Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zečevi ulovljeni, odrani, istranžirani, dinstani i prožderani! BRAVO! Malo smo usporili u 4/4 ali je i potrošnja bila ogromna. Deluje mi da u tajnosti DR radi honorarno na odbrani sa ekipom. Baš sam pozitivno iznenađen skandiranjem za Big-V, pumpanjem i Včć pdr! I tada puče atmosfera i ekipa se strmoglavi. Padosmo sa +25 na samo +12. Baš bitno, koga bole k.? 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Cestitke. Iskrene. Ako vec neko mora, neka, budite to vi. Jezivi smo, ali goat ce to ishendlovati... 4
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, YAO said: Batleru fali kondicije,deluje mi u glavi da je svestan toga i da ce raditi na tome. Ovo je primetno i verujem da utice na to koliko moze da da, ali on izgleda toliko profesionalno u smislu odnosa prema igri i saigracima, mislim da nema zime. Takodje atipican crnac, deluje jako kulturno i prizemno. Edited 3 hours ago by Bode 3
Mairosu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago meni najdraže što smo identifikovali slabost protivnika i eksploatisali je do besvesti - spuštaj dole, puni penalima, spamuj trojke i idi na off skok. milina. 30 3
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Previše je ovaj Batler inteligentan igrač da ne bude koristan po tim. Sve i da je stekao neke drugačije navike u NBA, momak ima strašnu košarkašku inteligenciju i što je još bitnije kao karakter je odličan, spreman da ispravi stvari kad griješi i da se stavi u službu tima. Par asistencija večeraš svjedoče u prilog mojoj priči. Ovo je inače tek početak. Još nije fizički spreman i tek treba da se uklopi. Ovih 8p veceras je mnogo mnogo bolja njegova utakmica nego 16p u Subotici. 5
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo kaže Žex puma Pantić da nam je Vučić kupio suđenje i raspored.. Bolest ne bira. 6 9
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I Saletova taktika za Nana,momentalno udvajanje na 8-9 m od kosa,lik se par puta pogubio. Kljucna sekvenca u odbrani 12
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 17 minutes ago, NMX said: 3/22 za 3 i odvališ PAO dajte bre te guske sve vam ciganjsko... Edited 3 hours ago by Wingwalker 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Just now, Čočo said: Genijalan, mi smo, spoj! ❤️ 1 1
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Dzonii said: Ko je ovaj podmetnuti makedonski novinar? To ti je Rajko iz Makedonije 7
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote "Počeli smo sa užasnim napadima, sa mnogo grešaka. Nismo pogodili nijedan šut, iako su mnogi od njih bili otvoreni. Tada smo izgubili kontrolu. Na kraju, slično je bilo i u trećoj četvrtini, ali su u četvrtoj neki igrači pokazali karakter. Ipak, napravili smo par grešaka i na kraju smo izgubili utakmicu. Čestitke Olimpijakosu... Izvinjavam se, Zvezdi. Svi navijači su večeras podržavali Olimpijakos, pa sam se zbunio", rekao je Ataman. 18 2
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Sinnerman said: Štae ovo krvtiebem??? Koji dziber, ne verujem sta gledam. 5
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Čvarkov said: Neće skrol brt 44 minutes ago, Čvarkov said: Produzio sam malo ovu tvoju, to je najduza slika koju sam uspeo da nadjem 😎 1
Manoly Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na momente smo ih potpuno rastavili na sitne elemente, odbrana pomovo najveci deo meca sjajna. Promasio je Pao dosta suteva u 1.pol, ali ponovo je Sasa pripremio mec prema rivalu i tome cime raspolazu u datom trenutku. Opasna atmosfera u hali, ekipa leti po terenu, zaista smo kratko cebe ali tek dolaze ozbiljna iskusenja u El. Stimara zasluzeno dobio skandiranje, steta sto nije duze trajalo. Napred Zvezdooo! 6
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago salty ataman...priceless:) nego, da ne bude sve ni tako ruzicasto, zaista brine sut vec neko vreme prilagodice se odbrane tome i nece moci uvek i protiv svake ekipe ovako zato su kljucne stvari integracija batlera sto pre i nadam se povratak grejema oni bi nominalno trebali da su 2 najbolja sutera u ekipi 3
Recommended Posts