Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 13 minutes ago, Cavani said: Kako mislite da dodjete do karata za F4, igra se u Atini, ocekujem da Grci to razgrabe prvog dana pustanja karata? Moze da se desi da puste prodaju vec u decembru kao do sada, krajem januara verovatno nece biti karata u prodaji. Znam da je prerano, ali ne bih oprostio sebi da propustim ako se kojim slucajem plasiramo. Kupiće braća karte pa kada budemo igrali finale protiv Hapoela, ustupiće nam, no frks. Edited 1 hour ago by Sinnerman
pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Cavani said: Kako mislite da dodjete do karata za F4, igra se u Atini, ocekujem da Grci to razgrabe prvog dana pustanja karata? Moze da se desi da puste prodaju vec u decembru kao do sada, krajem januara verovatno nece biti karata u prodaji. Znam da je prerano, ali ne bih oprostio sebi da propustim ako se kojim slucajem plasiramo. Mora se nesto i rizikovati 😄 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, pilif88 said: Mora se nesto i rizikovati 😄 Bolji je rizik kupiti kartu, smestaj je lako naci. Lepa je Atina na prolece, sa ili bez nas tamo vredi otici. Uostalom uvek se moze prodati karta. 3
Hroničar985 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A može i preko kluba da se uzme, svaki od učesnika F4 dobija određeni broj karata. Sad, to je malo teži način obzirom na interesovanje koje bi potencijalno vladalo, ali ima i ta opcija. 1 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Hroničar985 said: A može i preko kluba da se uzme, svaki od učesnika F4 dobija određeni broj karata. Sad, to je malo teži način obzirom na interesovanje koje bi potencijalno vladalo, ali ima i ta opcija. tu bi bilo 100 ljudi na jednu kartu
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da OAKA prima 18 000. Biće za svaku klub učesnika F4 da se kupi po 4.500. Ali sam siguran da će moći da se nadje karta. Za jaku cenu ali šta je tu je. Makar iz golubarnika gledao. 😅
Hroničar985 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Cavani said: tu bi bilo 100 ljudi na jednu kartu Pa ako poznaješ nekog u ili oko kluba, biće lako nabaviti kartu. 😎
The_Big_S Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Da mi prvo preguramo januar mesec i 6 gostovanja od 7 utakmica.. Nije kasno ni od 1. februara juriti smeštaj u Atini.. ima tog booking-a i air bnb-a koliko 'oćeš 1
LevonKendal Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 1 hour ago, Cavani said: Kako mislite da dodjete do karata za F4, igra se u Atini, ocekujem da Grci to razgrabe prvog dana pustanja karata? Moze da se desi da puste prodaju vec u decembru kao do sada, krajem januara verovatno nece biti karata u prodaji. Znam da je prerano, ali ne bih oprostio sebi da propustim ako se kojim slucajem plasiramo. Od F4 u BG ja ganjam karte i s obzirom da sam bivsi kupac, imam pravo prece kupovine. Medjutim i to je bio problem u prethodnim godinama, s obzirom da duplo veci interes iz Grcke (PAO igrao prethodna dva). Ja sam vec kupio avionsku kartu za Atinu, igrala Zvezda ili ne, grad je koji se mora obici, pogotovo jer ce biti zanimljivo tokom samog F4. Ganjanje karata tamo ce biti opcija sigurno, a i sama Evroliga nudi resell po istoj cijeni (a bice odustajanja). 1
zemljoradnik Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 14 minutes ago, LevonKendal said: Od F4 u BG ja ganjam karte i s obzirom da sam bivsi kupac, imam pravo prece kupovine. Medjutim i to je bio problem u prethodnim godinama, s obzirom da duplo veci interes iz Grcke (PAO igrao prethodna dva). Ja sam vec kupio avionsku kartu za Atinu, igrala Zvezda ili ne, grad je koji se mora obici, pogotovo jer ce biti zanimljivo tokom samog F4. Ganjanje karata tamo ce biti opcija sigurno, a i sama Evroliga nudi resell po istoj cijeni (a bice odustajanja). Da, bio sam u Madridu 2008, fenomenalan vikend, rusi, izrelci, baskijci i italijani. Vredi otići i videti bez obzira da li ćemo igrati F4.
Recommended Posts