Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Carl Johnson said:

Prosao sam to kroz to, ne zelim ni najgorem neprijatelju. Uspavljivao sam

se uz klipove deteta koje nisam vidjao, u centru za socijalni rad su nam na zajednickom razgovoru rekli da imamo podjenako pravo na dete, i da mora da mi dozvoli da ga vidjam, i to je bilo izignorisano dok nije stigla zvanicna presuda. Taj period je zaista bio paklen, tako da mogu da zamislim kroz sta prolazi Kalina.

Zbog velikog broja nasilnika majke su prezasticene od strane institucija(sto apsolutno podrzavam), ali nazalost se to cesto zloubotrebljava. Ja sam otisao na vrata da molim da vidim dete, pozvali su mi policiju i rekli da sam ih fizicki napao.

Zao mi je, jedna od najtezih stvari koja muskarcu moze da se desi je da ga neko odvoji od dece, i fizicki i emocionalno.

Tu je najvaznija samokontrola.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Kakav hustle veceras… neverovatno, grizli su bukvalno za svaku loptu. Iako je lako reci, nadam se da mozemo da se skupimi i da pobedimo i smrdljivi real…

• Like 2
Posted

Jos jedna stvar.
Ko se seca, ali kapiram svi, Covic je prethodnih godina koristio svaku priliku da na najljigaviji i sebi svojstven nacin spomene Obradovica i nabije mu na nos ono potrazivanje novca nakon raskida ugovora.
Mislim da veceras nije bilo osobe koja ga nije pozdravila aplauzom ili skandiranjem, toliko o tome sta ljudi misle, ako je neko uopste imao dilemu.
Sale car! Zelim mu od srca da odradi bar ove 3 godine ugovora Zvezde sa EL, dok nam se NBA Evropa svima ne us..e u zivot. Siguran sam da ima najbolju nameru.

• Like 5
Posted

Sad neki Litvanac na nekom njihovom Voxu tera igrace i trenera i pita se kakvi su ovo paceri uspeli nas da dobiju. :D

Spoiler

Sad kad krenete na mene :P

Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Matori je tuga. Novinar pokušava da ga vadi iz te krečane nekoliko puta ali džaba. 

Ovo blamiranje na kraju je upozorenje rodbini da ga sklone više odatle. 

Zakucao je loptu dve vremenske zone unazad. Koliko mu je ovo značilo umalo da mu sviraju faul u prekidu na Tomi.

Matori nikada ne moze biti tuga sta god da prica.Dva puta je srusio Cibonu kada su bili na vrhuncu.Tuga je sto nije to materijalizovao sa Zvezdom kao sa Zadrom.Al toje nas usud.

5 minutes ago, Bode said:

Jos jedna stvar.
Ko se seca, ali kapiram svi, Covic je prethodnih godina koristio svaku priliku da na najljigaviji i sebi svojstven nacin spomene Obradovica i nabije mu na nos ono potrazivanje novca nakon raskida ugovora.
Mislim da veceras nije bilo osobe koja ga nije pozdravila aplauzom ili skandiranjem, toliko o tome sta ljudi misle, ako je neko uopste imao dilemu.
Sale car! Zelim mu od srca da odradi bar ove 3 godine ugovora Zvezde sa EL, dok nam se NBA Evropa svima ne us..e u zivot. Siguran sam da ima najbolju nameru.

Ljudi su kvarljiva roba.Sfero je pre par mesci dobio takve ovacije u Areni i na forumu.....pa posle toga takvo pljuvanje.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Cavani said:

Zao mi je, jedna od najtezih stvari koja muskarcu moze da se desi je da ga neko odvoji od dece, i fizicki i emocionalno.

Emotivno je jako tesko, ali kad se napravi konekcija izmedju roditelja I deteta to se nikada vise ne prekida, treba svi da imaju to na umu! Sve to vremenom dodje na svoje.

Koliko god muskarcu bilo tesko, detetu je tu najgore, jer ono ima pravo na oba roditelja a jedan je voljom drugog uskracen I tu dete najviše ispasta. Majke su često zaslepljene mrznjom, I to im se kasnije obije o glavu... Evo ja zivim takav zivot! Drzi se Kalina, lepo si sve rekao ❤️

• Love 3
Posted
8 minutes ago, Cavani said:

Apsolutno.

Ja sam se zakucao autom u zid tada, u svom tom emotivnom rastrojstvu, islo je do toga da su ljudi snimali Instagram storije majke moga deteta i slali mi kako bih ja mogao da vidim gde je i sta radi.

Hvala Bogu to je proslo, i sve je u najboljem redu, isto zelim i Kalini sto pre.

• Love 3
Posted

Nikola Kalinić: "Grozno je kad ćerku ne vidiš 20 dana; volim te, ljubavi"

“Želeo bih da ukažem na jedan problem, nisam video ćerku 20 dana. Problem su roditelji koji zloupotrebljavaju institucije, policiju, Centar za socijalni rad, vrtiće... Pozivam na dodatnu pažnju, da pokušamo svi da uradimo nešto na tome, da počne da se priča o tim stvarima. To je grozna stvar. Imam sreću da mogu da kažem nešto javno, zato i želim da ukažem na ovaj problem. Svi ljudi koji prolaze kroz to, sigurno im nije lako i želim ovim putem da im ukažem podršku, da im dam podstrek da ostanu disciplinovani, pozitivni i da ne naprave neku glupost.", rekao je Kalinić uz poruku svojoj mezimici:

“Volim te, ljubavi“.

• Love 1
Posted
8 minutes ago, akisaki said:

Ljudi su kvarljiva roba.Sfero je pre par mesci dobio takve ovacije u Areni i na forumu.....pa posle toga takvo pljuvanje.

Lakse je stići do vrha, nego ostati na njemu.

I Sferovo je u jednom momentu bilo izuzetno. Posebno kada se sada pogleda skor 16:10 i gde su završili igrači koji su prošle sezone bili u Zvezdi.

Razmišljam malopre, šteta za Armani. I onda se setim da bi Sferopulos vrv i sada bio naš trener, da smo dobili prvu.

Sferopulos ne bi dobio Fener i Žalgiris u ovom trenutku.

• Like 3
  • Love 2
Posted
2 minutes ago, Dragan Mićić said:

Treba napomenuti i sudije.

Koliko auta su iz prve sudili njima, ono gazenje preko pola se ne sudi. 

Tragikomedija sudija u Evroligi.

Kodiju svirao aut, a nije čepao (bar ne po ono jednom snimku), to se baš retko vidja.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ogromna pobeda.

Nwora takeover. Bio sam među najglasnijim kritičarima pa je red da pojedem govno. Nije me iznenadio igrom u napadu jer je on dobar napadač a kod nas će imati lopte, sad i mnogo lopti usled svih povreda. Iznenađen sam njegovim prisustvom na skoku, borbenošću i dobrim govorom tela, to ga nije nikad krasilo.

Dobismo uprkos bednoj partiji oba plejmejkera. Kad Deda postigne više od 4 poena izgleda ne možemo da omanemo. Kakav lik. 

Moneke je mogao da nas ukopa skroz, mora da kanališe ekstrovertnost. Držao nas je u prvom poluvremenu.

D Mo za sada vala baš kao Divac, što reče neko na lajvu. Čiča. 

Da pomenem Semija, ne bismo bez njega dobili. Tamo gde je Gidra bežao od kontakta ovaj ide direktno u meso. 

Potez utakmice Izundu, delovalo je preko tv-a da je Arena eksplodirala u tom trenutku. 

Saša nije imao mnogo izbora, rotirao je kako je morao sa ovakvim sastavom. Nije mogao da skine osmeh posle meča. Ako.

Ruskim mudolizima sve najgore, pandurskoj gamadi još gore od toga.

Bravo i za Tomu, Žozeizlija i ostatak stručnog štaba. U meso.

Velike pohvale za momke koji su kada gledas utakmici na TV ispod kosa sa desne strane.Nadam se  da ce konacno postati i kosarkaski a ne samo fudbalski navijaci(resko al se nadam)

I kao neko ko je odrastao na Deep Purple,Led Zepellin,Lynyrd Skynyrd....mogu reci da me ipak molska muzika(pesma prepocetka utakmice)u ovim poznim godinama mnogo vise pogodi,podigne nego ono na cemu sam odrastao.

• Like 1
Posted

I jest bilo cudno i nelogicno da ovako dominantna grupa, fizicki mocnih konstitucija prima 100pts.

Kako su teren ucinili mikrosvetom u pojedinim momentima, igracima Zalgirisa nije bilo do zivota.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ne znam zašto Wright nije igrao celu završnicu, možda i neka povreda. Ako je bio ok, po meni teška glupost Masijulisa ali neka. 

Dobili smo pa sad cveta cveće ali plejmejkeri su nam baš kritični. CMM je bar prisutan u odbrani ali stvarno frustrira kad ono krene da hobluje u mestu, znaš da je taj napad propao unapred. Yagiša je tuga, mislim da jedva čekaju da mu nađu zamenu, da bratić po nešto i makar stvara privid neke napadačke pretnje, stvarno se trudi ali teška priča kad se sve sabere i oduzme. 

Za kraj, ja ne pamtim da smo mi ikad izgubili kad Deda odigra na nivou, šteta što se pojavi na svakoj sedmoj utakmici sa iole konkretnim doprinosom.

Na 4 min do kraja kada je Deda zidao i zavrsio preko Gosa, Masiulis bi ga verovatno pridavio da mu je bio blize jer nije reagovao sa strane pomoci.

Posle TO ga je zakucao za klupu.

Posted
7 minutes ago, djenkoslav said:

Kodiju svirao aut, a nije čepao (bar ne po ono jednom snimku), to se baš retko vidja.

Ako mislis na gazenje linije petom u uglu, to je bio aut.

Ono preko pola moze samo slepac da ne vidi, bez obzira sto sudija gleda kontakte na presingu. Ali, ispalo dobro za nas sa kucanjem Izundua. Ostale situacije ne komentarisem, jer nisam video na TV-u. Ali, bilo je svasta.

O kosarci:

Nwora simultankom uz pomoc ostalih zavrsio stvar. Quincy Miller Vibe (neko je to vec spomenuo).

Davidovac sa svojim momentima. Uvek pre nego Dobric, ako vec mora da se bira.

Moteijunasu ugovor do kraja sezone bi bilo razumno u ovom trenutku.

Krljanje 3 cetvrtine i maltene sve na improvizaciju. Posle prodisali u 4. cetvrtini. Dobra odbrana pre svega.

Navijanje: Najbolje smo kliknuli u 4. cetvrtini sa navijanjem za Oly. To zacudo nije krenulo od Delija nego od dela tribina na suprotnoj strani. Ali, jedna boljka ostaje: Najvecu dreku pravimo kad nasi igraci izvode bacanja. Pogotovo u 1. poluvremenu kad su iza kosa delije, na bacanjima za nas oni vitlaju zastave u pozadini, svi dizu ruke, mašu i plješću. To kosarkaski pismena publika ne radi. Kad tvoj tim izvodi bacanja ti zavezes gubicu u tih 10 sekundi, proslavis kos i onda opet cutis 10 sekundi dok tvoj tim izvodi 2. bacanje. Posle se dernjaj. Ali ne. Tri-cetiri ogromne zastave iza kosa, buka, mlataranje rukama... Nekoliko smo bacanja tako promasili, Moneke sa air ball-om čak. Ali, ide to tako godinama.

• Like 3
Posted

Ne secam se boljeg navijanja u Areni, na momente je publika igrala odbranu zajedno sa ekipom. Kako ovi momci grizu i osecaju klub a neki su tu samo 3 meseca, neki i 7 dana kao D.Mo. Ja se nadam da ce i neki od “Ne pratimo zvezdu dok ne ode Drcela” momaka doci da ih podrzi protiv Reala, kao i velikog Sasu koji je dosao u klub sa 7 povredjenih igraca da pokusa da pravi cuda, od kojeg je jedno vec napravio veceras.

Cak su se i Delije stavile u sluzbu normalnih navijaca kada su se stopile u Zvezda-Olimpijakos pesmu koja je krenula sa tribine A. Nema individualnih statisticara, svako se bori za svaki skok i loptu, prelepo vece za Zvezdine navijace

• Like 1
Posted
19 minutes ago, drakon1 said:

A gde to ima da se gleda uzivo?

Sad vidio; na SK u BiH (gde inače komentarišu hrvatski komentatori), veceras je prenos Zvezde radio Plavšić. Dobar potez!

• Like 2
Posted

Cestitke na pobedi treneru, timu i navijacima. Zasluzili smo pobedu i moralo je nekad i nas da krene protiv zelenih. 
Navijanje pokidalo, protiv Reala ce biti sigurno puna Arena nakon danasnje pobede.

Dodao bih i jednu stvar vezanu za Nvoru.. Na utakmici protiv Armanija delovao je mnogo sebicnije u nekim situacijama, nije igrao toliko rezonski. Kad se bas lomilo secam se da je isao u neku kontru na polaganje, trazio faul, kasnio u odbranu i zbog tog kasnjenja Guduric je ostao bez cuvara i dao nam drugu vezanu trojku(ako se ne varam) kojom su se odlepili. Takav pristup mi je bas smetao.
Drgao mi je kad ovako dokaze da moze da igra dobru odbranu i vrhunske napade. Pogotovo one dve sjajne blokade. 

Pa u petak neka padne Real!

• Like 2
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Ne znam zašto Wright nije igrao celu završnicu, možda i neka povreda. Ako je bio ok, po meni teška glupost Masijulisa ali neka. 

Dobili smo pa sad cveta cveće ali plejmejkeri su nam baš kritični. CMM je bar prisutan u odbrani ali stvarno frustrira kad ono krene da hobluje u mestu, znaš da je taj napad propao unapred. Yagiša je tuga, mislim da jedva čekaju da mu nađu zamenu, da bratić po nešto i makar stvara privid neke napadačke pretnje, stvarno se trudi ali teška priča kad se sve sabere i oduzme. 

Za kraj, ja ne pamtim da smo mi ikad izgubili kad Deda odigra na nivou, šteta što se pojavi na svakoj sedmoj utakmici sa iole konkretnim doprinosom.

Popizdeo je Masiulis na njega kada nije pomogao pri postovanju Davidovca protiv Loa kao ni na koga drugog tokom utakmice, pola tajmauta koji je usledio su proveli svađajući se i otišao je na kraj klupe.

Posted

Videlo se tada da je bio Sarunasov pomocni trener. Mozda i predugo - bukvalno je uleteo u teren i onako manijakalno rukom pokazivao 😀

Posted

Sprdalo se dosta tokom leta kako "ako nista ovaj roster moze u MMA da dominira" ali ovo je stvarno jedna fizicki preozbiljna ekipa koja moze bas sve i svasta da odbrani i switchuje. 

Napomenuo bih posebno Semija i Kodija, jer su vise kritikovani nego hvaljeni ove sezone (naravno zbog nekih drugih razloga).

Prvi ima takvo telo i raspon ruku da je danas uhvatio par neverovatnih i bitnih skokova i mislim da nema dileme o njegovoj minutazi kad se uracuna i cinjenica da je vrhunski suter za 3 (valjda).

Drugi, Plodi Miler, koliko god nekada izgledao "helpless" u napadu, je toliko jak za svoju poziciju i verovatno najbezbolniji mismatch sa protivnickim visokim igracem do te mere da se nekada zapitas da li je uopste mismatch.

Onda na njih dodas Majkla Dzordana Nvoru, Chimu, Izundua i Kalinu... toliko smo istovremeno brzi i jaki, nesto sto je nekada bilo nezamislivo za roster Zvezde.

• Like 4
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

bio sam na gornjem prstenu iza njihove klupe maltene i na jednom tajmautu je došlo do neke gurke izmedju njega i trenera i do kraja nije ulazio uopšte