Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Markovic_CZ said: Kako cista? Zar nije prvo tapnuo, uhvatio sa dve, pa ponovo nastavio da vodi loptu. Ja da sam sudija svirao bih mu duplu Cista dupla 😁😂 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 55 minutes ago, Kooineeperk said: Ja da sam na Sasinom mestu, doveo bih nekog visokog beka, koji zna da vrti PNR, ima 60/40/90% sut, a moze da cuva sve od 1 do 4. Pa sad, ako je Sasa pametan kao ja... Spoiler A nama nije valjo @Don Dusko ❤️ Spoiler 2
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Markovic_CZ said: Kako cista? Zar nije prvo tapnuo, uhvatio sa dve, pa ponovo nastavio da vodi loptu. Ja da sam sudija svirao bih mu duplu Realno dupla k'o vrata haha...prvi put sam sad primetio i to kamera iz kosa
Nikom nista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, leki bg said: Realno dupla k'o vrata haha...prvi put sam sad primetio i to kamera iz kosa Sad ce Real da iza saopstenje o lopovima iz EL 🤣
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Čvarkov said: Ovaj Cvarkov je Cvarkov kakav nam treba 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.tiktok.com/@basket_clip/video/7562268047420378371 1
bosMan_jr Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E da, ne znam da li ste ovde komentarisali posto sam bio u hali, ali sta se desilo kod faula Maledonu na centru, zasto Skariolo nije mogao da dobije Celendz? Cista 3 bacanja, po mom misljenju? Naravno bilo je gresaka i na nasu stetu, nego mi je ova situacija ostala nejasna
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zasto odmah ne predjemo na Dzimija, kakav Jared. Imam ravno nula interesovanja ko ce doci. Sasa ce znati svakako bolje od nas i rendom tviterasa. Uzivam u pobedi, sat dvadesetcetvrti. Oprezno sa tumbanjem rostera, mada kazem - znace to Sale jako dobro. 5
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, bosMan_jr said: E da, ne znam da li ste ovde komentarisali posto sam bio u hali, ali sta se desilo kod faula Maledonu na centru, zasto Skariolo nije mogao da dobije Celendz? Cista 3 bacanja, po mom misljenju? Naravno bilo je gresaka i na nasu stetu, nego mi je ova situacija ostala nejasna Situacija je bila da nema osnova da se sudi faul na šutu i sudije su donele dobru odluku. Maledon u trenutku faula nije bio u kretnji za šut niti je imao loptu u obe ruke pa da se uopšte razmatra. Scariolo je insistirao da sudije to presude, ali nije hteo da traži čelendž. Na šta su ga sudije pitale više puta da li hoće čelendž. Moje mišljenje da je to uradio iz dva razloga. Da napravi pritisak na sudije, da kupi vreme da se ekipa smiri i konsoliduje a ujedno prekidom pokuša da utiče na momentum u kom je bila Zvezda.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa dobro bek mora doći jer su nam dva izvan stroja.jedan do kraja sezone a drugi ako Bog da se oporavi ali prvo da može normalno živeti pa sve drugo. Povratkom nadam se zdravog Grahama onda i nema potrebe za plejom. Još ako se Boki vrati u dogledno vreme onda smo na konju. 3
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Igor_ said: Mene samo zanima oce li se Sasa odluciti za nekog ko moze i pleja da igra, ili ce traziti klasicnog beka. Ne znam sta nam vise treba trenutno😁 Vildoza moze na obe pozicije.Samo kazem.😁 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto se mene tice, imam jaku zelju da potpisemo Motijejunasa do kraja sezone 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, liv7 said: Vildoza moze na obe pozicije.Samo kazem.😁 Verovatno se salis, ali ako si ozbiljan, samo da te podsetim na to kako je Vildoza izgledao nekoliko meseci u Zvezdi zbog ljubavnih jada koje smo morali svi da prozivljavamo sa njim. Nula profesionalizma. 7
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Crni said: Sto se mene tice, imam jaku zelju da potpisemo Motijejunasa do kraja sezone Ma to se ne dovodi u pitanje sada kada je Sasa trener.
Disfruto Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 26 minutes ago, NMX said: Zasto odmah ne predjemo na Dzimija, kakav Jared. Imam ravno nula interesovanja ko ce doci. Sasa ce znati svakako bolje od nas i rendom tviterasa. Uzivam u pobedi, sat dvadesetcetvrti. Oprezno sa tumbanjem rostera, mada kazem - znace to Sale jako dobro. Kakvo tumbanje rostera igraci igraju na 35 i 37 minuta? Pa sva sreca da smo dobili ovo. Pod hitno pojacanje da dodje 6
liv7 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 14 minutes ago, JPM said: Verovatno se salis, ali ako si ozbiljan, samo da te podsetim na to kako je Vildoza izgledao nekoliko meseci u Zvezdi zbog ljubavnih jada koje smo morali svi da prozivljavamo sa njim. Nula profesionalizma. Salim se,naravno.🙂
Bagzzi Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Sta je sa Lazicem i Mitrovicem? Nelogično mi da su bez kluba, ajd Lazić ali Mitrovic je mogao lagano neku Tursku, Španiju...
liv7 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 5 minutes ago, Disfruto said: Kakvo tumbanje rostera igraci igraju na 35 i 37 minuta? Pa sva sreca da smo dobili ovo. Pod hitno pojacanje da dodje Valjda ce razum preovladati,i necemo raubovati do besvesti 7 igraca,od kojih su dvojica veterani.Valjda ce se pojacanja dovesti pre nego sto pocnu da se povredjuju,sto je neminovno,ako ovako nastavimo.Nema smisla pre svega prema tim momcima,koji igraju fantasticno,ali i koji sad cede iz sebe suvu drenovinu,da zbog euforije trenuntnih rezultata neko od njih zavrsi kao Bolomboj,Kenan,Rivero..itd.. 2 minutes ago, Bagzzi said: Sta je sa Lazicem i Mitrovicem? Nelogično mi da su bez kluba, ajd Lazić ali Mitrovic je mogao lagano neku Tursku, Španiju... Mislim da je Mitra snaslo suocavanje sa realnoscu.
Kooineeperk Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 2 minutes ago, Bagzzi said: Sta je sa Lazicem i Mitrovicem? Nelogično mi da su bez kluba, ajd Lazić ali Mitrovic je mogao lagano neku Tursku, Španiju... Lazic je prakticno otisao u penziju, otvorio sopstveni biznis (jos jedan) i ne verujem da ce on sada da se cima sa nekim treninzima... ne znam sto nije objavio i zvanicno kraj. Mitrovic bi ocigledno jos da igra, negde, ali ne po svaku cenu, svakako bitnije je zdravlje i porodica... Pominjao se Izrael ali ko ce s tim da se cima? Turska, Rusija... ne bih ni ja isao da sam na njegovom mestu. 2
Disfruto Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 3 minutes ago, liv7 said: Valjda ce razum preovladati,i necemo raubovati do besvesti 7 igraca,od kojih su dvojica veterani.Valjda ce se pojacanja dovesti pre nego sto pocnu da se povredjuju,sto je neminovno,ako ovako nastavimo.Nema smisla pre svega prema tim momcima,koji igraju fantasticno,ali i koji sad cede iz sebe suvu drenovinu,da zbog euforije trenuntnih rezultata neko od njih zavrsi kao Bolomboj,Kenan,Rivero..itd.. Apsolutno se slazem. Evo svaki dan otpada 5-10 igraca iz NBA. Da ne licitiramo imenima ali ima tu poprilicno dobrih igraca i to ne jedan ili dva nego vise njih - izgovora nema. Momci su zasluzili da dodje bek plus vracaju se povredjeni i eto rotacije.
Recommended Posts