Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, crni96 said: Mislio sam na komšije, blizi se derbi.. pa pogle nas Komsije promijenile trenera 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odželej heroj iz senke. Dve trojke kad smo jurili rezultat i onda kad su prišli na -1 odlično prepoznao situaciju, blok i ostavio samog Kalinića na šutu za 3. Važna trojka. 8:37 3
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi dobro da se ovde ne spominje Partizan, njihov trener i ostala patetika koja prati njihov klub. Na ovoj temi bi bilo lepo da se piše samo o Zvezdi i korak po korak, o svakom narednom protivniku. 14
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Po meni najvažnija trojka za preokret i nalet je Kalinićeva. Zapravo imam osećaj da je ove sezone Kalinić svaku trojku koju je pogodio bila presudna i važna u tom trenutku. Edited 1 hour ago by Čočo 1
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čočo said: Po meni najvažnija trojka za preokret i nalet je Kalinićeva. Zapravo imam osećaj da je ove sezone Kalinić svaku trojku koju je pogodio bila presudna i važna u tom trenutku. Ali Dobric nikako (hvala za Monako)
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, 3x3cz said: Ali Dobric nikako (hvala za Monako) I Makabi.
Djuritos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mala zamerka na račun jednog poteza Saleta Obradovića. Pričam o situaciji kada je nad Holom napravljen onaj faul pri nepostojećem šutu za dva. Nije naknadna pamet, ali tim nam je stvarno bio u naletu, ne mora se po svaku cenu tražiti čelendž. Pritom Hol kao što znamo nije sjajan šuter sa linije slobodnih bacanja. Nevezano što smo nakon toga primili dve trojke, nepotrebno je davati priliku protivniku da se konsoliduje, pogotovo u situacijama kada znamo da sudije umeju da gledaju snimak i po par minuta. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Čočo said: Po meni najvažnija trojka za preokret i nalet je Kalinićeva. Zapravo imam osećaj da je ove sezone Kalinić svaku trojku koju je pogodio bila presudna i važna u tom trenutku. Ta trojka nije bila za preokret, ona je bila za odbijanje naleta Olimpijakosa nakon našeg preokreta.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Voleli ga ili ne lepo je za čuti Plavšića kad sa ovakvom emocijom prenosi naše utakmice. Inače kod ove druge trojke Grejma preko ruke Papanikolaua, sam zaplakao od sreće a srce umalo nije stalo. O zadobijenim povredama jer je pola tribine palo na mene nema potrebe ni davati na značaju. ❤️😅 1 7
Nikom nista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Ljubodrag Duci Simonović ubjedljivo najveći! Zvezdin MF Doom! Eto...ti si mozda i ne znajuci pogodio moj avatar... 😀 Mega car... njegov karakter i sistem mu nisu dozvolili da prikaze do kraja sav svoj potencijal i talenat P.S. U nabrajanju zvezda ne bi trebalo zaboraviti Kapičića... Ali bih tu lično iz mnogo razloga dodao i Bobana Guzu Jankovića...vrhunski igrac, sa tuznom sudbinom i krajem... onako, bas ciganska duša 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Djuritos said: Mala zamerka na račun jednog poteza Saleta Obradovića. Pričam o situaciji kada je nad Holom napravljen onaj faul pri nepostojećem šutu za dva. Nije naknadna pamet, ali tim nam je stvarno bio u naletu, ne mora se po svaku cenu tražiti čelendž. Pritom Hol kao što znamo nije sjajan šuter sa linije slobodnih bacanja. Nevezano što smo nakon toga primili dve trojke, nepotrebno je davati priliku protivniku da se konsoliduje, pogotovo u situacijama kada znamo da sudije umeju da gledaju snimak i po par minuta. 21 šutnutih, 16 pogođenih Sasvim korektno ih izvodi.
Čočo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 2 minutes ago, drperce said: Uuuuuh. Kako pucaš na emociju. Kida!!! 🔥❤️ 1
Karakondzula! Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 minute ago, Čočo said: Uuuuuh. Kako pucaš na emociju. Kida!!! 🔥❤️ Emocie kardio. 2
Recommended Posts