Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Gudura said:

Braco, ne znam kako ovo da vam saopstim, ali Nwora se navodno danas povredio na treningu🫣 Svasta se spekulise, neki pominju i 6 nedelja pauze, ali valjda sutra ide na snimanje. Jebem ti vise cigansku srecu ove sezone😔

Nadam se da je lupetanje i da lazu mene, pa i ja lazem vas....

Kad već navodiš ovako,, jaku" vest navedi i od koga si dobio. Da ne umiremo svi ovde ako si informaciju dobio ili pročitao od nekog tviter Preduzetnika sa Senjaka. Ovo su ozbiljne stvari i sa njima se ne sme igrati. Ako izvor nije relevantan nemoj nas molim te. 

• Like 7
Posted (edited)

Drugar je prijatelj sa novinarem koji pomno prati Zvezdu, necu o imenima, jer ostavljam mogucnost da je lupetanje, mada ne znam zasto bi iko izmisljao ovako delikatne stvari. Meni je bukvalno pozlilo kad sam cuo, pa sam imao potrebu da podelim muku sa vama, ako sam pogresio, prastajte...

P.S. Čočo, mator sam covek, jebe mi se za senzacionalizam i hot take-ove, nema potrebe za ovakvim tonom i obracanjem

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Gudura said:

Braco, ne znam kako ovo da vam saopstim, ali Nwora se navodno danas povredio na treningu🫣 Svasta se spekulise, neki pominju i 6 nedelja pauze, ali valjda sutra ide na snimanje. Jebem ti vise cigansku srecu ove sezone😔

Nadam se da je lupetanje i da lazu mene, pa i ja lazem vas....

Pozalio se na povredu, ali u klubu veruju da nije nista strasno i da sutra radi predostroznosti ide na pregled

Edited by Mile1
  • Like 20
  • Thanks 3
  • Tuzno 3
Posted (edited)
5 minutes ago, Gudura said:

Drugar je prijatelj sa novinarem koji pomno prati Zvezdu, necu o imenima, jer ostavljam mogucnost da je lupetanje, mada ne znam zasto bi iko izmisljao ovako delikatne stvari. Meni je bukvalno pozlilo kad sam cuo, pa sam imao potrebu da podelim muku sa vama, ako sam pogresio, prastajte...

P.S. Čočo, mator sam covek, jebe mi se za senzacionalizam i hot take-ove, nema potrebe za ovakvim tonom i obracanjem

Nije bilo ništa na tvoj račun. Nego ovakve informacije ako nisu proverene bolje sačekati pre objave. Dosta je matorih ovde. Ds ne pomremo svi. Izvini ako si se osetio napadnutim. Nije mi to bila namera i poenta.

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted

Odbijam da poveruje da smo za nekih 12-16 sati od jako teske utakmice trenirali u full intenzitetu. Taj trening ako se uopste desio danas je bio suterski ili video. Dok ne izadje negde meridian ili SK necu da se primama.

• Like 1
Posted

Mi smo danas verovatno imali neki lagani suterski trening ili trening oporavka...i povredi nam se prvi strelac. Jebeni maleri smo, nevidjeni.

Jbg, Zeljko malopre jeste kukao na kzs ali je u pravu za prekratke pripreme zbog udruzenja kosarkasa i onda odmah pun gas i 3 tekme nedeljno. I onda ovoliko povreda u svim timovima. Al mi smo mu jebali kevu :ajme:

• Like 9
Posted

Dajte ljudi oladite... Biće sve ok... Ćemu odmah mračenje... vjerovatno je sitnija stvar u pitanju s obzirom da je povreda sa treninga..

Jedno je sigurno sa ovako skračenim rosterom ABA ligu ne vrijedi forsirati... Nek istu riljaju Plavšić, Dobrić, Miljenović,Jago i igrači koji jure ritam i formu...

• Like 1
Posted

Sutra daj klince sve. I Stojkovic i Radosic i Miljenovic i Nedeljkovic i Plavsic... Svi po 25 minuta. Koji ce mi djavo Nwora, Moneke, Kalina, Odzelej...u aba ligi? Nema nikakvog rezona. Sve odmori...Neka izgubimo 20 razlike svaku, koga briga?

Ovo je ludački i nehuman ritam utakmica. Skoro kao u nba. Samo što je ovde svaka utakmica na nož, tamo je manje vise svejedno da li ces dobiti ili izgubiti, do play off-a. Ne zapinju toliko. 

• Like 8
  • Thanks 2
Posted
9 minutes ago, Čočo said:

@Igor_ imaš li informaciju neku od onog tvog? Spašavaj nas izgibosmo ovde. 

Nemam info, u putu ceo dan nisam ni ulazio ni pitao..

Videcu ujutru da saznam ako mogu. 

• Like 7
Posted

Aba apsolutno nebitna bar do aprila u ovakvom nehumanom tempu utakmica i sa 3godisnjom licencom. Tu mi je zelja samo da se niko ne izmori ili povredi.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted

Sad pročitah izjavu Saše, mi valjda nismo ni imali trening danas jer nemamo vremena za isti. Jedino ako se povrijedio tokom šopinga u Lidl ili na putu do wc šolje. 

Posted

Ne znam, meni je jako neozbiljno ovo da neko dodje i napise kako se neko povredio i nema ga 6 nedelja i to je izvor najbolji drug najboljeg druga najboljeg druga... 

Ja stvarno ne mogu da poverujem da je danas bio trening punog intenziteta ili bilo sta slicno. Posle utakmice je nosio led na nozi, ali to je bilo verovatno iz predostroznosti