Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne znam koliko naš (svaki?) stručni štab gleda ovu +/- statistiku ali dosta zanimljivo da najveći +/- ima Batler (+11) pa onda D-Mo i Kalina. Ostatak tima u minusu. 

Batleru se mora pronaći uloga (verujem da će je i sam pronaći kako vreme bude prolazilo). Deluje da mu petorke sa Kodijem odgovaraju (mada su se juče nešto pokačili, Kodi je dao i izjavu o tome pa se ekspresno izmirili). Jeste ga Kodi par puta preskočio ali nije samo njega. To je verovatno jedina stvar kod Kodija koju da kažem ne volim što ga kao original kamenjara lako povuče lopta kad pogodi par šuteva. 

Videćemo kad se Graham pojavi, kako će se rasporediti ti minuti na 1 i 2.

Nwora je suvo zlato. Bio sam dosta skeptičan ali momak se ne štedi uopšte i pored arsenala u napadu u odbrani hapsi redom. Šteta juče za onaj nesrećni odbitak posle banane što je udario na šutu pa smo primili trojku. Falio mu je ritam juče, evidentno a opet je na bazi kurca imao 14p i 3sk. 

Slatke muke su pred Saletom ali se mora biti jako pažljiv. Tražili smo full roster, polako ga dobijamo. Treba pažljivo minute rasporediti. Ono što mogu sa sigurnošću da tvrdim je da će se momci šibati u svakoj utakmici bez izuzetka. Da će biti i nervoze i tehničkih i kačenja sa protivnicima -  svega onoga što pokazuje da im je stalo. To sam i grobarima neki dan napisao, ona letargičnost njihovih igrača bi mene ubijala više nego rezultat.

edit...raspored

Mi opet ostajemo u Beogradu preko 20 dana sa jednim izletom do Sarajeva. Onda Hapoel (Sofija?) i Pariz (pred januarsku turneju od 5/6 putovanja). Valjalo bi iskoristiti te dane u BG, da se Buka vrati i da se ekipa našpanuje nakon povreda

Edited by NMX
  • Like 1
Posted
10 minutes ago, NMX said:

Videćemo kad se Graham pojavi, kako će se rasporediti ti minuti na 1 i 2.

Grejem za pocetak treba da uzme minute od Jaga. I da ne mora CMM da igra po 35min i EL i ABA. Ima minuta za njega. Potreban nam je bez obzira na to da li imali Nvoru i Batlera kao ubice u top formi. 

Mislim da si bas ti rekao pre koji dan, a neko mozda i ponovio isto - sada nam je bitnije da se Izundu vrati sto pre nego da Grejem zaigra na 100%. D-Mo pada, ocekivano, neke utakmice ce odraditi kako treba, ali za vecinu nam nece biti dovoljni on i Plavsa. Odzelej nesto i pokrije tu u nekoj small ball varijanti, cak i Moneke, ali ne treba njih trositi na takvo rudarenje... 

Samo da svi budu zdravi i da povredjeni krenu da se vracaju.

BTW ima li neka vest o DeDi? Sto nije igrao? Promaklo mi mozda?

Posted
16 minutes ago, NMX said:

edit...raspored

Mi opet ostajemo u Beogradu preko 20 dana sa jednim izletom do Sarajeva. Onda Hapoel (Sofija?) i Pariz (pred januarsku turneju od 5/6 putovanja). Valjalo bi iskoristiti te dane u BG, da se Buka vrati i da se ekipa našpanuje nakon povreda

Ovaj izlet do Sarajeva bi mogli i odložiti, nije da se nije dešavalo do sada u ligi.

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Grejem za pocetak treba da uzme minute od Jaga. I da ne mora CMM da igra po 35min i EL i ABA. Ima minuta za njega. Potreban nam je bez obzira na to da li imali Nvoru i Batlera kao ubice u top formi. 

Mislim da si bas ti rekao pre koji dan, a neko mozda i ponovio isto - sada nam je bitnije da se Izundu vrati sto pre nego da Grejem zaigra na 100%. D-Mo pada, ocekivano, neke utakmice ce odraditi kako treba, ali za vecinu nam nece biti dovoljni on i Plavsa. Odzelej nesto i pokrije tu u nekoj small ball varijanti, cak i Moneke, ali ne treba njih trositi na takvo rudarenje... 

Samo da svi budu zdravi i da povredjeni krenu da se vracaju.

BTW ima li neka vest o DeDi? Sto nije igrao? Promaklo mi mozda?

Mislim da je više nas reklo da je Izundu treutno najvažniji pa posle ostali uključujući Grahama. Slažem se, neka uzme Jagove minute, sve sa pola noge neće biti ništa lošiji.

Nisam siguran da je Dedi išta falilo (možda mi promaklo). Rekao bih da je Sale video kako je to ferceralo u prvom sa Dedinom brzinom i ovim indijancima