzetno agresivnu kosarku igraju, tako da ne verujem da bi Bolomboj u ovom trenutku mogao tu previse da pomogne s obzirom da je pre neki dan odigrao prvu utakmicu posle 10 meseci. Nestvaran preokret ponovo, pokazali smo da i mi mozemo da se vratimo iz velikog minusa, to je dokaz da je sve moguce u kosarci, derbi koji smo onako izgubili je zivi dokaz 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Jel Okobo na kraju popizdeo na Dzejmsa? Na trenera sto ga je zamenio, ako mislimo na istu situaciju.
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Okobo je po izlasku napušavanjem trenera jasno poručio šta sledi... ...Majk 22% za dva i 14% za tri poena. Edited 2 hours ago by wing
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, 3x3cz said: Nadam se da necemo uprskati ovo protiv Virtusa. Ovo si napisao kao da igramo protiv Kluža ili Spartaka. 🙂 22 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, suptil said: Na trenera sto ga je zamenio, ako mislimo na istu situaciju. Da, ono kad se raspravljao sa trenerom. Pomislih da je neko konacno odlucio da se suprotstavi moronu koji sutira step bek za tri za pobedu, ali mozda ipak nije. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Da, ono kad se raspravljao sa trenerom. Pomislih da je neko konacno odlucio da se suprotstavi moronu koji sutira step bek za tri za pobedu, ali mozda ipak nije. U fazonu Dzejms uprska 1/ puta ti ga i dalje drzis a ja ko Grejem jednom i odmah me klupiras 😄 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, suptil said: U fazonu Dzejms uprska 1/ puta ti ga i dalje drzis a ja ko Grejem jednom i odmah me klupiras 😄 Vrlo moguce da nisi daleko od istine. Plus sto Okobo nista nije uprskao, uz Diala i Blosomgejma odigrao bez greske.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago AAAAA SA ZAKASNJENJEM kakva pobeda!!! Brat Izundu ih pojeo🥰🥰 1
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, suptil said: Ocekujem Bolomboja u petak protiv Vitrusa. Menu deluje da će ga gurati u takmičarski ritam kroz Aba ligu. El je zapaljiva pa da ne bi zakačio novu povredu bolje kroz Abu da uđe u rutinu sa laganim tempom bez tolike bitnosti. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, propolis said: Menu deluje da će ga gurati u takmičarski ritam kroz Aba ligu. El je zapaljiva pa da ne bi zakačio novu povredu bolje kroz Abu da uđe u rutinu sa laganim tempom bez tolike bitnosti. Realno oba centra danas su energetski sacuvana za petak. Videcemo.
Recommended Posts