Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, bodo said:

Sledi malo mentalnog odmora od praćenja našeg tima. Kad najviše treba nismo pravi. Uzroci su razni.

Moracu i ja malo na hladjenje. Bukvalno su mi ogadili sezonu.

• Like 7
Posted

Dobio Partizan sasvim zasluženo. Ništa nismo igrali. 80% igrača potpuno van forme. U drugom poluvremenu jednu krštenu akciju nismo odigrali pride su oni promašili brdo otvorenih šuteva. Šta li je trener pripremao samo on zna. Ovo samo kod nas ima da ekipa koja nema nikakav imperativ pobede pokaže veću energiju i želju za pobedom od ekipe koja se bori za plej off/in. Nisam čak ni iznerviran, više sam rezigniran, posebno zbog ovog što ću napisati ispod u vezi stoke sa tribine.

Retardima sa laserima bih izlomio i ruke i noge, stoka. Malo ispod njih na lestvici su debili što ubacuju predmete u teren. Onom majmunu što je bacio patiku želim da slomi nogu negde usput.

• Like 3
Posted

Ovo mi je jedan od najtezih poraza koje pamtim za KK, plus sam bio u hali da se dodatno napujdam lose energije i ovog taloga od zemlje gde sa na utakmici osetis kao u Vijetnamu. Resio sam da odmorim neko vreme od Zvezde jer lose utice na mene, a bogami sigurno i od ovog foruma. Sem Kodija i Rivera ostali muda i ponos ostavise u svlacionicama. Vec neko vreme je vidljivo da je implementator pogubio konce i da igramo samo na nesumnjiv individualni kvalitet. Zao mi je sto sam i ovo vreme posvetio gurajuci se sa X ljudi na malom prostoru

• Like 12
  • Love 1
Posted (edited)

Partizan je kvalitetan tim, u prethodnom periodu odigrali su mnogo kvalitetnih utakmica, dobili neke kvalitetne protivnike, sa nekima igrali egal. Bili su tim koji zna šta hoće večeras, mnogo više samopouzdanja, a i znanja. S druge strane mi smo imali možda i najbolji period kad je Obradović stigao, kasnije sve je bilo toplo hladno. Nemamo ni mnogo pojedinaca koji u kontinuitetu daju doprinos i na samim utakmicama idemo od sjaja do očaja. Šteta, imamo kvalitetan tim ali nikako da se to uklopi bolje. Bolomboj se vratio i vidi se da je u potpunosti spreman, isti onaj ratnik na kog smo navikli, al bojim se sa ovakvim rotacijama na centru da ćemo i njega izgubiti što se tiče doprinosa. Obradović i u prvoj sezoni kad smo bili daleko veći favoriti od Partizana je jedva dobio derbi. Ove sezone je od tri izgubio dva derbija. Nervoza ga drma, prikazuje ga kamera a on kao da jedva dolazi do daha, vrti nervozno glavom i deluje pogubljeno. Idemo dalje, samo jače pumpati pa šta bude. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 9
Posted
1 minute ago, suptil said:

Koji strucnjak je tempirao formu Batleru ovako? 

Pa trener… koji bez obzira na formu ga uvodi na prvo tehnickom tajmautu kao da je zapisano u statutu kluba… Pa majku mu, gde je subjektivni osećaj, da ga pustiš od početka, da ga ostaviš u igri kad izgubi 3 lopte….

Posted

Hvala igračima i treneru na zanimljivoj sezoni... 

Hvala za prekraćenim mukama večeras..

Ostatak sezone se prati lagano bez stresa..

Ne može na silu... 

I nakon zasluženih pohvala... želim da vam se "zahvalim" i za ovih košmarnih 10 kola ...uz jedno PRISTOJNO : SRAMOTI SE od TRENERA,  Kalinića, Batlera, Dobrića, Nwore, Monekea...

KODI VUČINO želim ti ugovor karijere u nekom velikom klubu sa dobrim saigračima...

Mučno je zaista bilo šta pisati....ali izgubiti dva puta od Partizana koji ima očajnu sezonu, Bajerna, Makabija, Pariza... izgubiti svaku utakmicu kada je bilo bitno..to zaista nije slučajno...i ovaj tim ne zaslužuje NIŠTA... 

• Like 5
Posted

Ne znam sta bih rekao a da ne psujem. Eto toliko. Ne volim prazne reci, ne volim neosnovana obecanja i demagogije. Dobili smo i mi Obradovica kao komsije, coveka koji samo kuka nakon poraza, a nakon pobede se uzdize u nebesa. One izjave nakon prvog derbija, a tek nakon derbija prosle nedelje gde naziva jacim treningom je sramotno za trenera kome ekipa izgleda kao da se okupila juce. Sfero je stvarno gospodin gledajuci iz ovog ugla. Nista manje ne voli Zvezdu od nekih. Ne mora da se busas u grudi i da pricas o ljubavi, to ne znaci da vise volis klub od nekog ko to ne potencira. Svaka cast igracima Partizana i Penjaroji koji su dali ovako gospodske izjave nakon onakve prozivke jednog evropskog trenera.

• Like 1
Posted

I proslogodišnja ekipa je na sredini sezone bila na 5-6 poziciji sa skorom 16-10 u jednim trenutku,  a onda raspad.

Sad isto smo se zahuhtali, pa raspad kad je najvažnije.

Kad izgubis od Bajerna I Partizana i to dva puta u sezoni dakle od ekipa koje su u donjem delu tabele ne zasluzujes visok plasman. Prosta stvar.

Ako dohvatio plej in i ove sezone premija.  

Pohvalio bi igru Kalinica I ono što je uspeo da uradi za 11 minuta. Više nema potrebe da igra 25 koliko je igrao do sada, dovoljni je i 10 da nas izmasakrira. 

• Like 4
Posted
1 minute ago, Valensija said:

Moracu i ja malo na hladjenje. Bukvalno su mi ogadili sezonu.

Iskreno pribojavao sam se ovog meča i poraza. Sad sam baš mentalno prazan nakon istoga. 

• Like 1
Posted

Ja Saleta kao trenera nikad nisam nesto epohalno cenio(drugo je sto meni smeta sto bi vi posle 2-3 poraza menjali trenere).

Losi smo vec neko vreme al nije to toliko do trenera jer smo i prosle i pretprosle i natprosle u ovom stadijum gubili i pucali pod pritiskom.

Ali da li je Sale koji ce nas odvesti u promised land?Nije.

No dok zvanicno ne izgubi sve trofeje i plej in necu ga terati.

Ako se desi slobdno neka bira sledeci Monako.

• Ha-ha 8
  • Tuzno 1
Posted

Partizan je kvalitetan tim, u prethodnom periodu odigrali su mnogo kvalitetnih utakmica, dobili neke kvalitetne protivnike, sa nekima igrali egal. Bili su tim koji zna šta hoće večeras, mnogo više samopouzdanja, a i znanja. S druge strane mi smo imali možda i najbolji period kad je Obradović stigao, kasnije sve je bilo toplo hladno. Nemamo ni mnogo pojedinaca koji u kontinuitetu daju doprinos i na samim utakmicama idemo od sjaja do očaja. Šteta, imamo kvalitetan tim ali nikako da se to uklopi bolje. Bolomboj se vratio i vidi se da je u potpunosti spreman, isti onaj ratnik na kog smo navikli, al bojim se sa ovakvim rotacijama na centru da ćemo i njega izgubiti što se tiče doprinosa. Obradović i u prvoj sezoni kad smo bili daleko veći favorit od Partizana je jedva dobio derbi. Ove sezone je od tri izgubio dva derbija. Nervoza ga drma, prikazuje ga kamera a on kao da jedva dolazi do daha, vrti nervozno glavom i deluje pogubljeno. Idemo dalje, samo jače pumpati pa šta bude. :smiley53:

Posted

Neko hteo da meri patku i da ga utera sa "Yage nema i opet smo loši",ali na žalost imamo 

implementatora egističnog i sujetnog koji je običan nemač pojma.

Uspeo je da ubje onu energiju posle njegovog dolaska,uspeo da implementacijama ugasi i one igrače

što su igrali i nosili ekipu a o napadačoj iso košarci da ne pričamo.

Čovek je upropastio ekipu i sveo je na nivo nekog Pariza ili Bayerna.

Posle ovog može slobodno da priča šta hoće on je jedan ispodprosecni trener kojeg je James stavio na mapu ELtrenera.

Još jedna sezona bačena u bunar,jer sve sto smo trebali dobiti kući Obradović Implementator Saša je uspeo da usere.

Vrhunski nema šta.

Hvala lepo do neke sledeće sezone.

Ali ....umalo da zaboravim....KUP JE NAŠ! Bravo Sale implementatoru!

• Like 2