Vonko Normalni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, forumko topic said: Naši objavili Božu Maljkovića sa Karterom? Ili mu lično odneli pomorandže? Багзи је сликао
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, JPM said: Kad vidim ovaj požuteli radijator iz 1905. bude mi nekako toplo oko srca. To je moja Srbija. Mene podseca na Jugoslaviju 3
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Crni said: Mene podseca na Jugoslaviju Da, kraljevinu. 1 15
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Crni said: Mene podseca na Jugoslaviju Pa da to je to. Juga je žuta, trula, jadna, potlačena, siromašna, rdjava. Zato srećom sada imamo takodje žutu Srbiju, ali ova žuta boja je boja zlatnog doba...
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, spajk32 said: Kakav je Izunduov status za utakmicu protiv Baskonije? Njegov status je da cemo pobediti Baskoniju. Dejan Radonjic 4
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, Summerfunk said: Sumnjam. Ali ne bi bilo loše uvesti tako nešto posle ove sezone. Idealan primer Devonte i Rivero. Jedan se povredio pri malo jačem sudaru (na par meseci van terena), drugi posle manje od 15tak minuta prve zvanične utakmice. I obojica na platnom spisku, kuliraju par meseci. Kartera i Kenana neću komentarisati. Kenan ja mislim da prošle sezone nije nijednu utakmicu propustio. A Karter... jebiga. Stvarno se nadam da ako u budućnost budemo razmišljali da ponovo dovodimo igrače poput Devontea i Rivera, igrača sklonim povredama, da će biti neka klauzula gde tim može da raskine saradnju u slučaju težih povreda. Da li na štetu igrača ili da mi platimo fazon 20% ugovora. Jer nema smisla više. Valjda smo izvukli pouke iz ove sezone i injury-prone-igračima. Jako bih, kao pravik, jako voleo da vidim kako bi ovo bilo definisano, da ne kazem - koliko bi se smejali kad bi ovo nekome predlozio. Mislim, uvek može raskid ali isplatiš šta si dužan. Moze raskid ako se ne postuje ugovor, ide na ekstremne sportove i slično. Ovakva budalaština bi bila jedna od najvećih sramota, sreća pa se neće desiti. Inače ceo post ti je baš sramota brt. 5
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Da, kraljevinu. Trst je nas. 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Pa da to je to. Juga je žuta, trula, jadna, potlačena, siromašna, rdjava. Zato srećom sada imamo takodje žutu Srbiju, ali ova žuta boja je boja zlatnog doba... Nismo hteli da budemo govna, pa smo zato sad proliv. 1
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, NMX said: Jako bih, kao pravik, jako voleo da vidim kako bi ovo bilo definisano, da ne kazem - koliko bi se smejali kad bi ovo nekome predlozio. Mislim, uvek može raskid ali isplatiš šta si dužan. Moze raskid ako se ne postuje ugovor, ide na ekstremne sportove i slično. Ovakva budalaština bi bila jedna od najvećih sramota, sreća pa se neće desiti. Inače ceo post ti je baš sramota brt. Tipa ako zena koja je u radnom odnosu ostane trudna da treba da plati penale sto se zbog zabave nece pojavljivati na poslu. 1 1 2
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Nismo hteli da budemo govna, pa smo zato sad proliv. Konačno imamo normalnu, demokratsku i pravnu zemlju o kojoj smo svi sanjali. Nema više zle Juge, zlog komunizma(radikali bi rekli fasizma), sada smo moćna i slobodarska Srbija i spasili smo se tega oko vrata zvana Jugoslavija. Vidi nas sada, vidi nas sada svete kako smo moćna, bogata, uspešna, srećna, a najbitnije VELIKA zemlja. Pravi ekonomski, a Boga mi i vojni tigar rekao bih, ona vojn...ovaaj čuj mene SNS parada je zaista, ali zaista bila impresivna. A još impresivnije je koliko visokih zvaničnika iz celog sveta je prisustovalo toj paradi.... 1 1 1 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, Summerfunk said: Stvarno se nadam da ako u budućnost budemo razmišljali da ponovo dovodimo igrače poput Devontea i Rivera, igrača sklonim povredama, da će biti neka klauzula gde tim može da raskine saradnju u slučaju težih povreda. Da li na štetu igrača ili da mi platimo fazon 20% ugovora. Jer nema smisla više. Valjda smo izvukli pouke iz ove sezone i injury-prone-igračima. Ovo verovatno može da se uradi u ugovoru, samo treba to i igrač na potpiše. Verovatno je nešto tako moguće kod nekih medicinskih stanja koje dokazano mogu da ugroze karijeru igrača, ali ne verujem da može da se radi za slučaj teže povrede, posebno ne neke koja nije hronična kod igrača, a metatarzalna kost teško da je ikada bila u kategoriji hroničnih. Uostalom, igrači su sigurno osigurani i to osiguranje po logici stvari pokriva samo duža odsustva, niko ne osigurava igrača na urastao nokat. 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago До-бро-је! (Дендиним гласом). Добродошлица Џереду и да покида. 1 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Morali su čoveka da cimaju da potpisuje noću jer se ciganija raskukala na Voxu. 4 1 7
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: До-бро-је! (Дендиним гласом). Добродошлица Џереду и да покида. O-ho-hoo! (Šarenčevim glasom). Bice ovaj kelner dobra prica, nek mu je sa srecom 6 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, GameChanger said: Bice ovaj kelner dobra prica, nek mu je sa srecom Dobrodošao Jared Waiter. 1 4
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ko se nije sinoć ubio danas ima prilike da uživa. Strpljenje braćo i sestre cigani je majka uspeha. Raduj se ciganijo a momku ne mogu ništa drugo da poželim osim da ostane živ i zdrav. ❤️ 4
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja se uvek setim Mwilla i slike potpisanog ugovora u pola noci 😁 7 1
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mitska zver, konačno! Ima potencijala da bude najbolji skorer lige 5
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Sinnerman said: Idemooo Za tri sata: Nazalost Batler nije prosao medicinske preglede, zaboravite sta sam napisao. 1
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Morali su čoveka da cimaju da potpisuje noću jer se ciganija raskukala na Voxu. Ne bi potpisao da nismo počeli da kukamo 2 1 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Strašan potpis! Ako sve legne kako treba "Atino, stižemo ti"! A večeras idemo ono naše "zgazila bi sve samo kad bi znala..." Srećno nam bilo! 9
Recommended Posts