Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta je stoke....

Evidentirajte tamo i reakcije.

Svim tim neutralcima želim da vam nestane struja i internet, da ne mozete da gledate Zvezdu.

Kad zena moze godinu dana bez svog deteta, mozete i 2h bez Zvezde.

Fuj. Stoko.

• Like 27
  • Love 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 8
Posted

Evo jednostavnog testa humanosti. Pročitajte šta je Dijana rekla u kakvom je stanju bio njen sin kada ga je videla. To je dovoljno. Ako vam i posle toga ne zaigra srce, za vas nema spasa.

• Like 7
Posted
34 minutes ago, Fromthecorner said:

Stimac iako Zvezdas, celog leta je skupljao jeftine politicke poene prekoputasa vredjajuci Drcelu, klub i strance koji su dosli da igraju, najavljujuci losu sezonu. Druge Sns predsednike klubova nije spominjao.

Uz to je covek politicar i u stranci, bio na listi na proslim izborima. Mozemo da ga pozdravimo skandiranjem kao podrsku za hrabrost ali da je on neki moj heroj daleko od toga. Svaki student u Srbiji mi je iznad njega.

Joj druže

water-drink.gif

• Like 5
Posted
26 minutes ago, Bode said:

Svidja mi se ovaj novi nacin komunikacije kluba u kojoj na malo transparentniji nacin pisu o zdravstvenom stanju nasih igraca, iako je zalosno sto uopste ima potrebe za tim.

Jeste da sve djeluje transparentnije, ali oko Nwore nije baš jasno šta se dešava.

28. oktobra saopštili smo:

Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice.

A danas kažemo:

Džordan Nvora je tokom ponedeljka i utorka obavio dodatne analize povređenog lista nakon čega će krenuti u trenažni proces i povratak u takmičarsku formu.

Znači, prošli utorak smo mislili da će možda biti spreman za Makabi (30. oktobar), a danas, sedam dana kasnije, tek treba da krene u trenažni proces, i, pretpostavljam, nije u kombinaciji za Panatinaikos (5. novembar).

Sve u svemu, nadam se da znaju šta rade i da neće da se pojavi neka rutinska poruka kako je Nwora otišao na konsultacije u SAD.

• Like 3
Posted (edited)

Samo narativ kako navijaci koji ce da skandairaju za podrsku Vladetu kvare atmosferu

Ne rodjaci nisu ti navijaci koji to skandiraju vec oni koji te navijace hoce da polome zato sto skandiraju i zato sto im se ne svidja!

Dok sa druge strane je uredu kada se pusta Ruski folklor dok igramo sa Litvancima(je l te to nije mesanje politike).

Dok se peva kad se vojska na Kosovo vrati i podrska generalima 90...To NIJE MESANJE POLITIKE!

Al zato skandiranje bratu Stimetu ce pokvariti jedinstvo navijaca!Ako je to dovoljno onda nam je jedinstvo krhko kao i sve u ovoj zemlji.

Edited by Don Dusko
  • Like 4
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)

Nova.rs: Vladimir Štimac pušten na slobodu 

Supruga Štimca: Vladimir pušten da se brani sa slobode

04. nov. 2025. 13:11 N1

Na sledecoj utakmici Zvezde dodje da gleda tekmu i eto reakciej publike.

Edited by suptil
  • Like 1
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)
2 minutes ago, suptil said:

Nova.rs: Vladimir Štimac pušten na slobodu 

Na sledecoj utakmici Zvezde dodje da gleda tekmu i eto reakciej publike.

prvo je javljeno Drčeli da mu precvika sezonsku a onda je pušten na slobodu...

Edited by Wingwalker
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Al zato skandiranje bratu Stimetu ce pokvariti jedinstvo navijaca!

Koje jedinstvo? To ne postoji.

Imas sa jedne strane nas, navijace Zvezde koji nemamo bukvalno nikakav benefit od navijanja za taj klub, samo stres i trošak.

Imaš sa druge strane plaćene neonaciste kojima je podrška Zvezdi fasada za njihove prave zakulisne radnje.

Tu jedinstva nikad neće biti. Zvezda je uzurpirana, oteta od naroda.

• Like 8
Posted

Cuj kao politicki stavovi na izborima i na ulici, ostavite halu na miru. Kao da smo Norveska, pa jelte imamo fer i slobodne izbore. Potpuno je slucajno to sto vise ljudi ima na birackim spiskovima nego na popisu. Ili eto na ulici mozes da iskazes svoj stav. Najbolje je ispred skupstine. Oh cek, pa tamo ne mozes da prodjes.

• Like 12
Posted
3 minutes ago, Wingwalker said:

prvo je javljeno Drčeli da mu precvika sezonsku a onda je pušten na slobodu...

Jel me zajebavas? Nisam znao da je Stimac imao sezonsku tj. da je ima. A tek ovo da je ponistena:classic_unsure:

Posted

Imali smo mi kome da skandiramo kad je ista ta gamad pisala Kalini ispred vrata ono što je pisala. Moglo je tada da grmi 40min Nikola Kalinić ali ipak nije.

Apsolutno sam za podršku svima koji se bore za to da se pronadju oni koji su odgovorni za pad nadstrešnice i smrt 16 ljudi i da se kazne. Pa makar i na utakmicama, u pozorištu, bioskopu ili bilo gde drugo.

Problem je što to naiđe na neodobravanje jednog dela hale pa se iz toga izrodi jebanje majke antifi, zelonolevima i kreni-promeni.  Bukvalno jedna od sramnijih situacija u kojima sam se našao a bojim se da će ih biti još, zato posle 10ak godina gledam utakmice od kuće.

• Like 1
Posted (edited)
10 minutes ago, suptil said:

Jel me zajebavas? Nisam znao da je Stimac imao sezonsku tj. da je ima. A tek ovo da je ponistena:classic_unsure:

šala...opustio sam se kada sam čuo da je pušten iz pritvora.

Edited by Wingwalker
Posted
3 minutes ago, keli165 said:

Imali smo mi kome da skandiramo kad je ista ta gamad pisala Kalini ispred vrata ono što je pisala. Moglo je tada da grmi 40min Nikola Kalinić ali ipak nije.

Apsolutno sam za podršku svima koji se bore za to da se pronadju oni koji su odgovorni za pad nadstrešnice i smrt 16 ljudi i da se kazne. Pa makar i na utakmicama, u pozorištu, bioskopu ili bilo gde drugo.

Problem je što to naiđe na neodobravanje jednog dela hale pa se iz toga izrodi jebanje majke antifi, zelonolevima i kreni-promeni.  Bukvalno jedna od sramnijih situacija u kojima sam se našao a bojim se da će ih biti još, zato posle 10ak godina gledam utakmice od kuće.

Jebiga, uvek je tako, klasican whataboutizam, relativizacija. Sa ciljem da se umanji neki povod za bunt. Ali ne treba odustajati. Ovo sad nema veze ni sa kakvim političkim stavom pojedinca, svi mi znamo da Štimac lupeta po tviterima. Ovo je o pravu jednog čoveka na građansku neposlušnost i pravu tog istog čoveka da ne bude uhapšen na temelju sprdnje od optužnice za delo koje nije ni za prekršajnu prijavu. Ovo je o pravu čovek da ne bude maltretiran od strane ministarstva sile samo zato što se bori za državu sa nezavisnim institucijama.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ljudi vs neljudi! Tačka.

Svaka druga priča vodi u relativizaciju ove bezdušne bande pljačkaša i ubica, na i oko vlasti. Neće skandiranje Dijani ili Štimcu samo po sebi srušiti ovu vlast, ali će pokazati da postoje Ljudi kojima je bitnije u kakvom društvu žive, nego u kakvim se kolima voze. Ljudi kojima je radije da im je čista savest, nego pun novčanik. Naše je da to pokažemo, a na igračima da se bore i pobede utakmicu ako mogu.

Al' tirjanstvu stati nogom za vrat,

dovesti ga k poznaniju prava,

to je ljudska dužnost najsvetija!

• Like 19
Posted

Zamisljam da se Karter uskoro vrati i tim:

1 Kodi,

1/2 Batler, Grejm

2 Karter

2/3 Nvora

3  Kalinic, Dobric

3/4 Odzelej, Davidovac

4 Moneke

5 Bolomboj, Motiejunas, Izundu

• Like 8
Posted

Neka neko iz kluba objasni Sasi sta znaci day to day povreda jer on ocigledno ne zna. Koristi je non stop za sve a ono pauze od po 2 nedelje i vise.

Veliki peh za nas i opasno nam se smanjuju sanse za pobedu bez Nwore

• Like 4
Posted
3 hours ago, Šiljokapi said:

Naravno bez generalizacije. Svaka čast za sve ljude. I sve najgore za neljude odakle god da su. Ali šta vi iz RS, CG, HRV, SLO.... znate o svakodnevnom životu u Srbiji? Samo delić. I onda iz fotelje stacionirane u Berlinu, Beču, Parizu, Banja Luci, Podgorici ili bilo gde drugo dobijamo packe mi koji živimo sa ovim zlom 24/7??? Svako ko je iole dobronameran i zdrave pameti ne može da žmuri na celokupnu situaciju gde sve gori, gde su nikad veće podele međ rajom, gde poveća grupa kriminalaca pokušava da zadrži pozicije bogova i da kaže, to je utakmica, samo sportsko navijanje! Bre... 

Pa nisam slijep kod očiju da ne vidim šta se dešava niti sam retardiran da ne vidim kakvo zlo vlada i šta je učinjeno od Srbije. Opet zbog nekog zvaničnog narativa pretpostavljaš da većina iz RS podržava režim i kriminalce u Srbiji. Je ne znam procente ali ogroman ljudi je protiv Vučića...

3 hours ago, Placebo Lone star said:

Banjaluka je grad u susednoj drzavi Bosni i Hercegovini.Zelim stanovnicima te zemlje blagostanje i mir.Ne komentarisem i ne idem tamo da glasam sa fantomskom licnom kartom.U mojoj zemlji se rugaju majci koja je izgubila dete,trenutno nemam vremena za desavanja u drugoj zemlji.

Banjaluka je grad u kojem većinski žive Srbi i kojima je, prirodno, stalo do toga šta se dešava u Srbiji. Ne glasam ni ja u Srbiji niti me zanima da glasam u Srbiji a ako bih glasao sigurno ne bih za mafiju kao što ni ovdje ne glasam za mafiju.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Mejdanac said:

Pa nisam slijep kod očiju da ne vidim šta se dešava niti sam retardiran da ne vidim kakvo zlo vlada i šta je učinjeno od Srbije. Opet zbog nekog zvaničnog narativa pretpostavljaš da većina iz RS podržava režim i kriminalce u Srbiji. Je ne znam procente ali ogroman ljudi je protiv Vučića...

Nisam spominjao nikakve procente već ljude i neljude. Ne podmeći😂

Ponavljam, svaka čast svim ljudima, dodajem, koliko god da ih ima. I ne, ne podležem bilo kakvom narativu, isključivo zdrav razum (možda) i to moj.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Šiljokapi said:

Nisam spominjao nikakve procente već ljude i neljude. Ne podmeći😂

Ponavljam, svaka čast svim ljudima, dodajem, koliko god da ih ima. I ne, ne podležem bilo kakvom narativu, isključivo zdrav razum (možda) i to moj.

Pa spominjes glasanje kao da svi Srbi iz RS hrle da glasaju za Vučića. Idu plaćenici SNSD i ostalih staranaka službe (kakva priča za košarkaški forum. Prestajem)

• Like 4
Posted
1 minute ago, Mejdanac said:

Pa spominjes glasanje kao da svi Srbi iz RS hrle da glasaju za Vučića. Idu plaćenici SNSD i ostalih staranaka službe (kakva priča za košarkaški forum. Prestajem)

Gde i kada sam spomenuo glasanje? i da neko hrli u srbiju na isto? Nešto si pobrkao

Posted
Just now, Šiljokapi said:

Gde i kada sam spomenuo glasanje? i da neko hrli u srbiju na isto? Nešto si pobrkao

Just now, Šiljokapi said:

Jesam, moja greška... 

• Like 1
Posted

Odosmo kojekude. Sutra je utakmica, bitna ali i nebitna. Ima ih još dovoljno da možemo sa sigurnošću reći da sutra ništa ne rešavamo po pitanju ovosezonskog plasmana. Bilo bi super potamaniti zečeve ali ništa nije strašno ni ako izgubimo. A svaka pobeda ove sezone je pravo čudo s obzirom na stanje u državi. Tu nas spašava što ove sezone nemamo mnogobrojnu domaću osnovu, već su tu strani plaćenici na koje ne bi trebalo da utiče nešto van terena. Mi, navijači, možemo u isto vreme i da plačemo i da se smejemo. Šta nas košta?

Posted

Oduži se ovo sa Nvorom, od toga da je “dan za dan” protiv Asvela, Makabija, pa da evo nece igrati ni protiv Pao. Bas frustrijajuce sve ovo oko povreda ali nama rezultati nikad bolji. 

Pao dolazi bez i jednog klasicnog centra i sto kaze Sasa, lakse se spremiti za kompletne rostere nego ovo kad se ekipe moraju skupiti. Mi smo tako nokaturali Oli u Pireju prosle sezone. 

Svejedno bi ja forsirao tu igru na nase centre pa neka oni misle kako ce to braniti. Nana udvajati, zatvoriti im prilaze kosu i bice to okej