Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Disfruto said: Bio je na jedan sut od F4 Sasi nije falio taj sut. 1
Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Deluje da ni navijace ne zanima preterano derbi veceras, sudeci po poseti. 1
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Žilee said: Zato je Penjaroa strucnjak jebalo tutku Pisi cesce.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I tako uvalismo 100 tom mocnom Penjaroji.Bilo bi ubedljivije da ovi na kraju nisu pogodili dosta divljih suteva. 5
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti. Dobra je ova pobeda da se malo rastereti ekipa. Idemo sad u Španiju po barem jednu pobedu. 4
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Glavni (a moguce i jedini bitan) utisak: Igrali smo dozirano i dodavali gas kad je bilo potrebno da se odlepimo ili njih zaustavimo da se odlepe. I uprkos nekim minutazama, sacuvana svezina za duplo kolo. Nista za prigovoriti. Bravo, Zvezdo! Boki 17
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Reći ću baš nakon pobede da ne bude da kenjam kad se gubi. Nwora je naš Dwayne Bacon. Hteli smo to, evo ga, fizički dominantan privatni preduzetnik koji ne razlikuje dobar od lošeg šuta. Dobismo na trojke Yaga, Dobrića i Butlera, inače igra nije bila neka. Ubiše nas na skoku. 4
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo, bravo, bravo! Kapiteni Dobrić i Kalinić po ko zna koji put pokazuju kako se igra derbi, naš veteran se jednom prilikom i bacio na jednu baš nezgodnu loptu rizikujući i povredu. . e tako se igra derbi, srce puno! 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobrić doneo prevagu u važnom trenutku. Dobra sekvenca Jaga. Butlerova trojka dagger. Nwora baš ume da nervira svojim odlukama na terenu. 2
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: I tako uvalismo 100 tom mocnom Penjaroji.Bilo bi ubedljivije da ovi na kraju nisu pogodili dosta divljih suteva. Penaroja je odličan od kako je preuzeo KKP. Pogodili ste mnogo više teških šuteva nego mi, i to kada se lomilo. Čestitke cigani na zasluženoj pobedi i pumpanju 👏🏼👏🏼 7 1
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pobeda u derbiju uz 100 ubačenih poena. Nije loše sa obzirom da je bila "nebitna utakmica". Bravo Zvezdo, lepa uvertira za sledeće nedelju. ❤️🤍 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Relativno rutinsko drugo poluvreme, rezultatski nebitno ali značiće igračima. Sledeća je Baskonija 5
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za razliku od vecine ovde, meni je ovaj derbi bio veoma bitan i ovo mi je jedna od drazih pobeda ove sezone. Obradovic je veci deo vremena odlicno vodio mec i konacno je jedan dobro i spremio. Jos sladje je i sto su ovi primili stotku. Sve u svemu, jako dobra utakmica. 2 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlična utakmica, borbenost na nivou. Najveći doprinos su dali oni koji se najviše pljuju ovde, šteta što to neće biti dovoljno da dobiju bar malo kredita. 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaboraviti ovo. Sad, u nizu, slede "utakmice sezone". Da vidimo od čega smo.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, le piaf said: Penaroja je odličan od kako je preuzeo KKP. Pogodili ste mnogo više teških šuteva nego mi, i to kada se lomilo. Čestitke cigani na zasluženoj pobedi i pumpanju 👏🏼👏🏼 Ma ovo je upuceno nasim ekspertima koji su kukali vec 2 nedelje kako ce nas Penjeroja skolovati.
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja kao osoba koja ne mirise SO moram da pohvalim odbranu na Karliku. Ne secam se da je ovako bio dobro cuvan u prethodnim derbijima 1 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Live tema nikad ne izneveri, opet je više od pola rostera preseljeno na različite egzotične destinacije. Sva sreća pa su se Ogi i Jago vratili iz Negotina, Novog Mesta i Brazila nazad u Arenu i rešili derbi. Vidi se da i Batler čita temu, odmah je proradio nakon kritika. Bravo za Bokija i CMM-a. Oni su zidine ovog tima. Bravo i za Rivera, DMo-a, Semija i Kalinu koji su nas držali dok ostali nisu povukli. Idemo u Španiju po duplu pobedu! 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Za razliku od vecine ovde, meni je ovaj derbi bio veoma bitan i ovo mi je jedna od drazih pobeda ove sezone. Obradovic je veci deo vremena odlicno vodio mec i konacno je jedan dobro i spremio. Jos sladje je i sto su ovi primili stotku. Sve u svemu, jako dobra utakmica. Je l ti hakovali nalog? 😁 1
Don Dusko Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobismo na trojke Yaga, Dobrića i Butlera, inače igra nije bila neka. Ubiše nas na skoku. Pa nije jer ocigledno se malo i kalkulisalo za sledecu nedelju. Meni je ono neverovatno koliko je bilo kukanje cele prosle nedelje.
TB Told Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobismo na trojke Yaga, Dobrića i Butlera, inače igra nije bila neka. Ubiše nas na skoku. U drugom poluvremenu je iskontrolisan i skok.
Recommended Posts