Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Ni Sasi ne verujem vise ni rec sto se toga tice... juce pominje kako je odmorio je jer jenosetio bol iz predostroznosti i da bi trebalo da igra protiv Monaka i sad naravno da ne igra...

Treba da izadju sa jasnim i tacnim informacijama. Jer kada jasno kazes onda moze i pitanje odgovornosti da se postavi za dovoljenje nekih igraca. Ovako kad se izlazi sa manipulativnom retorikom onda se pitanje odgovornosti za one koji primaju masne pare  a dovode igrace sklone povredama nece ni postaviti.

• Like 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Treba da izadju sa jasnim i tacnim informacijama. Jer kada jasno kazes onda moze i pitanje odgovornosti da se postavi za dovoljenje nekih igraca. Ovako kad se izlazi sa manipulativnom retorikom onda se pitanje odgovornosti za one koji primaju masne pare  a dovode igrace sklone povredama nece ni postaviti.

A Vujcin mu juce namece kao imate i lepe vesti za sve zvezdase Nwora se oporavio... bla bla

Posted
14 minutes ago, Igor_ said:

Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. 

Ma može i on kao i Nwora ali eto iz predostrožnosti ćemo ih obojicu ostaviti van rostera za večeras.

Predlažem, da bi izbegli eventualnu povredu iz čistog opreza i predostrožnosti da večeras utakmicu takođe propuste ,

Batler,Kalina i Semi.Jer jbg,tek je počela EL,imamo 7-3 fenomenalnih,i u tom slučaju rizik svesti na minimum.

Posted
17 minutes ago, Igor_ said:

Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. 

Imao sam nameru veceras da odem u arenu, ali iz revolta cu preskociti. 

Neka im bude 7-8k u areni za utakmice EL koje su oni odlucili da bace u vodu unapred, da se navijaci ne trose, pa ce im onda doci iz dupeta u glavu.

• Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted

Znači još dve nedelje za Monekea, Grejema, Nworu, mesec dana za Izundua. Ove teže povredjene ne ubrajamo više. 

Posted
4 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ma može i on kao i Nwora ali eto iz predostrožnosti ćemo ih obojicu ostaviti van rostera za večeras.

Znaš onu svenu iz "Tri palme..." kad Lane i Moma diskutuju kako startovati Nadicu, pa kao sve polako izokola.... i Lane mu kaže "Pa da, najbolje polako, da se upoznate, pa za desetogodišnjicu braka, krenemo mi polako u pljačku".

Ne znam zašto me ovo sad potsetilo na našu situaciju ali eto...

• Ha-ha 1
Posted

Okej, znaci Sale je slagao u izjavi posle utakmice. Ako vec nije znao da li ce Moneke igrati nije trebao da govori ista. 

Graham samo nos da istrese od prehlade i brzo je tu, vec pocetkom februara, bez brige. 

Posted

Čitao sam saopštenje kluba do ovog dela:

Krilni centar Čima Moneke doživeo je blažu povredu aduktora longusa

Kako sebe sada doživljavam:

spacer.png

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Pa dobro. Šta je tu je. Bar je Saša sad znao da neće imati Monekea od početka. Ne sumnjam da će utakmicu spremiti i da je spremio kako treba. Biće pa skoro nemoguće pobediti ali ja nekako verujem u ovaj tim. Što neko reče nož u zube i jaka odbrana kao do sada. Na jednu loptu makar da se uzme pobeda. 💪

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
20 minutes ago, JPM said:

Javi kad bude sigurno da preskočim i ja.

Eto sad je zvanicno.. 

Juce sam dobio info da moneke nije igrao iz predostroznosti, da je osetio zatezanje i bol, ali da nije nista ozbiljno, samo nisu htelu da rizikuju. 

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Sinnerman said:

Čitao sam saopštenje kluba do ovog dela:

Kako sebe sada doživljavam:

spacer.png

3 minutes ago, suptil said:

" odvojiti od terena u narednom periodu" - Koji je to period? Koga bre ovi zajebavaju i zasto?

Znaci bez Čime u narednih 2 3 nedelje sigurno

• Like 1
Posted
2 minutes ago, suptil said:

" odvojiti od terena u narednom periodu" - Koji je to period? Koga bre ovi zajebavaju i zasto?

Pojma nemaju. Medicinski tim ocigledno ne zna da proceni period oporavka nijednog naseg igraca.

Imam trip da se sve svodi na to da ocekuju da igrac sam dodje pred tekmu i kaze e ozdravio sam, mogu da igram, ubacite me u sastav. 

Posted

Ebukina blaža distorzija (ako je tačno) je zaista dve nedelje max. Ovo što je Čima sjebao, mislim da je Nedović pretprošle sezone sjebao i isto je bilo nekih dve nedelje.

Što se Nwore tiče, neka GTD bude da će presedeti. Pa nek odmori još 7 dana. Zaista me panika hvata od svih povreda. Neka za VLC.

Graham....taj čovek ionako ne postoji. 

• Like 4