Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Guruhvala. Ja sam iskreno gledao tu protiv Budućnosti u Podgorici i tu je bio dobar. Ovo ostalo je bio loš. No dobro.

Kako ocenjuješ njegov nastup večeras. Ja mislim da je jasno pokazano šta on zapravo treba da radi a šta ne. Aj da uzmemo i kao olakšavajuću okolnost to što je bukvalno pregoreo od želje, ali jasno je šta on ume. Ako bude samo to radio, nikakav problem, što sam već i napisao.

Posted

Koliko sam cuo Batler stize u subotu, imace vremena makar malo da prodje neke akcije sa ekipom. Protiv Asvela bice bas rovovska borba a bogu hvala pa imamo sa cime da im se suprostavimo

• Like 18
  • Love 2
Posted
Just now, Mile1 said:

Koliko sam cuo Batler stize u subotu, imace vremena makar malo da prodje neke akcije sa ekipom. Protiv Asvela bice bas rovovska borba a bogu hvala pa imamo sa cime da im se suprostavimo

Protiv Makabija ce biti jos teze ali sto kazu treneri utakmica po utakmicu...

• Like 3
Posted

Mora li uvjek neko da bude na tapetu, cak i posle ovakvih rezultata?!

Dobric je odigrao prve minute posle povrede. Naci ce on svoje mjesto i nacin da pripomogne. Koliko god bude igrao… Pritom, mnogo nam je radostio donio u proslosti, tako da je ovo docekivanje na noz bas bez veze.

Iskulirajte malo sa kritikama i uzivajte u pobjedama!

• Like 22
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Jel se organizuje na forumu anketa koja ce tri clana da predstavljaju delegaciju foruma na docdku Batlera na aerodromu u subotu? 😍

Posted

Inace, meni je ova pesma Zvezda Olimpijakos bas dobraaaa.

Ima taj neki pobednicki vajb i neretko krenemo da pravimo seriju napad odbrana kad bas ona krene sa tribina. 

Kao da nam dodatno pojaca taj neki fokus i intezitet.

• Like 21
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Jel se organizuje na forumu anketa koja ce tri clana da predstavljaju delegaciju foruma na docdku Batlera na aerodromu u subotu? 😍

Najbitnije je da ne prepadnemo coveka. Objasniti mu da ovaj sto ce mu prvi pozeleti zdravlja i srece nije telohranitelj nego predsednik kluba.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nwora bratina sve radnje radi :100: Ne bi me čudilo ako rikne autobus na nekom gostovanju u ABA ligi da ga on popravi. Zameni akumulator ili nedaj Bože ako crkne sajla od kvačila, taman da klačuje :s_d:

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted
5 minutes ago, Mile1 said:

Po def ratingu(110.5) smo treca ekipa u evroligi. Ispred nas je samo Pariz i Fener

Pariz za divno cudo ubedljivo prvu

Posted

Ja moram da pomenem Montiejunasa...

Mislim da odavno nije jedan igrac u prvih par utakmica ulozio ovoliko energije, znoja, zelje, liderstva i čega sve ne... Bukvalno celog sebe... kao da je od pionira u CZV.

Ima sigurno primera da je neko dao vise koseva ili mozda bolje odigrao, ali tesko da je dao ovoliki doprinos nasem timu za samo 4 utakmice... i to sa 35 godina...

R E S P E C T 

• Like 19
  • Ha-ha 1
Posted

Prerano je sve to, bukvalno se jos timovi nisu kompletirali i uigrali, rasplamcace se tek, pa ce onda moci da se vide nekakvi dometi.

Jasno je da ce Zalgiris i Pariz pasti, treba ostati sto zdraviji i mislim da je to glavni reper na kraju.

A do tada treba kaliti celik, materijala ima sto se tice nas, treba biti strpljiv i cini se da limite ne moze niko da predvidi.

Meni je neopisivo zao Kartera, nadam se da ce izaci kao pobednik iz svoje individualne utakmice, pa da nastavi tamo gde je zapoceo sa Zvezdom.

• Like 1
Posted (edited)

I zajebite sa Dobrićem. Napadački je to bilo loše ali ni ne možemo da očekujemo da iz povrede bude na nivou. Sa druge strane kad je ušao u igru okrenuli smo sa - 5 na +8. Igrao je odličnu odbranu na Kobi Simonsu zatvorio lak protok lopte i ulazak u reket. Tada je cela odbrana krenula da igra timski. Možda nije on bio glavni faktor te promene ali jeste bio jedan od protagonista. 

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted

Kao prvo čestitke ekipi na četvrtoj pobedi u nizu, zaista očekivan trijumf!

Što se utisaka tiče, meč smo posle pospanog i nešto slabijeg prvog poluvremena prelomili već lagano u trećoj četvrtini neverovatnom sekvencom Donatasa Motiejunasa i generalno odličnom timskom odbranom i čvrstinom na apsolutno svakom delu parketa.

Pohvalio bih sa klupe Jaga za solidnu rolu i nekoliko baš dobrih poteza u ključnim trenucima, iako je imao opet par većih brljotina, ali to je Jago..

Dobriću nije šut išao, ali posle duže pauze se vratio sa dobrom energijom i solidna njegova rola od 8 minuta.

Drago mi je i Miljenović da je dobio šansu da odigra malo i iskoristio je u završnici meča poverenje trenera.

A sada nekošarkaške stvari:

Gledam utakmicu i baš sam se obradovao rekoh sebi: ,,Auu konačno Arena Sport koja bojkotuje Zvezdu ove sezone od starta iz nekog razloga je prekidala prenos zbog nesposobnosti, amaterizma ili čega već na svakom meču čak i u Aba ligi protiv Ilirije(nema na kanalu youtube Aba lige, pa nikada i neću moći da pogledam ta 3-4 izgubljena minuta zbog debila sa Arene) i na krajuu degenericii MORAJUU, alii MORAJUU da zaseru u poslednjih 50 sekundi, još smo dali koš i to Dobrić jedini koš iz igre i oni opet napišu izvinite zbog prekida programa, užaaas, koji dilentatizam!

A druga nekošarkaška stvar koja mi bode oči su odredjene persone ili kako da ih nazovem na tribinama, razmišljam šta se desi u glavi lika na tribinama, kada smo u formi, vodimo ubedljivo, finiš je meča, a za divno čudo u duplom kolu nismo nijednu jedinu kaznu platili novčanu i to protiv Reala i Žalgirisa gde je često drama i bude frke sa sudjenjem, negodovanja.

I pored sjajnog rezultata i momentuma gde jurimo pobedu od preko 20 razlike, konjine moraju ubacivati nešto na teren i Dialoa ili kog već lika vredjati na rasnoj osnovi ili šta god i sada nam sledi makar neka finansijska kazna, to Evroliga jedva čeka.

Znači taman smo se ,,primirili", nismo popili vidim kazne za prethodne mečeve u Evroligi i Aba ligi, niti su nam igrači kažnjeni poput Kaline ili Teodosica prosle sezone i moraa, ali moraa stoka sve da pokvari i gorak ukus ostavi na kraju meča u završnici heej same utakmice, značii....

• Like 1
Posted (edited)

Ja se nadam da ce nastaviti ova energija na gostovanjima kada do njih dodje. Jako je tesko primiriti jednu divlju ekipu kao Baskonija. Oni igraju svoju igru, i nije bas lako to usporiti i prekidati. Mnogo mi se svidja sto ima mnogo individualnog talenta sto je nama godinama falilo. U smislu igraca koji mogu da izmisle poene iz niceg. Nwora, Moneke, sada Butler, kad se oporavi Graham. Jer ima uvek praznih minuta, svaki tim. Ali kad imas takve likove, to se manje oseti. Mnogo mi je drago sto je Nwora pokazao ozbiljan napredak u odbrani. Nije on nikad bio problem da isprati i zalepi, ali je imao problem sa manjkom koncentracije i zaboravljanjem svog igraca. Sada mu se mnogo redje desava. I cim predjosmo da se branimo pored nase klupe i Sale pomaze u odbrani, odmah i prednost raste 😁

Edited by DelijaTb
Posted
16 minutes ago, Čočo said:

❤️

Rispekt za kouča i analizu tekme na kzn...pre svega jasno i koncizno izlaganje bez kliše rečenica uz mirnoću i spokoj bika koji sedi. 

Kalinu su hvalili i Duško i Janis ali Sale kao da je čekao da mu postave to pitanje.

Namazao je našeg brata i uber gancija za medalju jer i šta drugo da kaže kada ovaj daje i krv i srž za sveti dres. 

Sada se vidi kakva je nepravda načinjena toj ciganšturi davanjem kapitenske trake Dobriću. 

Moram da primetim da je Saša i vidno apgrejdovao svoju komunikaciju na engleskom i samo su mu ostali ti ,,signature'' repetitivni pokreti trljanja ruku i čekiranja prstiju jer to je isti ,,Ludi Sale'' samo zreliji, pametniji i Bože zdravlja uspešniji. 

Takoe bre ćelavi...sad mu ga daj do daske.

• Love 3