crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka čast za zakon u Spaniji. Mislim da su ga naši u sportu baš pretjerali sa kladionicama od klubova do naziva lige. Svaki klub ima kladionicu u imenu što mi je odvratno. Ne samo zbog kladionica nego generalno jel to niko neće da ti bude sponzor osim mocarta, meridiana ili admirala?? Al nebitno, ajmo probat večeras ubost veliku pobjedu i napast top 6. 2
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Porazom veceras ne mozemo dalje od 9og mesta. Boze pomozi da pobedimo 3
Leo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao klub cemo uvek biti na korak do... nista nije slucajno! I da, jebala te niska petorka! 1 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Divlja ekipa koja igra seljačku košarku nedostojnu play off-a. Sprcali su 30 miliona da gledamo pojedince kako igraju 1 na 5? U ovoj mafijaškoj i kriminalnoj državi sve je osuđeno na propast, pa tako nisu izuzeta ni dva košarkaška sns projekta koja imaju neograničen budzet. Edited 2 hours ago by Dzo23 2 2
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasto smo prestali da igramo sa centrima na kraju kad smo im pravili ozbiljne probleme u reketu u prvom poluvremenu? Ne znam stvarno za ovo sto mi igramo ne treba trener, citavo jebeno drugo poluvrijeme nismo odigrali jedan krsten napad gdje nam je lopta kruzila, samo jebeni iso 1v5 pa ako udje udje. 6
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka čast na borbenosti, umor CMM i katastrofalno veče Batlera su nas koštali pobede. Bar će ekipa sa live teme konačno da se pojavi na ovoj temi, jer su posle prethodne dve utakmice morali da se kriju u ćošku. 7 1 2 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbg previše ISO košarke. Šteta. Bit će vraški teško do kraja.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sada će krpelj i njemu slični da proslavljaju ovaj herojski poraz a šteta je što nismo iskoristili ovako lošu igru Barse. Realno 1/1 ove nedelje nije loše ali moramo da koristimo ovakva izdanja protivnika. I ne zanima me više što CMM igra bez izmene, nisam ih ja terao na to.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od 45 minuta koliko je trajala utakmica, od centara samo je Rivero igrao 15 . Bolomboj 11....Izundu 5....Ponovo je jahao sa smol-bol...Neverovatno... Dobric 5 minuta? Pogodio trojku i ajde napolje fazon.... Bitno je da je Kalinari bio u elementu i sigurnom igrom kanalio tim bez da ga iko zaustavi. 0 poena, 0-5 za tri, glupi faulovi pri sutu samo njemu svojstveni i tako... 4
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Divlja ekipa koja igra seljačku košarku nedostojnu play off-a. Sprcali su 30 miliona da gledamo pojedince kako igraju 1 na 5? Ovo nije tema o Panatinaikosu valjda?
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Onaj sut Nwore na kraju, mislim stvarno. Ne moze tako divljacki da se igra zavrsnica na -3. 1
Delfinarijum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve je ovo lepo, ali ja u sportu priznajem samo sramne poraze, herojski porazi me ne zanimaju. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka čast našim momcima za ove dve utakmice! Ispustili su dušu, dali celog sebe i ne zameram im ništa. Verujem da će im ove dve utakmice samo pomoći u budućnosti, bez obzira na ovoliku potrošnju. Što se tiče Barse, nisu ništa specijalno ali nam ne leže. Timski su bolji od nas, pametnija ekipa jednostavno od naše, dobili su nas 3 puta, od toga dva puta večeras (realno smo se spletom okolnosti došli do produžetka).. 3
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, K.Dot said: Sada će krpelj i njemu slični da proslavljaju ovaj herojski poraz a šteta je što nismo iskoristili ovako lošu igru Barse. Realno 1/1 ove nedelje nije loše ali moramo da koristimo ovakva izdanja protivnika. I ne zanima me više što CMM igra bez izmene, nisam ih ja terao na to. Hvala na komplimentu, vrhunski poznavaoče, konačno da se pojaviš na ovoj temi...
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Previse igre 1 na 5. Premalo igre preko centara. Morao je probati sa centrom ovaj produzetak, pogotovo jer nam je spoljna linija veceras bila uzasna. 6
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hoce li se Kalinicu vise skratiti minutaza kad je u minus fazi?
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nedostajala je snaga. Komplikovan rasplet kako za nas tako i za sve ostale. Biće svaka tekma finale.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Smol bol sa Semijem na 5 i rukometne izmene Batler-Kalinić. Toliko od našeg kouča, to je stigao da osmisli i implementira za ovih 5 meseci. 10
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Malo je nedostajalo, dan odmora možda. Jebiga nikad nismo lšli lakšim putem ali borićemo se do kraja lige. 2
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro smo se krljali Los produzetak, previse suta za 3 (ne znam je li moguce ali cak 10) i zaista cudna igra bez centara Oni su odlicno koristili slobodna bacanja 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, bodo said: Jbg previše ISO košarke. Šteta. Bit će vraški teško do kraja. To je trenerski pecat Obradovica.
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Barselona je igrala lošu utakmicu, ali mnogo dobro je branila našu ISO košarku zadnjih 15ak minuta. Bolomboj je izašao nekad početkom četvrte četvrtine, i posle toga mi 12-13 minuta igramo small ball iako smo ih ubijali preko Rivera i Bolomboja. Svaka čast prije svega igračima na povratak, bilo je junački. Vuk je odigrao vrhunski, ali je umro, a Batler zatvoren kao nikad do sad.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao i prošle sezone kad se lomilo poslednjih nekoliko utakmica sa favoritima, gubimo na jedan, dva poseda. Čekaju nas tri utakmice gde smo favoriti i gde mora da se uzmu pobede. Tu ćemo videti jesmo li se pomerili sa mesta gde smo bili prošle sezone. Da dodjemo do te 22 pobede pa koje mesto nam donese, to nam je. Borba do kraja! 1
Recommended Posts