Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Čočo said: Teško da ćemo mi biti 6. i sa 23 pobeda. Meni se sviđa opcija i 7.mesta. To je jedna utakmica u plej in na domaćem terenu eventualno popravni još jedna opet na domaćem terenu. Imamo tu odlične šanse da se uđe u plej of. A uz sve to dobre su šanse da Valensija na kraju bude 3. pa da se ukrstimo sa njima ili eventualno Hapoel. Čočo još uvek se patiš sa matematikom. Na trećeplasiranu ekipu idemo ako budemo 6. 2 9
Вујке Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 47 minutes ago, Čočo said: Teško da ćemo mi biti 6. i sa 23 pobeda. Позабавио сам се мало калкулацијама уз помоћ вештачке интелигенције у коју сам учитао табелу и распоред тимова. Резултат је да нама 23 победе практично гарантују најмање шесто место. Не заборави да наши ривали играју међусобне мечеве, па неко мора да губи. Чак и са 22 победе можемо до шесте позиције. Исправка: Нисам сигуран да је добро урачунао међусобне скорове и евентуалне троуглове, али шанса нам је свакако велика Edited 5 hours ago by Вујке 3
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 22 minutes ago, Урош19 said: Čočo još uvek se patiš sa matematikom. Na trećeplasiranu ekipu idemo ako budemo 6. Teška priča onda. 😅😂
drakon1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 hours ago, liv7 said: Daj,Boze da gresim,ali mislim da ce nam.sudije sutra pokazati zasto smo morali da pobedimo Bajern i Makabi..za nas pristup ne brinem,bice bolji nego sinoc. Ioannis Foufis, Piotr Pastusiak, Saulius Racys su za susret ovakvog znacaja...pa, vrlo cudan/hrabar izbor za sudijsku trojku.
ElPibe91 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pobeda velika kao kuća i to protiv ekipe koja je odigrala možda najbolju utakmicu u sezoni. Sada idemo rasterećeno, ali sa “nožem u zubima” u Barselonu, gde smo sa lošijom ekipom slavili prošle sezone. E sad jedno pitanje za stručnije ljude- pošto za njegovo čuvanje realno nemamo igrača (videlo se u BG), da možda po receptu iz svog boravka u Valensiji i Makabiju, ne probamo mi Šengeliju da napadnemo Riverom?? Cenim da bi ga Kubanac dobro izmaltretirao 2
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: @TB Told i @Dzo23 Na ovu situaciju sam mislio na 4:33 kada smo je komentarisali juce na live temi - tvrdili ste da je greska Kalinica u rotaciji a ne Kartera. Da li jos uvek mislite da je tako i da je Kalinic vrsio nepotrebnu pomoc a ne Karter? Uopste se ne glupiram nego me zivo zanima. Po meni je nepotrebna rotacija i pomoc Kartera dovela do kolapsa odbrane koju je Kalinic samo pokusao spasiti closeoutom. Meni desilo ono zbog čega prozivam druge. Nisam ispratio celu akciju, video krajnji ishod i prihvatio reči Plavšića da je Kalinič pomagao i ostavio samog igrača.
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 58 minutes ago, Вујке said: Позабавио сам се мало калкулацијама уз помоћ вештачке интелигенције у коју сам учитао табелу и распоред тимова. Резултат је да нама 23 победе практично гарантују најмање шесто место. Не заборави да наши ривали играју међусобне мечеве, па неко мора да губи. Чак и са 22 победе можемо до шесте позиције. Исправка: Нисам сигуран да је добро урачунао међусобне скорове и евентуалне троуглове, али шанса нам је свакако велика U krugu sa Panatom i Zalgirisom smo 2., a ako se doda i Hapoel smo 3.(ukoliko bi sve ekipe bile na 23 pobede bili bi 7.). Ogromne sanse za top 6 imamo ako Zalgiris ne dodje do 23
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: @TB Told i @Dzo23 Na ovu situaciju sam mislio na 4:33 kada smo je komentarisali juce na live temi - tvrdili ste da je greska Kalinica u rotaciji a ne Kartera. Da li jos uvek mislite da je tako i da je Kalinic vrsio nepotrebnu pomoc a ne Karter? Uopste se ne glupiram nego me zivo zanima. Po meni je nepotrebna rotacija i pomoc Kartera dovela do kolapsa odbrane koju je Kalinic samo pokusao spasiti closeoutom. Plavsic rekao nepotrebno pomaganje Kalinica i svi se toga drzali, nisu vjerovali svojim ocima :) 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, Sinnerman said: Buka na društvenim mrežama je ogromna. Za moj ukus čak i nepodnošljiva. Stepen kmečanja navijača Baskonije jedino nadjačavaju naše dobre komšije, a oktavu niže tu su navijači Pao-a. Jedan od glavnih aduta im je to što je sudija svirao aut gde igrač Baskonije stvarno nije bio ni blizu da nagazi liniju, međutim uredno je napravio korake. To nikom ništa. Takođe kažu da je Čima Moneke sam sebe sapleo, prikazujući video iz ugla tv gledalaca. A iz drugog ugla se jasno vidi da je igrač Baskonije kolenom udario Čimu u patiku i da je onda Čimina noga naglo skrenula prema drugoj nozi i tako se sapleo. Znam da je ovde većina komšija normalna, da im ne bi padale na pamet ideje da kmeče na nalogu Evrolige, međutim realnost na mrežama je zastrašujuća. Ti likovi su za hospitalizaciju. Stvarno ne znam zašto bi se uzbuđivao zbog toga što su rivali, naročito oni najveći, nezadovoljni suđenjem na našoj utakmici i negoduju preglasno. To je samo posledica dobrog rezultata i nelagodnosti zbog mogućnosti još boljeg. Isto se dešava i na našoj strani kad je situacija na tabeli bila obrnuta. Tako da se nadam još većoj buci u narednih 7 dana. 2
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja se sećam kad su oni u prvoj sezoni u Evroligi umalo otišli na F4. Imali su ubedljivo najbolje suđenje u Evroligi pa čak i protiv ala kao što su PAO, Barsa, Real, Oli... 8
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Čočo said: Teško da ćemo mi biti 6. i sa 23 pobeda. Meni se sviđa opcija i 7.mesta. To je jedna utakmica u plej in na domaćem terenu eventualno popravni još jedna opet na domaćem terenu. Imamo tu odlične šanse da se uđe u plej of. A uz sve to dobre su šanse da Valensija na kraju bude 3. pa da se ukrstimo sa njima ili eventualno Hapoel. Pa treci se ukrsta sa sestim, kako planiras sa sedmog mesta da igras s njima? Najvece sanse za sesto mesto inace ima Zalgiris, makar po meni. Edited 4 hours ago by Losmi17
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne nismo isti, niti mene boli kurac kakvo oni imaju suđenje. Pogotovo ne do te mere da pravim gifove i klipove i idem da kmečim na objavama Evrolige. U sezoni kada su igrali najbolju košarku u EL i kada su mleli Real, nakon incidenta, umesto da likujem i sladim se, smatrao sam da su ih Evroliga i Real odradili na foru.
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Изунду, као ни Боломбој, није играо ни прву утакмицу против Барселоне. Кад се ту дода и Риверо, то значи да ћемо их напасти са потпуно другачијом центарском линијом него у првом мечу. Од Пасквала очекујем да покуша да умртви игру, да сваки напад траје 24 секунде, јер је ту Барселона најјача, а ми најслабији. У првом сусрету смо били егал три четвртине, тек у четвртој смо посрнули на врло чудан начин. Не верујем да сутра можемо толико лоше одиграти. Било како било, ово се може добити, под условом наравно да Бризуела не погоди 7 тројки 🙄 8
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Čočo said: Teško da ćemo mi biti 6. i sa 23 pobeda. Meni se sviđa opcija i 7.mesta. To je jedna utakmica u plej in na domaćem terenu eventualno popravni još jedna opet na domaćem terenu. Imamo tu odlične šanse da se uđe u plej of. A uz sve to dobre su šanse da Valensija na kraju bude 3. pa da se ukrstimo sa njima ili eventualno Hapoel. Pa, valjda 7. ide na 2.?
Erik Kartmen Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) Hvala Makabiju... Mada sad vidim da imaju najbolji raspored do kraja i mogu i oni među deset 🥶 Ako se Roman navikao na Bg, možda ga pitati da ostane? Edited 48 minutes ago by Erik Kartmen
Nate Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Ja bih bio prezadovoljan sa 22 pobede. Nadam se da nasi nisu utefterisali forresta juce. Ne bih preziveo jos jednog kamenjara na pleju. Grozan igrac.
Nini3112 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 9 minutes ago, Nate said: Ja bih bio prezadovoljan sa 22 pobede. Nadam se da nasi nisu utefterisali forresta juce. Ne bih preziveo jos jednog kamenjara na pleju. Grozan igrac. Imamo veceg kamenjara u timu od njega,ali se slazem i meni se ne svidja bas
Creed Bratton Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Oce li se sad prestati sa kmecanjem o sramoti protiv Makabija? Imaju pozitivan skor a odigrali su 19 od 20 utakmica protiv ekipa iz top 10. Od 13og kola i skora 3-10 imaju 14-6 tako da je taj poraz daleko od bilo kakve sramote.
Recommended Posts