Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, crni96 said:

Mislio sam na komšije, blizi se derbi.. pa pogle nas

Komsije promijenile trenera :smiley33:

• Ha-ha 1
Posted

Odželej heroj iz senke. Dve trojke kad smo jurili rezultat i onda kad su prišli na -1 odlično prepoznao situaciju, blok i ostavio samog Kalinića na šutu za 3. :smiley53: Važna trojka.

8:37

• Like 3
Posted (edited)

Po meni najvažnija trojka za preokret i nalet je Kalinićeva. Zapravo imam osećaj da je ove sezone Kalinić svaku trojku koju je pogodio bila presudna i važna u tom trenutku. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Po meni najvažnija trojka za preokret i nalet je Kalinićeva. Zapravo imam osećaj da je ove sezone Kalinić svaku trojku koju je pogodio bila presudna i važna u tom trenutku. 

Ali Dobric nikako (hvala za Monako) 

Posted

Mala zamerka na račun jednog poteza Saleta Obradovića. Pričam o situaciji kada je nad Holom napravljen onaj faul pri nepostojećem šutu za dva. 

Nije naknadna pamet, ali tim nam je stvarno bio u naletu, ne mora se po svaku cenu tražiti čelendž. Pritom Hol kao što znamo nije sjajan šuter sa linije slobodnih bacanja. 

Nevezano što smo nakon toga primili dve trojke, nepotrebno je davati priliku protivniku da se konsoliduje, pogotovo u situacijama kada znamo da sudije umeju da gledaju snimak i po par minuta. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Ta trojka nije bila za preokret, ona je bila za odbijanje naleta Olimpijakosa nakon našeg preokreta.

Posted

Voleli ga ili ne lepo je za čuti Plavšića kad sa ovakvom emocijom prenosi naše utakmice. 

Inače kod ove druge trojke Grejma preko ruke Papanikolaua, sam zaplakao od sreće a srce umalo nije stalo. O zadobijenim povredama jer je pola tribine palo na mene nema potrebe ni davati na značaju. ❤️😅

• Like 1
  • Love 7
Posted
6 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Ljubodrag Duci Simonović ubjedljivo najveći! Zvezdin MF Doom! 

Eto...ti si mozda i ne znajuci pogodio moj avatar... 😀

Mega car... njegov karakter i sistem mu nisu dozvolili da prikaze do kraja sav svoj potencijal i talenat

P.S. U nabrajanju zvezda ne bi trebalo zaboraviti Kapičića...

Ali bih tu lično iz mnogo razloga dodao i Bobana Guzu Jankovića...vrhunski igrac, sa tuznom sudbinom i krajem... onako, bas ciganska duša 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Djuritos said:

Mala zamerka na račun jednog poteza Saleta Obradovića. Pričam o situaciji kada je nad Holom napravljen onaj faul pri nepostojećem šutu za dva. 

Nije naknadna pamet, ali tim nam je stvarno bio u naletu, ne mora se po svaku cenu tražiti čelendž. Pritom Hol kao što znamo nije sjajan šuter sa linije slobodnih bacanja. 

Nevezano što smo nakon toga primili dve trojke, nepotrebno je davati priliku protivniku da se konsoliduje, pogotovo u situacijama kada znamo da sudije umeju da gledaju snimak i po par minuta. 

21 šutnutih, 16 pogođenih 

Sasvim korektno ih izvodi.