Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Znas li kako mozemo da izgubimo?

Mozemo na mnogo nacina, a ja cu da navedem najpopularniji. Ono :,,Dobicemo ih, dobicemo ih,.. oni su zadnji na tabeli, ne znaju gde biju, jos su skraceni,...jos je pred ,,Delijama", ma progutace ih crveno-bela arena..."

Ne!!! Ne! Ne! I jos 1000 puta NE! Mi sutra moramo da odigramo nista manje odgovorno i motivisano, nego proslu evroligasku utakmicu, a ako rezultat bude bio voda koja pokrece nasu vodenicu vise nego sto je dovoljno, sa tim cemo vec nekako da vidimo sta cemo. 

Ne pocenjivati ih nikako i ni u jednom smislu!!! Krajnje ozbiljno ih shvatiti i tako i nastupitu na terenu. 

Ja cu da podsetim da smo od Zadra izgubili vrlo skoro, bez obzira na okolnosti koje su tada bile, a sada nisu. Tako da i ovo veceras mozemo i niko ne garantuje da necemo.

Za pobedu moramo da budemo spremni da igramo najbolje sto mozemo. Od starta celicna odbrana, napadacka kreacija, sto manje iznudjenih solo resenja,...i rezultat mora da dodje.

Napred Zvezda!!!

Edited by Blade
  • Like 2
Posted (edited)
34 minutes ago, Taki said:

Ma da, ipak oni duže traže beka ovaj centra 🙂

Pa posle povrede Karlika i samo "3. meseca pauze", itekako da i oni traže nekog. Mislim, pola Evrope traži beka/pleja/kombo-a nekog. Ali u kkp-u, Karlik 50% tima. Tako da zato i kažem, oni će ići all in. (Nadam se da će Butler kod nas).

Edited by Summerfunk
Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Pa posle povrede Karlika i samo "3. meseca pauze", itekako da i oni traže nekog. Mislim, pola Evrope traži beka/pleja/kombo-a nekog. Ali u sekti, Karlik 50% tima. Tako da zato i kažem, oni će ići all in. (Nadam se da će Butler kod nas).

Znam da traže ali dva dana a mi preko mjesec :) 

Posted
2 minutes ago, forumko topic said:

Thiiiis iiiis Spartaaaaaa ... Je l to taj Batler? 

Đokovićev prijatelj Batler?

Posted
1 minute ago, Taki said:

Znam da traže ali dva dana a mi preko mjesec 🙂

Jebiga. Njima se desila ta povreda pre dva dana, a i generalno su bolje organizovaniji što se pojačanja tiče. Znaju šta im koncepcijski treba i odma su reagovali. Mi smo odlučili da rizikujemo i čekamo NBA cut umesto da smo odmah ili u što kraćem roku doveli zamenu za Kenana ili barem Kartera. Njihova sreća u nesreći je što je cut istog dana kad se Karlik povredio. Samo ne znam koliko bi se Batler kod njih naigrao kad zaigra Karlik, Milton i Wash...

Isto važi i za Oly. Oni brat bratu 10+ bekova imaju. A Barcokas lik koji rođenom sinu ne bi garantovao dva minuta na terenu. Najrealniji scenario je kod nas ako mu nudimo iste pare + imaće stvarno veću minutažu. Ne znam. Videćemo uskoro. 

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Momci, ajde ipak o utakmici koja se igra sutra

Zao mi sto pojedini ne vide ovde kad si mi pisao o njemu...

Ali dobro sta kaze ta utakmica sutra? 

• Like 2
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Jebiga. Njima se desila ta povreda pre dva dana, a i generalno su bolje organizovaniji što se pojačanja tiče. Znaju šta im koncepcijski treba i odma su reagovali. Mi smo odlučili da rizikujemo i čekamo NBA cut umesto da smo odmah ili u što kraćem roku doveli zamenu za Kenana ili barem Kartera. Njihova sreća u nesreći je što je cut istog dana kad se Karlik povredio. Samo ne znam koliko bi se Batler kod njih naigrao kad zaigra Karlik, Milton i Wash...

Isto važi i za Oly. Oni brat bratu 10+ bekova imaju. A Barcokas lik koji rođenom sinu ne bi garantovao dva minuta na terenu. Najrealniji scenario je kod nas ako mu nudimo iste pare + imaće stvarno veću minutažu. Ne znam. Videćemo uskoro. 

Pa navodno kao i hoce kod nas jer bi imao vecu ulogu. Ali da vidimo, posto je interesovanje za njega ocigledno ogromno moze jos svasta da se desi dok ne potpise. 

Posted (edited)
3 minutes ago, Milko Miller said:

Pa navodno kao i hoce kod nas jer bi imao vecu ulogu. Ali da vidimo, posto je interesovanje za njega ocigledno ogromno moze jos svasta da se desi dok ne potpise. 

Pa od većih/jačih kluba, mislim da nikom ne treba. Iako zvuči glupo, svi oni su već dobro nakrcani. Oly tim kluba koji će da uzme sve što valja samo da drugi ne bi. Mi trenutno bez ijednog krštenog beka + sa CMM-om kao plejem. Ja stvarno ne znam nijednu drugu ekipu koja je u takvom kurcu kao mi sa pozicijama 1. i 2. Iskreno nema. Bukvalno bi se kod nas naigrao + nudimo iste pare kao KKP. Veći bi mi šok bio da ode u Baskoniju fazon ili tako negde.

Edited by Summerfunk
Posted

The 25-year-old point guard (1.91 m) chose Belgrade and Crvena zvezda, as Eurohoops sources report, despite interest from Partizan, while Olympiacos also seriously considered

patkometrija on

SO tek preuzeo tim, a već vodi 1:0 

patkometrija off

• Ha-ha 3