Candyman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 10 minutes ago, JPM said: Chris Bosh je prestao da igra zbog toga. Mirza Teletović posle toga nije bio isti igrač. ne znam za Mirzu zasto nije bio isti igrac mozda zbog straha jer je jako neprijatno kad dises a ne mozes da dises... ostavi psihicke posledice al kad se isciti ugrusak nema nikakvog razloga da ne budes isti igrac... A Chris Boshu su otkrili da ima urodjenu i velika verovatnoca da profesionalnim sportom ne mozes da se bavis jer svaki udarac u bilo koji deo tela moze da izazove tromb i da ti se ponovi i samo da dodam dok se ne iscisti sve sto radis radis iz kreveta nema mrdanja jer svako mrdanje ili setanje moze uzrokovati da se jos neki deo tromba otkaci i nedaj boze ode na srce tad je gotovo Edited 2 hours ago by Candyman 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Candyman said: A Chris Boshu su otkrili da ima urodjenu trombofiliju, da. 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dolazak još jednog beka je bio sasvim razumljiv već nakon povrede Kenana a kamoli sad. Potpis još jednog centra mislim da je nepotreban. 2
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dolazak još jednog beka je bio sasvim razumljiv već nakon povrede Kenana a kamoli sad. Potpis još jednog centra mislim da je nepotreban. I ja sam mislio da je nepotreban još jedan centar, ali ako gledamo realno, ostali smo sa Izunduom i Motijunasom samo. Jedan nije nikad igrao EL drugi ima 36. godina. Ne bih da gledam Davidovca u igri uopšte, a kamoli da glumi centra. Tako da bolje dovesti još nekog iz LŠ/EC nego DeDu da gledam. Takođe, ovo verovatno znači da se Bolomboj i zvanično/nezvanično ne vraća još neki (duži) period. Ako bude nekih restanaka, voleo bih da to budu Rivero, Yago i Plavišić. Edited 1 hour ago by Summerfunk 5
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Manite se Boša, čovek je imao hroničnu trombofiliju usled koje je došlo do plućne embolije (mislim da se za hroničnu trombofiliju saznalo dosta kasnije). Pa se vratio na teren, pa je krenuo problem sa venama, tako nekako. Pa se onda otkrilo hronično stanje. Tako da nije kao kod Kartera, barem se nadam da on nema hroničnu trombofiliju jer to je kraj karijere u 99% slučajeva. 3
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Last cut je 20. oktobra. Znači ako gledamo preko bare ništa pre toga. A realno je da se možda negde za najranije dve sedmice dopuni roster.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trening sa 9 igrača. Skraćena rotacija. Nema mnogo kombinacija. Mobilizacija i jako u meso. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sinnerman said: Zabranio bih na forumu upotrebu termina "last cut". Ili "pokidao" utakmicu. Kod nas se kidaju ligamenti, ne utakmice. 5
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, JPM said: Da malo skrenemo na vedrije strane: Sasa Obradovic nije dozvoljavao Monekeu da šutira u Monaku, jer je imao bekove čiji je to posao.... E PA SAD NEMAMO BEKOVE... tako da nema problema u njihovom odnosu. Brutal as it gets...
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 51 minutes ago, Daiki Ito said: https://flouter.net/zvezda-dobila-dobre-vesti-grejem-skinuo-cizmu/?fbclid=PAb21jcANZvNZleHRuA2FlbQIxMQABp-GYFTGtY-UC4X-f1DSgRcPtF022VP1s3_9aSyxElbLAKsJ8TMDdmf6ljygb_aem_gccrJ5dMJyP5zigO8nzGyA Bar je skinuo cizmu , pa da se nadamo brzom povratku . Možda je samo pozajmio nekom saigraču. 30
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Možda je samo pozajmio nekom saigraču. Moram dodatno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Možda je samo pozajmio nekom saigraču. Reinventing the teambulding. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Webad said: Devonte? Da. Mogao bi malo da potrči umesto što tu iza vata krivinu...
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Issey said: Da. Mogao bi malo da potrči umesto što tu iza vata krivinu...
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Dali mu spisak povređenih surpriiiseeeeee Slika nazvana:,,Drzte gace". 😂
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: Dali mu spisak povređenih surpriiiseeeeee Saša ovde konta "ovaj mene za.ebava"
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Quote Tajsona Kartera čeka duga pauza. Kod jednog od najboljih šutera u renoviranom (i ispovređivanom) timu Crvene zvezde dijagnostikovana je plućna emobolija i to na oba plućna krila, rečeno je novinarima danas tokom treninga crveno-belih u „Beogradskoj areni“. Zapravo, Karter je poslat na lečenje od tromboembolije. Period oporavka nije poznat u ovom trenutku. Pakao... Edited 1 hour ago by fradler 2
Recommended Posts