Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Sinnerman said:

Mi ne samo da moramo da jurimo pobedu, već ona treba da bude 11+ razlike, s obzirom da je jako izvesno da budemo na istom skoru Barsa i mi. 

Mi ako njih dobijemo najrealnije je da zavrsimo sa 23 pobede. Oni bi imali 19 pobeda i Zalgiris G, Pao H, Monako G, Bajern H. Ako uzmu 4/4 ili 3/4 svaka im cast

Posted
28 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Veceras ipak u 21H.

Razlog: sjebali nam dresove prilikom pranja u Barseloni, a nemamo rezervne..

Čekamo da nam pošalju iz Beograda 🤣

• Ha-ha 2
Posted (edited)
2 hours ago, Taki said:

Ja imam zelju da nas ne natrpa Abrines

To ću ja da ti završim, računaj da garantujem nula poena od momka.

A ti meni, zauzvrat, sredi da Klajburn bude jednocifren - i kvit smo.

PS Sad videh da su momci bili brži

Edited by MarioKempes
Posted
3 minutes ago, MarioKempes said:

To ću ja da ti završim, računaj da garantujem nula poena od momka.

A ti meni, zauzvrat, sredi da Klajburn bude jednocifren - i kvit smo.

PS Sad videh da su momci bili brži

Vec mi je kolega sredio, ne pratis 😉 

Posted (edited)

Nerealno da se na utakmicu krece sa jednom garniturom dresova. A da ne pričam još o tome što ideš na duplo kolo u gostima sa jednom garniturom. Ali neka bude kao Montevideo. Dozet stiže parnim brodom sa pilićima, kokoškama i migrantima u kabini i mi dobijamo favorita. ❤️

Edited by Čočo
  • Love 2
Posted

Nwora je ove godine je najbolji igrac tima koji se bori za top 6,za razliku od Luvavua ciji tim se bori da ne bude poslednji.Ali,postujem tvoje misljenje,iako se ne slazem.Ono sto mi kod Luvavua  najvise smeta su godine.Koliko puta smo se usrecili kad smo doveli stranog igraca od 31+ godina?

• Like 2
Posted

Ovaj termin od 21 h mi nikad nije odgovarao, pogotovo kad je radna subota. 
Kad sam bio mlađi redovno pomerao izlaske na pola 12,12.. Sad mi je još teže da uskladim kad imam Ženu i klinca , +1 smena.. Još ako uđemo u neizvesnu završnicu i uradimo neku glupost (Tipa Kodi vezuje pertle, “Mali” Lazarević maši zicer i sličnih nenormalnih stvari) neću moći do minimum 01:00 ujutru da se smirim. 😂

• Like 1
Posted

Komšije srećno večeras.

Nisam gledao drugo poluvreme protiv Taukeramike, ne bih podnio uživo lako vašu pobjedu 😋

Vidim jedinstveni ste u stavu da ste imali dobro suđenje.

Štedite živce jer  večeras može biti obrnuto. Vi ste bolji od Barse i trenutno i svakako i sportski rečeno trebali bi dobiti.

Ali umor plus sudije. ....

Srećno!

P.S. Valensija vam je završena

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, odupri se ludilu said:

P.S. Valensija vam je završena

Ne odgovara nam nikako da budemo na istom omjeru sa Valensijom,pa tako da ..  ☺️

Posted
2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ovaj termin od 21 h mi nikad nije odgovarao, pogotovo kad je radna subota. 
Kad sam bio mlađi redovno pomerao izlaske na pola 12,12.. Sad mi je još teže da uskladim kad imam Ženu i klinca , +1 smena.. Još ako uđemo u neizvesnu završnicu i uradimo neku glupost (Tipa Kodi vezuje pertle, “Mali” Lazarević maši zicer i sličnih nenormalnih stvari) neću moći do minimum 01:00 ujutru da se smirim. 😂

19 i 30 najbolji termin.