Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mogu vam reci da ja komentatora nisam ni slusao. Toliko nebitan u svemu ovome kad vidim kako se momci bore za svaku loptu❤️

• Like 7
Posted

Не треба обраћати пажњу на Цаковића, нарочито у ситуацији где смо доминантно добили, јесте лупао свашта, али то ми је буквално последња брига сад. Само да Џеред истрчи у уторак и да наставимо у правом ритму. Кад оно Семи зацупка после доскока, заледило ми се говно, још дрипац поче да помиње зглоб.

Posted
5 minutes ago, Dz0nika said:

Mogu vam reci da ja komentatora nisam ni slusao. Toliko nebitan u svemu ovome kad vidim kako se momci bore za svaku loptu❤️

Bukvalno ga nisam uopste ni cuo.

Posted
21 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Не треба обраћати пажњу на Цаковића, нарочито у ситуацији где смо доминантно добили, јесте лупао свашта, али то ми је буквално последња брига сад. Само да Џеред истрчи у уторак и да наставимо у правом ритму. Кад оно Семи зацупка после доскока, заледило ми се говно, још дрипац поче да помиње зглоб.

Batler je zdrav i nema nikakav problem, samo je stručni štab procenio da mu sada daju odmor pred duplo kolo. 

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Phobia said:

Jel izjavio za Nworu ista?

Poceo je da trenira sa ekipom, imao je ljudi rupturu lista koja je vrlo specificna povreda. U slucaju loseg oporavka nazalost posle toga strada ahilova tetiva. Tako da medicinska sluzba radi sve kako treba

• Like 8
  • Love 1
Posted (edited)

Iako ga umem nekad kritikovati, razlog zasto branim Ognjena Dobrica je sto taj covek apsolutno nikad ne bira utakmice. Da li da 20 poena ili baca frljoke, gubi lopte ili igra toreador odbranu, uvek znas da je on dao sve od sebe u tom momentu. Otuda mi je neizmerno drago sto dize formu, trebace nam njegovi minuti u narednom periodu dok se ne pooporavljaju i ne dostignu radnu temperaturu Nvora i Grejem.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 9
Posted

odusevljen sam defanzivnim igrama Davidovca ove sezone...moze da cuva svakoga, koncentrisan, pomaze kad treba...sve u svemu neobicno za njega da je aktivan u ovom delu sezone...

• Like 2