Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zečevi ulovljeni, odrani, istranžirani, dinstani i prožderani! BRAVO!

Malo smo usporili u 4/4 ali je i potrošnja bila ogromna. Deluje mi da u tajnosti DR radi honorarno na odbrani sa ekipom.

Baš sam pozitivno iznenađen skandiranjem za Big-V, pumpanjem i Včć pdr! I tada puče atmosfera i ekipa se strmoglavi. Padosmo sa +25 na samo +12. Baš bitno, koga bole k.?

• Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Losmi17 said:

Cestitke.

Iskrene. Ako vec neko mora, neka, budite to vi.

Jezivi smo, ali goat ce to ishendlovati...

disappointed-dave-shaw.gif

• Ha-ha 4
Posted (edited)
5 minutes ago, YAO said:

Batleru fali kondicije,deluje mi u glavi da je svestan toga i da ce raditi na tome. 

Ovo je primetno i verujem da utice na to koliko moze da da, ali on izgleda toliko profesionalno u smislu odnosa prema igri i saigracima, mislim da nema zime.
Takodje atipican crnac, deluje jako kulturno i prizemno.

Edited by Bode
  • Like 3
Posted

meni najdraže što smo identifikovali slabost protivnika i eksploatisali je do besvesti - spuštaj dole, puni penalima, spamuj trojke i idi na off skok. milina.

• Like 30
  • Love 3
Posted
26 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Previše je ovaj Batler inteligentan igrač da ne bude koristan po tim. Sve i da je stekao neke drugačije navike u NBA, momak ima strašnu košarkašku inteligenciju i što je još bitnije kao karakter je odličan, spreman da ispravi stvari kad griješi i da se stavi u službu tima. Par asistencija večeraš svjedoče u prilog mojoj priči. Ovo je inače tek početak. Još nije fizički spreman i tek treba da se uklopi. 

Ovih 8p veceras je mnogo mnogo bolja njegova utakmica nego 16p u Subotici.

• Like 5
Posted

I Saletova taktika za Nana,momentalno udvajanje na 8-9 m od kosa,lik se par puta pogubio. Kljucna sekvenca u odbrani

• Like 12
Posted
Just now, Dzonii said:

Ko je ovaj podmetnuti makedonski novinar?

To ti je Rajko iz Makedonije

• Ha-ha 7
Posted

"Počeli smo sa užasnim napadima, sa mnogo grešaka. Nismo pogodili nijedan šut, iako su mnogi od njih bili otvoreni. Tada smo izgubili kontrolu. Na kraju, slično je bilo i u trećoj četvrtini, ali su u četvrtoj neki igrači pokazali karakter. Ipak, napravili smo par grešaka i na kraju smo izgubili utakmicu. Čestitke Olimpijakosu... Izvinjavam se, Zvezdi. Svi navijači su večeras podržavali Olimpijakos, pa sam se zbunio", rekao je Ataman.

:classic_biggrin:

• Ha-ha 18
  • Pumpaj! 2
Posted
8 minutes ago, Čvarkov said:

Neće skrol brt

44 minutes ago, Čvarkov said:

Screenshot-20251105-215732-Flashscore.jp

Produzio sam malo ovu tvoju, to je najduza slika koju sam uspeo da nadjem 😎

• Love 1
Posted

Na momente smo ih potpuno rastavili na sitne elemente, odbrana pomovo najveci deo meca sjajna. Promasio je Pao dosta suteva u 1.pol, ali ponovo je Sasa pripremio mec prema rivalu i tome cime raspolazu u datom trenutku.

Opasna atmosfera u hali, ekipa leti po terenu, zaista smo kratko cebe ali tek dolaze ozbiljna iskusenja u El.

Stimara zasluzeno dobio skandiranje, steta sto nije duze trajalo.

Napred Zvezdooo! 

• Like 6
Posted

salty ataman...priceless:)

nego, da ne bude sve ni tako ruzicasto, zaista brine sut vec neko vreme

prilagodice se odbrane tome i nece moci uvek i protiv svake ekipe ovako

zato su kljucne stvari integracija batlera sto pre i nadam se povratak grejema

oni bi nominalno trebali da su 2 najbolja sutera u ekipi

• Like 3