Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ukratko, ponosan sam na igrace i strucni stab. Ali i na skandiranje Stimari i pederovanje ❤️ Nasa Zvezda prva posle devet kola! 11 8 3 1
Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: salty ataman...priceless:) nego, da ne bude sve ni tako ruzicasto, zaista brine sut vec neko vreme prilagodice se odbrane tome i nece moci uvek i protiv svake ekipe ovako zato su kljucne stvari integracija batlera sto pre i nadam se povratak grejema oni bi nominalno trebali da su 2 najbolja sutera u ekipi Đe ti Džordan?
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Šiljokapi said: Đe ti Džordan? jordan svasta nesto korisno radi za ekipu i generalno dobar je trpac ali ne bih rekao da je vrhunski suter za 3 u EL prosle i ove sezone je to nekih 33% od batlera i grejema ocekujem vise
deez nuts. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na ovu ekipu bih vratio Nworu samo. Ne trebaju nam ni Grejem, ni Rivero, ni Karter, ni Bolomboj.
Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: jordan svasta nesto korisno radi za ekipu i generalno dobar je trpac ali ne bih rekao da je vrhunski suter za 3 u EL prosle i ove sezone je to nekih 33% od batlera i grejema ocekujem vise Više od toga je previše, bićemo k'o GSW
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Povedes povredjenog igraca da bi provocirao publiku, ovaj pravi budaletinu od sebe sa bananom i onda te tako razvale kao niko nikada Jeb se Atamane smrade Zvezda sampion oooo 36 1
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, deez nuts. said: Na ovu ekipu bih vratio Nworu samo. Ne trebaju nam ni Grejem, ni Rivero, ni Karter, ni Bolomboj. A daj ova trojica i nekako ali kako Bolomboj brate moj? 4
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, deez nuts. said: Na ovu ekipu bih vratio Nworu samo. Ne trebaju nam ni Grejem, ni Rivero, ni Karter, ni Bolomboj. mozda, kad bi racunao da se vise niko nece povrediti do kraja sezone ali ne moze tako jbg 2
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Praštam vam deco što niste verovali u ovaj tim bez Nwore. Ovaj tim je kaznena ekspedicija a sa Nworom uskoro nebo je granica. 💪❤️ 7
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vec sada imamo vise pobeda u Evroligi (6/6) nego u celom prvom mandatu Sase (5/16). 2 2
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, tejlor said: A daj ova trojica i nekako ali kako Bolomboj brate moj? povukla ga inercija... 2
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ukratko, ponosan sam na igrace i strucni stab. Ali i na skandiranje Stimari i pederovanje ❤️ Nasa Zvezda prva posle devet kola! šta se skandiralo Štimari...nisam čuo od sebe razularenog
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, deez nuts. said: Na ovu ekipu bih vratio Nworu samo. Ne trebaju nam ni Grejem, ni Rivero, ni Karter, ni Bolomboj. Sve zavisi kakve su ti ambicije, ako želiš samo F8 onda nam nisu potrebni, ako želiš osvajanje Evrolige onda su nam potrebni. 1
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, NikadProtivKaline said: mozda, kad bi racunao da se vise niko nece povrediti do kraja sezone Ni tada, pošto je Bolomboj u formi prototip centra koji zaokružuje ovu priču svojim kvalitetom i defanzivnom raznovrsnošću, sa njim će tek switch odbrana biti zastrašujuća... Bar na 15-ak minuta, pa onda na to ove petorke bez centra, pa D-Mo/Izundu situaciono. 21 1
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako igra CMM!!! I to u KONTINUITETU! Večeras u cigla modu za tri, al' opet nekako lagano krcate sve kolone! I opet ta nevjerovatna timska odbrana u prvom poluvremenu... U svakom Batlerovom potezu se vidi suva klasa... Bože zdravlja, mi kompletni smo jedan od jačih favorita za F4... Al' korak po korak, uživanje je gledati kako ovi momci igraju smislenu košarku... 4
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolomboj umesto koga? D-Mo i Jebuka plode na obe strane. O Riveru i ne razmišljam.
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, deez nuts. said: Na ovu ekipu bih vratio Nworu samo. Ne trebaju nam ni Grejem, ni Rivero, ni Karter, ni Bolomboj. Pa Rivera , Kartera i Bolomboja nećeš ni gledati ove godine. Inače voleo bih Kartera u ovoj ekipi.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imacemo dve petorke sa malim oscilacijama u igri kada se svi igraci vrate. Identican intenzitet sve vreme. Pa ajde ako mozes da se ne lozis. 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Produžavajte ili otkupljujte na vreme old skul sidraša Donatasa ako Boga znate jer to što matori spakuje za desetak minuta to su najlakši poeni u struci i najjeftiniji iznudjeni faulovi koji isisavaju samopouzdanje iz protivnika. Kada provali da si glup, tim mu odmara dok ti prodaje istu foru tri puta u nizu i šalje te na klupu. Ernangomeza Ataman izvlači iz igre dok se ovaj bije u čelo hrključ stajl ,,do mene, do mene''. Edited 1 hour ago by Wingwalker 17
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znam šta ćemo. Aj se pobijemo ko nam od povređenih igrača treba a ko ne Uživajte cigani bre 9 1 1 5
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Bejn said: Pa Rivera , Kartera i Bolomboja nećeš ni gledati ove godine. Inače voleo bih Kartera u ovoj ekipi. ...odmaglila ti se kugla najzad ? da se ipak suzdržiš od ovih dubokih predskazanja Tarabiću...? Edited 1 hour ago by Wingwalker 3
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što se tiče povratka povređenih i narednih utakmica... Sve što želim je petorka Džoel, Moneke, Odželej, Nwora, CMM Spoiler Na startu sledećeg derbija 3
Recommended Posts