Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Do večeras stiže plata do 4.2 miliona do kraja sezone, neto. Izgleda da je nekome baš teško palo što nije prihvaćena neka druga ponuda. 14 4 1 10 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Butler upravo zapratio stranicu Red Star Belgrade. 😂😅🫣 2 3 1
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, srlepajce said: Kakav bi to dan bio Izgorelo ono ruglo, dosao Batler Plavsic presao na Arenu 16 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 44 minutes ago, avakss said: Ako su Kenan i Karter zavrsili sezonu,Yago ce svakako da se pedalira onda ima mjesta za jos jednog spolja,suter sa dobrom odbranom.. 1. Graham,Cmm,Miljenovic. 2. Butler,pojacanje. 3. Nwora,Kalinic,Dobric. 4. Moneke,Odzelej,Davidovac 5. Motejunas,Izundu,(Bolomboj,Rivero) Ovo je 15 igraca sto uopste nije previse,cak su od toga broja 2 centra teze povrijedjena. Plavsic,Radosic,Stojkovic popunjavaju roster.. Ako gledamo kroz minute onda moramo da podelimo 200. Recimo neka rotacija za Evroligu: Nvora 30 Moneke 30 Batler 30 Kodi 25 Graham 25 Kalinic 25 Motiejunas 20 Semi 20 Izundu 15 Dobric 10 Davidovac 10 To su vec 240 minuta, znaci moramo da skratimo jos za 40 minuta. Tako da iz ove liste mogu da fale i bez problema dva igraca, a da ne moramo da ubacimo Jaga, Plavsica ili Miljenovica. Ja stvarno ne vidim potrebu da jos neko dolazi i da na kraju opet moramo da imamo rotaciju gde 12 igraca igraju 15-20 minuta. 1
Jeremija123 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Butler upravo zapratio stranicu Red Star Belgrade. 😂😅🫣 Trujem se rakijoooom 2 3
Tom Wambsgans Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Butler upravo zapratio stranicu Red Star Belgrade. 😂😅🫣 Zapravo jeste, samo me zanima zasto Jared Butler odluci da zaprati random stranicu na kojoj nista ne razume i to pre ozvanicenja
Jeremija123 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Tom Wambsgans said: Zapravo jeste, samo me zanima zasto Jared Butler odluci da zaprati random stranicu na kojoj nista ne razume i to pre ozvanicenja Verovatno je kucao "red star" i zapratio prvo što mu je izašlo 😆 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Tom Wambsgans said: Zapravo jeste, samo me zanima zasto Jared Butler odluci da zaprati random stranicu na kojoj nista ne razume i to pre ozvanicenja Verovatno jer misli da je to naša zvanična. 😅
Tom Wambsgans Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Doduse sanse da on napise "Crvena Zvezda" su ravne nuli tako da ste sigurno u pravu.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li je to ono kad je Sved neku Beogradsku teretanu zapratio? 7
Gilmour Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Al će pljušte banovi za prelazni rok na neprelazni rok temi. Lele, lele.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Da li je to ono kad je Sved neku Beogradsku teretanu zapratio? Nije. Šved je zapratio teretanu u Bratuncu. 😅😂
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jesmo li ozvaničila Butlera i tog beka sutera za kojeg ste pricali da dolazi Mathews?? Pitam za druga...
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je tek početak. Dolaze još dva igrača uz Batlera i još jednog. Znači 1+1+2=5. Znači još 5 pojačanja ako ne i 6. 2
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Dropkick Murphys said: Do večeras stiže plata do 4.2 miliona do kraja sezone, neto. Izgleda da je nekome baš teško palo što nije prihvaćena neka druga ponuda. Chillić nemoj u vatru odma, 2.5M $ je okvirno 2.1M €, što je okvirno blisko cifri koja se svuda spominje.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ovo je tek početak. Dolaze još dva igrača uz Batlera i još jednog. Znači 1+1+2=5. Znači još 5 pojačanja ako ne i 6. Realno ja ovde ništa ne bih dirao, osim možda još nekog beka uz povratak Grejema do Panatinaikosa i eventualno još jednog klasičnog centra, sve ostalo je ok u našem rosteru. Mada ako se otvori opcija i za Tj Šortsa i za Hauarda ne bi bilo loše da ih pokupimo, jer su nezadovoljno, makar njih dvojica da nam igraju aba ligu i da odmaramo nosioce za Evroligu u aba ligi. 1
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Gilmour said: Al će pljušte banovi za prelazni rok na neprelazni rok temi. Lele, lele. Naravno da neće da pljušte banovi za pisanje o igraču koji se direktno dovodi u vezu sa Zvezdom od strane relevantnih izvora. Svako funkcionalno pismen bi do sada to shvatio. 10 1 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Papanikolesku said: Chillić nemoj u vatru odma, 2.5M $ je okvirno 2.1M €, što je okvirno blisko cifri koja se svuda spominje. Koliko sam shvatio to je za drugu godinu.Prva je 1.35 dolara, a i ima NBA izlaz na leto. Sto se tice sledece godine ko ziv, a ko mrtav 😂 Edited 2 hours ago by VISOKOLETAC
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pored odličnog prelaznog roka generalno(uprkos ovim pehovima Karter i Kenan neočekivano pre svega), mislim da su 2 najbolje stvari letos uradjene potpisivanje ugovora sa Kliničkim centrom Srbije i što smo dobili klupski autobus gledajući naš kompletan roster, uskoro će nam biti potreban još jedan za svaki slučaj.
Babaduka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A ja popi ban jer sam rekao dade covek 35 poena lejkersima🤣 Mada ako je to cena daj za nekog tako da popijem ban mene ako se sete sete se 1 11
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ovo je tek početak. Dolaze još dva igrača uz Batlera i još jednog. Znači 1+1+2=5. Znači još 5 pojačanja ako ne i 6. 7 brate
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Mile1 said: 7 brate 7 nam je povredjeno, a dolazi nam samo još 2-3 igrača, nemojmo preterivati realno, ne možemo imati više igrača nego fudbalski klub Zvezda, mada koliko vidim već ih stižemo po broju igrača hah
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Koliko sam shvatio to je za drugu godinu.Prva je 1.35 dolara, a i ima NBA izlaz na leto. Sto se tice sledece godine ko ziv, a ko mrtav 😂 Nisam baš ulazio u detalje, samo sam želeo da napišem mašala 😁 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Pored odličnog prelaznog roka generalno(uprkos ovim pehovima Karter i Kenan neočekivano pre svega), mislim da su 2 najbolje stvari letos uradjene potpisivanje ugovora sa Kliničkim centrom Srbije i što smo dobili klupski autobus gledajući naš kompletan roster, uskoro će nam biti potreban još jedan za svaki slučaj. Ovo treba da bude smesno? 2 1
Recommended Posts