Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izgleda da smo veceras bez CMMa Nwore i Odzeleja,cinimi se da Odzeleja muci onaj pad u baskoniji da je zbog toga dobio postedu opet.
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najgori izraz koji se ovde provlaci na svakoj drugoj strani je procitan igrac. Jedino sto moze da bude procitano je nas gameplan a Batlerove prednosti i mane smo mogli da vidimo posle mesec dana. Pokazao je da moze 1 na 1 da resi i najbolje defanzivce lige ali da se ne znalazi kad je primoran da prvo gleda pas sto nije nikako njegov problem vec problem postavke utakmice. Tu se najvise i vidi nas konceptualni problem jer je uvek primoran da igra u petorkama gde imamo bar 2 igraca koji nisu suteri i protivnik jednostavno napuni reket i limitira sve njegove prednosti. 6
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Dreš, novouspostavljeni modalitet dobre ribe, u moje vreme takve pojave su šetale oko štajge ili pevale po kafanama na ibarskoj magistrali. Mene podseća na dobro uradjenog trandžu. A sad me kamenujte, ovako matorog😆 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Dreš, novouspostavljeni modalitet dobre ribe, u moje vreme takve pojave su šetale oko štajge ili pevale po kafanama na ibarskoj magistrali. Što bi se u ornitološkim krugovima reklo: Spoiler 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nema ovde mnogo polemike i ako se mnogi danima polomiše da objasne kako ovi ili oni ne valjaju. Jednostavno je. Mi živimo od Batlera i Nwore. I oni su nas vukli sve do sada i sa njima u formi možemo sa svima. Batler od dolaska igra na visokom nivou kao i Nwora i pad u formi je bio neminovan u nekom trenutku. Na našu nesreću desio se obojici istovremeno u najgorem mogućem trenutku. Kad se oni vrate u formu i igra kao i rezultati će biti povoljni i onda možemo opet sa svima. Da nekako dobijemo naredne dve kako znamo i umemo a Batler i Nwora su već dugo u kanalu. Mora uskoro opet da zaigraju kako znaju. Edited 2 hours ago by Čočo
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, Creed Bratton said: Najgori izraz koji se ovde provlaci na svakoj drugoj strani je procitan igrac. Jedino sto moze da bude procitano je nas gameplan a Batlerove prednosti i mane smo mogli da vidimo posle mesec dana. Pokazao je da moze 1 na 1 da resi i najbolje defanzivce lige ali da se ne znalazi kad je primoran da prvo gleda pas sto nije nikako njegov problem vec problem postavke utakmice. Tu se najvise i vidi nas konceptualni problem jer je uvek primoran da igra u petorkama gde imamo bar 2 igraca koji nisu suteri i protivnik jednostavno napuni reket i limitira sve njegove prednosti. Evo i danas izgleda konceptualni problemi protiv Igokee 🥲 Edited 2 hours ago by Disfruto
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne pamtim igrača u našem dresu koji je toliko amaterski izgledao kao bata Radošić. K'o da u životu nije video loptu. Ništa mi tu nije jasno, sećam se da je imao finih momenata u Igokei i stvarno izgledao kao talentovan momčić. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jago mora igrati u EL. Karter takođe mora dobiti vecu minutazu i ulogu. Pošteni igrači... Svaka cast Batleru i Nwori, izuzetno talentovani ali su nonšalantni i lelemudi. Pritom igraju za sebe a defanzivno su minusi konstantno. Nemam problem da kad je gusto poslednja 2-3 minuta da im se gurne lopta u ruke, ali da igras tako 40 minuta je ludost. Kalina tribine. Toliko za ovo javljanje, nakon rutinske pobjede u Laktašima protiv slabašne Igokee. 1
Profaarmor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam mislio da cu nekad ovo da napisem ali vreme je da Kalina polako merka neko mesto pored terena u aleji zasluznih 3
Blejk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, fradler said: Ne pamtim igrača u našem dresu koji je toliko amaterski izgledao kao bata Radošić. K'o da u životu nije video loptu. Ništa mi tu nije jasno, sećam se da je imao finih momenata u Igokei i stvarno izgledao kao talentovan momčić. Dečko izgleda kao da su uveli nekog random navijača, bukvalno kao da se ne bavi sportom. Mislim totalno nebitno, ali bas bode oci 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grci pišu da je Kodi u završnim pregovorima sa Olimpijakosom. A Španci pišu da su Žalgiris, komšije i mi zainteresovani za Foresta. 1
Dz0nika Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Čočo said: Grci pišu da je Kodi u završnim pregovorima sa Olimpijakosom. A Španci pišu da su Žalgiris, komšije i mi zainteresovani za Foresta. Svidja mi se sto nam se otvara za sl sezonu da rekonstruisemo poziciju pleja a verovatno i jednog beka.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Čočo said: Grci pišu da je Kodi u završnim pregovorima sa Olimpijakosom. A Španci pišu da su Žalgiris, komšije i mi zainteresovani za Foresta. Forest je taj tip igraca ala Kodi na 1, nema sile da on može u kkp ako će Karlik ostati, Zalgiris je realna priča pošto ide Francisko, mada Gos I on su takodje igraci sličnog spektra i sa tankim sutem. Meni je realno da on dodje kod vas.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Forest i Kodi nije bas da su isti igraci imaju mozda neke slicnosti ali daleko od toga da su isti ,evo kompracije -Kodi je u prednosti sto se defanzive tice ,posto je uz Vokapa fizicki najjaci plej u evropi trenutno i tu tesko ko moze da mu parira. -Forest je svakako agilniji i ima bolji ball handling od Kodija. -Forest je mladji 4 godine. -Forest svakako ima meksu ruku sto se tice penala u odnosu na Kodija tu je bas velika razlika -Trojke manje vise sutiraju isto,samo mi deluje da je Forest nekako mozda bolji spot up od Kodija,dok je ovaj iz driblinga nekog i teze suteve ubacuje. -Forest mnogo vise koristi prodor i tu iznudi brda faulova,jednostavno ume to da radi ,da iznudi kontakt dok Kodi tu vec malo ima problema. -Otvoren tener je svakako Kodiju najveci + Ima tu mozda jos da se poredi ali to je manje vise to
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaslužio je Kodi da ode u Oli i naplati se. Igra odličnu sezonu za njegove standarde. 2
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, Čočo said: Grci pišu da je Kodi u završnim pregovorima sa Olimpijakosom. A Španci pišu da su Žalgiris, komšije i mi zainteresovani za Foresta. Dokle vise igraci Baskonije da se dovode pritom Forest nije za prvog pleja
No name Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago (edited) 1 hour ago, Dzo23 said: Jago mora igrati u EL. Karter takođe mora dobiti vecu minutazu i ulogu. Pošteni igrači... Svaka cast Batleru i Nwori, izuzetno talentovani ali su nonšalantni i lelemudi. Pritom igraju za sebe a defanzivno su minusi konstantno. Nemam problem da kad je gusto poslednja 2-3 minuta da im se gurne lopta u ruke, ali da igras tako 40 minuta je ludost. Kalina tribine. Toliko za ovo javljanje, nakon rutinske pobjede u Laktašima protiv slabašne Igokee. Ne znam sa čim te je ubedio Karter da treba da igra. I on takodje deluje kao da se po prvi put susreće sa loptom u životu. Večeras 22 min, 5 p, uz šut 2/8... On je imao tu bolest, gde je trebalo postepeno ga uključivati od sledeće sezone, a ne gurati sad u tim kada se odlučuje. Njegovim ukljucenjem i sa Riverom , tako reći proširenjem rotacije , naš pad je i krenuo. Gomilu igraca imamo i svima se daju nekakve šanse. Večeras ponovo centri sva trojica podjednaka minutaza izmedju 12 i 15 min, ajde da razumemo Igokeea, ali to isto je uradio i na derbiju kada nam je gorelo. [ 13,13,12). Samo da se guza ne oznoji taj fazon. Svi ćemo da igramo. A onda kad bude bilo stani pani, niko neće biti sposoban da igra 30 min mislim na centre, jer ih celu sezonu doziras. Isto se radi sa Batlerom koji je programiran na 18-19 min u proseku. Rođaci, mora guza da se oznoji, mora da se zapne da se radi i zaradi pobeda..Trala la , s noge na nogu nikuda ne vodi. Ovo nista nije dobro, načisto smo se pogubili u masi igraca. Nista se živo ne zna. Niko nema ulogu. Najbolji basket smo igrali kada smo imali mali fond igraca, tad nije mogao da filozofira i igrao je sa tim šta je imao. Čim je dobio full sastav, počeo je da dozira minute,da rasporedjuje da u ključnom delu sezone gura 15-16 opciju na teren mi smo nestali. Daj da nekako uzmemo bar dve pobede do kraja da nešto izvučemo iz sezone, pa da se pobijemo u plej inu. Labilna smo ekipa ne možemo da se nosimo sa pritiskom. Saša više vodi tim navijački nego stručno. Nije ovo dobro, ali što bi se reklo daj da čupamo što se može čupati. Edited 47 minutes ago by No name
Volter Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Gledao drugo poluvreme, rutinski ih odradili. Smrtokapa i Gudura
Nini3112 Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 1 hour ago, Čočo said: Grci pišu da je Kodi u završnim pregovorima sa Olimpijakosom. A Španci pišu da su Žalgiris, komšije i mi zainteresovani za Foresta. Oni su to zavrsili davno,pre mesec dana tipa(mislim na Kodija)
Recommended Posts