HAMMER Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 5 hours ago, Čočo said: Kodi se ladno malopre uključio na Instagramu u live i preko video poziva pričao sa navijačima. 😅 hehe. aj nek tako iscimaju kalinu ako smeju 1
Čočo Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Just now, HAMMER said: hehe. aj nek tako iscimaju kalinu ako smeju Niko ga nije cimao. Uključio sam live kako usisva i sređuje kuću i seo posle da priča sa navijačima. 😂😅 3
kokodakalo Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago I ja sam prelistao komsijsku temu i mogu reci da su u strasnoj zabludi. Licno bih voleo kao navijac KKCZ da je Zeljko ostao do derbija, jer je jasno da je izgubio ekipu nepovratno i verujem da smo mogli da se nadamo pobedi u gostima. Smena trenera dva kola pre utakmice sa nama nam nikako ne ide u prilog. Sportski mislim da sa Zeljkom za ovih nekoliko godina nisu dobili gotovo nista. Ono sto su dobili je bila stabilnost i neka vrsta respekta, koja im je omogucavala bolju startnu osnovu u EL. Dobijanjem trogodisnje licence ta prednost je ucinjena nesvrsishodnom. Eventualno su mogli da racunaju i na to da ce rezim gledati da ne daje Zeljku povoda da se oglasava protiv njega, citaj da su mogli da racunaju na novce iz drzavne kase. Tako da, ne ulazim u to koliko im on emotivno znaci, ali mislim da su nase sansu u utakmici 15 kola EL bile vece dok je on bio trener nego sto su sad, pod uslovom da ne dodje do lomova. Mada, mi smo sad u prilicno dobroj situaciji i bitno nam je da dobro branimo svoj teren do kraja EL. Nema sumnje da ce pobede na strani doci. Trenutno imamo brejk viska i ako nastavimo da branimo nas teren, svaka pobeda na strani ce nam biti zlata vredna i praviti razliku na tabeli, a nesumljivo da ce pobede na strani sa ovakvom igrom i hemjom, pa i strucnim stabom i karakterom igraca doci. Samo boze zdravlja. 1 1
Recommended Posts