Jump to content

Recommended Posts

Posted

To što ove sezone imamo 2 igrača koji su rođeni u Nigeriji i 2 igrača koji su poreklom odatle ne znači da smo KK Nigerija i da su nam klupske boje zeleno-bele, ne znam kom Instagram/TikTok navijaču je palo na pamet da se tako igra sa imenom i grbom kluba, al' je svakako izrazito glupo i infantilno. Može ljubav/naklonost prema trenutnim igračima da se iskaže i na adekvatniji način, bez modifikovanja simbola kluba za koji navijaš i koji postoji 80 godina.

• Like 34
  • Love 3
  • Thanks 3
Posted
1 minute ago, Guru said:

To što ove sezone imamo 2 igrača koji su rođeni u Nigeriji i 2 igrača koji su poreklom odatle ne znači da smo KK Nigerija i da su nam klupske boje zeleno-bele, ne znam kom Instagram/TikTok navijaču je palo na pamet da se tako igra sa imenom i grbom kluba, al' je svakako izrazito glupo i infantilno. Može ljubav/naklonost prema trenutnim igračima da se iskaže i na adekvatniji način, bez modifikovanja simbola kluba za koji navijaš i koji postoji 80 godina.

Uz to sam siguran da mu je to i receno najnormalnije od strane kluba i da je on odmah i razumeo. 

• Like 4
Posted

mogu ovi forumasi koji znaju ko je uklonio stori ko nije ko je priznao Kosovo ko nije da nam kazu nesto vaznije a to je u kom sastavu igramo protiv Spartaka?

• Like 4
Posted

O kakvim se glupostima priča ovde. O delijama je već sve rečeno više puta, nema potrebe dodatno prosirivati tu priču. Svi znamo da su to branioci tradicionalnih srpskih vrednosti, do prvog gradilišta i tendera. Smara se čovek zbog jbn majice na kojoj je pisalo Kk Nigerija, pa da li su realni?

• Like 2
Posted

У питању је клупски грб, као што знамо постоје грбови који су симболи нпр. породица или званични државни грб.

Измјене тог симбола (било промјена боје, додавање или брисање елемената) нису дозвољене.

Што се тиче грба као државног симбола мислим да су били какве промјене законски кажњиве.

Нити сматрам да је Чима нешто погријешио, такође не мислим да је тај који је скренуо пажњу пренаглио.

Све се вјерујем завршило у пријатељском тону, са конкретним објашњењем, без трзавица и драме коју ви овдје призивате.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Malo jača kvota na nas protiv Spartaka. Ne sećam se da sam to video u aba ligi, a da nisu KKP, COL ili Budućnost na drugoj strani (ajde i Dubai od skora). Ostavilo je posledice ono maltretiranje iz prošle sezone i na kladionice.

Inače očekujem tešku utakmicu. Da odmorimo nosioce koliko je moguće, bez novih povreda i da krene povezivanje Butlera sa timom.

Edited by Čvarkov
  • Like 2
Posted

Kao da nije dovoljno sto grb, koji je zasticeni zig, svojata ko stigne od samog kluba (video sam jedno 5-6 varijacija sto u FK sto u KK a sumnjam da su svi zasticeni), nego jos neko tiktok derle treba da kupi lajkove na tome. Siguran sam da je Cima kao pametan momak to normalno prihvatio.

Medjutim od te gluposti mi je mnogo veci problem sto je tekma tek u 7 uvece, ko ce da doceka...

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Pravite dramu bzvz.

1 minute ago, NMX said:

Medjutim od te gluposti mi je mnogo veci problem sto je tekma tek u 7 uvece, ko ce da doceka...

Sta nam rade....

• Ha-ha 1
Posted

Мене лично нервира уплитање "највернијих " у било шта са КК и слизавање наших тренутних управника са њима,тотално су небитни .Исто тако се јако добро сећам и периода кад смо "залагали" тај наши клупски грб,светињу...У Србији не можеш бити ван друштвених збивања и без става ,притом ККЦзв је и даље државни клуб и не припада шачици умишљених бранитеља Српства.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Ljudi, hajde prestanite praviti dramu gde je nema.

Ako je najveći problem Zvezde KK Nigerija dres ili šta god, onda naš klub nijedan problem nema.

Hajmo malo o večerašnjem meču, o tome u kom sastavu ćemo igrati, o meču protiv Panatinaikosa, o našoj igri.

Manite se gluposti i delija(DILEJA)

• Like 1
Posted
41 minutes ago, Guru said:

Ja mislim da je infantilno preozbiljno reagovati na nešto što je samo umjereno dobra fora.

Niko nije predložio promjenu klupskog grba ili boja. Autor se samo malo našalio na račun sastava našeg tima. Ništa naročito.

• Like 9
Posted

Спартак нам је велики дужник али су нам учинили и велику услугу.Размонтирали су поставку зализаног на парампарчад и показали све слабости тог концепта.Тврдим да без њих не би било драстичних промена у размишљањима у клубу.С друге стране Аба није толико битна и служи за уигравање у регуларном делу.Честитам Саши на досадашњем вођењу екипе ,у 90% времена то је било одлично и показује да је направио огромне искораке у својој тренерској каријеру. 

Posted
9 minutes ago, NMX said:

A nije nam valjo termin Mege u 12. :classic_dry:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ja obozavam Crvenu zvezdu, kosarku kao sport, fudbal me stvarno ne tangira. Uopste mi nije problem sto je neko izeditovao grb mog gluba i to na nacin da ne uvredi mene jer grb nisu premazali govnima, vec je uradjeno na nacin da se taj neki pojedinac dodatno poveze sa klubom i Srbijom. Verujem da klub koji se finansira od narodnih para- drzave mora da ide zajedno sa vecinskim stavovima naroda pa bi bio problem da su isarali grb LGBT bojama

ili povezali sa npr Albanijom/Kosovom,pa kao pomislis provokacija,  ali bilo sta negativno izmedju Nigerije i nas  ne postoji. Da sutra stvorimo fanbase u Mongoliji,ne bih imao nista protiv da tamo neki stanovnii ubaci malo elemenata njihove zastave unutae naseg grba. Te promene ne treba da nas se ticu sve dok nisu zvanicne.Sutra postanemo kraljevina, prvi bi nasi navijaci zahtevali da se umesto zvezdica iznad stavi kruna npr gde bi se jednostavno izbrisao identitet kluba jer koliko god odbijali oba kluba su nastala u vreme komunista, iako KK CZ i njeni zacetnici imaju duh bunta prema tom rezimu. Elem, pravi je oksimoron sto nam se navijaci nazivaju Cetnici a klub Crvena Zvezda. Ta promena grba bode gospodu jer smo komsije preko brda zezali da su Kamerun  a oni se loze da su velikosrbi( hoce srBsku ekipu) a ujedno se ne oglasavaju za proteste koji traju godinu dana, Jadar… Zvezda kao sportski brend, ne bi trebala da bude nista sem toga iako jeste, ali ne moze da se poredi sa zastavom zemlje, himnom

itd…  To je isto da se neki old skul fanovo lacoste naljute sto je vlasnik i marketing tim promenio grb zbog Novaka u jednoj seriji jer eto Nole nije iznad njihovog modnog brenda?  Kome sveta sto su klinci da bi se dodvorili Cimi ofarbali grb u zeleno belo, ne bih znao sta da kazem. Kad se vec busamo da smo Srbi - Pravoslavci zar to nije vid idolopoklonstva gde grb jedno sportskog kluba ne smemo da promenimo i to ne zvanicno vec neko dete… Cima iz ovoga moze da shvati samo da smo rasisti(sto nismo) jer koliko znam proslih godina su se vijorile i zastave Argentine pa iste te modifikacije grba kluba sa argentiskim suncem okolo. Druga stvar, na dan utakmice nijedna analiza, nesto o Spartaku vec stancamo strane o obicnoj gluposti i aktu grupe gde vecina od njih nije uredno ni platila sezonske i pomogla klubu a hoce za sve da se pitaju. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
21 minutes ago, quentin said:

Ja mislim da je infantilno preozbiljno reagovati na nešto što je samo umjereno dobra fora.

Niko nije predložio promjenu klupskog grba ili boja. Autor se samo malo našalio na račun sastava našeg tima. Ništa naročito.

Autor je neko dete od deset godina koje je htelo da obraduje svog miljenika , koliko sam video. Ne verujem da to ima veze sa lajkovima, a naravno da ono kurca ne zna o pravu intelektualne svojine. Niti je Chima bio zlonameran, nadam se da su mu iz kluba lepo objasnili sve, a da nije dobio gadne uvrede od dokonih likova na mrezama

20 minutes ago, Čvarkov said:

A nije nam valjo termin Mege u 12. :classic_dry:

Ja bas volim taj matine termin utakmica 😄

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
19 minutes ago, srlepajce said:

nego, nas Toma (ne mona) pomocni trener u repki :classic_biggrin:

Baš volim ovu glavu i raduje me svaki njegov napredak. Ovo je i vid priznanja za dosadašnji rad.

Pošto sam ja jedan od onih koji nije bio za Sašu kada su se pominjali naslednici Sfera. Na ovom malom uzorku do sada, moram da kažem da Saša pokazuje neverovatnu zrelost na i oko terena. Svaka izjava o trenutnim i bivšim igračima kao i protivnicima na mestu. Posebno mi se sviđa koliko uključuje iskusne igrače u donošenju zajedničkih odluka na terenu, sluša njihove savete i ideje, pruža im slobodu i veruje im. Takođe izlaganjem na konferencijama uliva samopoudanje igračima sa manjom ulogom. Tose nisam nado.

• Like 16
Posted
32 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ja bas volim taj matine termin utakmica 😄

zato sto si u toploj kuci, odmoran, naspavan...uz kaficu gledas utakmicu koja je relaksirajuca,  imeni fali taj termin, al ne znam koliko je dobar za bioritam igraca.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, Čvarkov said:

Baš volim ovu glavu i raduje me svaki njegov napredak. Ovo je i vid priznanja za dosadašnji rad.

Pošto sam ja jedan od onih koji nije bio za Sašu kada su se pominjali naslednici Sfera. Na ovom malom uzorku do sada, moram da kažem da Saša pokazuje neverovatnu zrelost na i oko terena. Svaka izjava o trenutnim i bivšim igračima kao i protivnicima na mestu. Posebno mi se sviđa koliko uključuje iskusne igrače u donošenju zajedničkih odluka na terenu, sluša njihove savete i ideje, pruža im slobodu i veruje im. Takođe izlaganjem na konferencijama uliva samopoudanje igračima sa manjom ulogom. Tose nisam nado.

I sam Obradovic je govorio koliko se promenio, sazreo, koliko se sada vise prilagodjava igracima, saslusa njihova zapazanja, razmisljanja.Od strucnog staba takodje.

Nije vise onako rigidan kao sa pocetka karijere.Verovatno je i taj Monako i rad sa njihovim usojanim glavama bila dobra skola za njega.

• Like 1
Posted (edited)

Svaki put me "najverniji", da ne kažem SNS šipkaši, iznenade svojom zakržljalošću mozga. Imamo jako dobar momenat, većina običnih navijača im je prešla preko gafova iz bliže prošlosti i zarad mira u kući ne ignoriše ih totalno već ih prate kako bi atmosfera bila bolja. Šta mi ovde imamo? Imamo dete od valjda 12 godina koje svom idolu pravi majicu sa nigerijskom zastavom i grbom preko, a sve je u zelenoj boji. Ja to kapiram kao njegovu želji da istakne jedinstvo i obostranu ljubav. Da preciziram, dete napravilo unikatan primerak svom idolu, ne planira šop da prodaje majicu, već jedan jedini komad za igrača. On to objavi na mreži i neko reaguje da se briše, a dosta naloga na mrežama reaguje uvredama. Ova nacija je zrela za lečenje odavno. Mada bojim se da su posledice koje su ostavile decenije za nama na mozgovima pojedinaca neizlečive. 

Edited by Sinnerman
  • Like 12
  • Thanks 2
Posted

Ovaj klub je prvo založio grb za dug onda su pustili navijači jednog Čovića da ga privremeno nalepi na drugi klub i da se prave blesavi, da ne idemo da se menjao i vizuelno i sponzorski što je i sada potpisan ugovor i trebalo bi da ima uz sebe ime kladionice, ali sad je odjednom problem što je ofarban u druge boje jer kao TraDiCiJa koju samo ljudi sa ovih prostora forsiraju, dok drugi klubovi mnogo stariji i sa većom istorijom odavno menjaju i boje i varijante grbova, dresova i na tome zarađuju milijarde. 

Samo kod nas se forsira neka tradicija i istorija a od svih klubova imamo jednu titulu prvaka Evrope, a kao neka zemlja smo košarke, i to u sportu u kome su višestruke titule prvaka osvajali klubovi koji su imali imena po farmerkama i kinder jajetu i gomila klubova koji više i ne postoje. 

• Like 10
  • Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Desiderius said:

Odakle vam ideja da su Delije cimale igrača da sklanja sliku majice?

Докон ум је ђавоља работа. 🤷‍♂️

• Like 3
  • Thanks 1