Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Čočo said:

Da skratimo malo vreme do utakmice. Da možete da birate jedno od dva ponuđena šta bi izabrali i zašto? 

1. Pobeda večeras protiv PAO. 

2. Pobeda u nedelju ABA derbi. 

DA!

1 minute ago, Žilee said:

Papi u sastavu uredno se zagreva pred mec. Ali tu je i Jago ,izgleda opet pre Miljena ,neverovatno.

Biće da je Jago pre Kartera

Posted

Na plus 12 i samlevenog protivnika uvodis Jaga neznalice, a izvodis ga na plus 1.

Vodi ga sa sobom sledece sezone u novi klub!!! 

• Like 2
Posted (edited)

Šteta braćo, u ovakvim utakmicama prevagu donesu najbolji igrači. Nan je pogodio sve a naš dvojac ništa i to je presudilo.

Edited by Урош19
  • Like 13
Posted

Ako ništa drugo prvi smo u Evroligi po tome kako mi znamo da izgubimo dobijene utakmice. Rutiniraš PAO na gostima 34 minuta i onda sunovrat. Neverovatno. 

• Like 2
Posted (edited)
1 minute ago, Урош19 said:

Šteta braćo, u ovakvim utakmicama prevagu donesu najbolji igrači. Nan je pogodio sve a naš dvojac ništa i to je presudilo.

Jago je pogodio trojku. To treba upisati zlatnim slovima. Jebeni plej je dao trojku posle 15 pokusaja u zadnjih ko zna koliko utakmica, dok Carter ne igra ni sekundu.

Edited by Leo
Posted
2 minutes ago, Mario1563 said:

Nismo tim za velike utakmice

Sto se nisi javio prosle nedelje majstore?

Nista idemo dalje momci su se borili.

Verujem da ce sledece nedelje biti 1-1 skor.

I da Nan je pokazao tu klasu iznad koju ima u odnosu na Batlera.

• Like 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 minute ago, Leo said:

Na plus 12 i samlevenog protivnika uvodis Jaga neznalice, a izvodis ga na plus 1.

Vodi ga sa sobom sledece sezone u novi klub!!! 

Pošto su igrači roboti i ne umaraju se

• Like 2
Posted

Bolji su.Cim su zategli odbranu,bio je kraj.Ako ovako budemo igrali protiv Baskonije,nece biti problema.Problem je sto mi bas protiv autsajdera pokazemo svoje najgore osobine.

• Like 1
Posted

Imamo dobar, ma vrhunski tim, al nemamo VELIKE igrače koje dobijaju utakmice i daju koševe kada je bitno!

I ne može ovaj tim uraditi ništa veliko nažalost...

Dozvoliš protivniku 32:12... pa marš u p...... materinu...

I tek kad vidiš Nana, vidiš ipak da su naši prvi napadači drugi ešalon EL...

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Vrlo prosto i vrlo tacno.... Grizu se ljudi bez potrebe, to je kosarka i teraj dalje

• Like 2
Posted

Prodao kakinic i nwora…Kalinicevo razmisljanje u 4/4 katastrofa, daje lob pas pogresan a ima otvorenu trojku, pa opet otvorena trojka on ubija bolomboja sa loptom i jos niz gresaka…A sta reci za nworu, jbg batica potpisao za njega i kocnica…

Posted

Teško mi je da priznam sebi da sam izgubio veru da ovaj tim ne samo da može na F4, već mi je teško sada da verujem da možemo u prvih 10. Bojim se da posle ovoga ide sunovrat. 

Posted

Ovako će izgledati i plej in, ako se slučajno dočepamo tog magičnog 10. mesta. Nije ovo ta ekipa, nije ovo taj trener.