bosMan_jr Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sreca pa ne ulazim na lajv temu, mogu samo da zamislim cega sve tamo ima 😂 3 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Osećaj me danas nije prevario. Ali ovo je dobijeno samo kad smo se vratili osnovama. A to je skraćena rotacija, bez Dobrića, Davidovca i minimalna uloga Jaga. Može ovo bolje a pod tim znači da je nedopustivo da najbolji strelac ekipe ima 17min. 14
Valensija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prebitna pobjeda. 4/4 smo razvalili! Trebao nam je ovaj vjetar u ledja… 1
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kaže Žex oružana pljačka, ekspo sudije 🙂 Edited 3 hours ago by mister-no 12 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, bosMan_jr said: Sreca pa ne ulazim na lajv temu, mogu samo da zamislim cega sve tamo ima 😂 Pa evo i ovde se pise.Evo i posle pobede se tera trener. Ne znam vise .... 1 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Previse imamo dobrih igraca da bi ih Sasa bas toliko poremetio. Prebitna pobeda, grozna odbrana 30 minuta. Kalina ih je odzepario za sve pare, upalio je Plej of 2017 mod iz poslednjih rezervi kada su mislili da smo vec mrtvi, ostali su ga ispratili. Daje nam ovo vazduha ali mora mnogo toga da se popravi, od hemije do odbrane. 2
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batleru predas kljuceve ove ekipe i to je to, pola ekipe evrolige bi ubilo za takvog igraca, a kod nas on greje klupu raznim santosima i mekintajerima 13 2
BriJones Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler ih načeo, peta Shieldsu presudila. Suđenje da nam je uvek ovakvo 5
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Kaže Žex oružana pljačka, ekspo sudije 🙂 Nije lepo smejati se bolesnom coveku, ali mora se covek prosto nasmejati 6
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, mister-no said: Kaže Žex oružana pljačka, ekspo sudije 🙂 Sto bi on rekao : " JOS SMO ZIVI" 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Istina,stvarno ne mogu da progutam ovo klupiranje Batlera,covek nas povede u pobedu i biva klupiran 9
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam verovao, ali sam uplatio dvojku krajem treće na kvotu 8.5 ❤️ 2 2 1 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Nisam verovao, ali sam uplatio dvojku krajem treće na kvotu 8.5 ❤️ I ja na 5. 1
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moze li ona dandara koju je Semi lupio Guduricu koliko jak momenat 7
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Nisam verovao, ali sam uplatio dvojku krajem treće na kvotu 8.5 ❤️ Ja hteo da igram iz 2 u 1 da se zezam malo, kad ono bi obrnuto... Na lajv nisam ni pomislio jer ni u snu ne bih pomislio da ćemo ih okrenuti... 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler nema kondicije da moze na onom nivou da odigra celu Q. Jbg voleo bih da ima. A svakako treba dati njemu tim u ruke.Mnogo je bolji od CMM-a. 2
bosMan_jr Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad pogledas statistiku Kodi pokidao, ali on je stvarno bolno limitiran, ne znam ni sta da kazem vise na tu temu a da nije receno. Svaka cast svim momcima a i treneru na pobedi, svi koji su igrali su dali doprinos, pa i Yago je bio prihvatljiv danas. Nadam se Bolomboju uskoro makar 10ak minuta pa da 40 minuta na centru podele centri, bole me oci od inferiornosti na skoku kad igramo sa improvizovanim petorkama, iako je Semi stvarno ozbiljan fajter i svaka mu cast na borbi. Idemo po bar jednu pobedu sledece nedelje! 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Mile1 said: Moze li ona dandara koju je Semi lupio Guduricu koliko jak momenat Cim nadjem pravim. 1
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago У праву су били ови што су рекли да не треба Батлера на силу звати топ5 нападачем Евролиге. Не треба топ5, него топ2. При чему није други. 👍 1 4
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sale, odlazi. Nisi nadoknadio -10 iz Arene. Na nekom ubogom sluzbenom putu sam, pratio na flashscore, pobeda na muda reklo bi se. Jedva cekam hotelsku sobu i premotavanje utakmice kad znam rezultat i 14:34 q4.. Ne mogu vazne utakmice da ze dobijaju sa rotacijom 12.igraca. Nadam se da je Sale naucio lekciju.
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Issey said: Ja hteo da igram iz 2 u 1 da se zezam malo, kad ono bi obrnuto... Na lajv nisam ni pomislio jer ni u snu ne bih pomislio da ćemo ih okrenuti... Rekoše u studiju pre utakmice da zadnje tri utakmice Milano gubio poluvreme dobijao na kraju... Rekoh ja sad mora obrnuto..
Recommended Posts