Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Slažem se da Izundu ima mesta kao back up u EL i da će biti vrlo zainteresovanih za njega, možda ga neko čak i pojuri kao startnu opciju. Za Yaga letos nije bilo zainteresovanih ali leto pre toga jeste i zato smo mu tada i pojačali ugovor i tad je taj potez dočekan 50-50, nije percipiran kao totalna nebuloza jer je onu prvu sezonu odigrao dosta dobro pa i bio jedan od zaslužnijih za ABA titulu. Ne mislim ni da Izundu može mnogo bolje od ovog sad, čovek ima 30 godina već. Poenta je da bi meni bilo ok da ga zadržimo, al da svakako ne treba da ga preplatimo i da bih ga pustio da odšeta ako neko ponudi "starterske" pare za njega. 9
perikle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kod Izundua se vidi da moze jako puno da napreduje. Ulazi u prajm godine i vec se vidi ogroman skok u njegovoj igri u odnosu na pocetak sezone. THT-a je pojeo na iskakanjima. Covek na tviteru je napravio dobru analizu tekme, msm da se Toni zove. Ne vidim poentu pricanja o novcu, dobice koliko zasluzuje. Svakako bi pre ulozio u njega nego u nekog bookera, neeba itd itd 1
GameChanger Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 39 minutes ago, liv7 said: Nwori istice ugovor,malo se Zvezda tu pita.Izundu ima ugovor i za dogodine,ne nuditi mu novi pre nove godine,poredjenje sa Jagom ne stoji,ima kvalitet za bek-ap centra u Evroligi.Jedino sto mozda boli kod ovog poraza je pristup utakmici igraca koji imaju malu minutazu u Evroligi,pre svega "donace osnove"...Zao mi je sto oni koji ih placaju,nece izvuci pouku iz ovakvih utakmica. Steta sto Nvori niko nece objasniti da ce mu se tesko desiti da u dva tima zaredom ima ovako konfornu ulogu i okruzenje, govorim cisto kosarkaski. Sa jedne strane okruzen je atletski mocnim igracima koji riljaju u odbrani i na skoku i time ga pokrivaju, a sa druge ima pg-eve koji nisu pointfirst igraci, pa time mu ne fali lopti u napadu. Na sve to je ekipa rezultatski konkurentna, ima navijacku bazu i moderno orijentisanog trenera koji mu je nasao zicu. Bukvalno ne vidim klub u kome ce mu se pola ovih stvari poklopiti, kad vec nije u Efesu. Naravno, on ce ko i svaki Amer otici za najvecom ponudom, pa ako zasere i obori sebi akcije pred naredni ugovor, jebiga, radice vadilica. Najpametnije i za nas i za njega je da on ostane ovde, ali avaj, bice tesko. 4
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Bas komentarišem sa drustvom u Areni kad smo igrali protiv Fenera kako od svih trenutnih u rosteru nekako bi mi najmanje teško palo da on ne ostane. Previše je nevidljiv u odbrani da bi napadom nadomestio sve to. Nema kod njega sredine a to ne volim. Mislim da bi za sledeću sezonu mogli da nadjemo korisnijeg igrača za tim umesto njega. Neka bude taj novi manje rasan u napadu a jači i motivisaniji za odbranu i ta zlatna sredina uz ostanak Batlera bi bila sasvim dovoljna da ovaj tim bude nadogradjen i bolji. Edited 3 hours ago by Čočo 2
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rastereceno protiv Panate. Jel nije bilo sinoc tako rastereceno pa ponizenje
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nama je sinoć Miljenović bio treći igrač po minutaži sa skoro 24 minuta, a u EL znamo koliko igra. Kodi koji EL igra preko 30 min po utakmici sinoć dobije manje od 18 minuta. I tako dalje... Tako da je jasno da smo ABA pustili niz vodu i nemamo ambicije ni kad se igra protiv evroligaša kao što je Dubai. Vjerovatno ćemo samo protiv Partizana da zapnemo. A protiv PAO ne brinem se za motivaciju
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako da vam kazem, domaca osnova nije planirana da pobedjuje ovakav Dubai niti ce to uraditi. 1
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Мишљења сам да ова недеља у Евролиги нема превелики значај за нас и да не треба очајавати у случају пораза у мечу у ком је реално да све буде контра нас. Пошто је јасно да су нам шансе у петак мале, лично нисам видео поенту у приступу који се заснива на пуком испуњавању формалности у Сарајеву са четири дана одмора између утакмица. Веровао сам да ћемо стиснути зубе јуче и пробати да их нападнемо с обзиром на то да смо имали шансу да их престигнемо на табели са 2-0 у овој фази, но добро. Ове недеље имам само два евролигашка очекивања — да Звезда не изгуби од Панатинаикоса са више од 17 разлике и да Валенсија победи бедну Барселону. Тим очекивањима бих додао пет надања од којих сматрам да је једно у реду да се оствари, а два би била премија: да Хапоел изгуби од Париза сутра, да Хапоел изгуби од Виртуса у четвртак, да Дубаи изгуби од Бајерна у четвртак, да Жалгирис изгуби од Реала у петак, и да Звезда направи брејк против Панатинаикоса. Па да викенд и дерби дочекамо у коректном расположењу пред дупло коло које ће нам показати за шта вредимо ове сезоне. 🤞 2
DejanT Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam se vise pogubio u ovim pokusajima racionalizovanja sramotnog pristupa jucerasnjoj utakmici. ABA tankujemo jer je prioritet EL. Ali u petak nemamo sanse u Atini pa necemo ni tamo da zapnemo jer je u nedelju Partizan koji jeste u ABA ali njega ipak ne tankujemo. Sve je to sviranje k....u i uvek se zavrsi pušionom u svim takmicenjima. Cuj, ispod casti nam da se cimamo u ligi gde pored nas igra jos 2 EL tima i 2-3 sasvim solidne EC ekipe!? Utopija je ocekivati da ce igraci kojima se tolerise lelemudjenje u ligaskom delu da zapnu i pometlaju sve kad pocne plej of. Niti imamo taj kvalitet niti to biva u RL. Zato nema opravdanja za ono juce, mora na noz svaka utakmica do kraja i u EL i u ABA, pa ko bude bolji svaka cast. 3
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, aleksa7 said: Мишљења сам да ова недеља у Евролиги нема превелики значај за нас и да не треба очајавати у случају пораза у мечу у ком је реално да све буде контра нас. Пошто је јасно да су нам шансе у петак мале, лично нисам видео поенту у приступу који се заснива на пуком испуњавању формалности у Сарајеву са четири дана одмора између утакмица. Веровао сам да ћемо стиснути зубе јуче и пробати да их нападнемо с обзиром на то да смо имали шансу да их престигнемо на табели са 2-0 у овој фази, но добро. Ове недеље имам само два евролигашка очекивања — да Звезда не изгуби од Панатинаикоса са више од 17 разлике и да Валенсија победи бедну Барселону. Тим очекивањима бих додао пет надања од којих сматрам да је једно у реду да се оствари, а два би била премија: да Хапоел изгуби од Париза сутра, да Хапоел изгуби од Виртуса у четвртак, да Дубаи изгуби од Бајерна у четвртак, да Жалгирис изгуби од Реала у петак, и да Звезда направи брејк против Панатинаикоса. Па да викенд и дерби дочекамо у коректном расположењу пред дупло коло које ће нам показати за шта вредимо ове сезоне. 🤞 A Dubai protiv Partizana? :)
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Taki said: A Dubai protiv Partizana? 🙂 Oprosti mi Boze, gresan sam, ali valjalo bi da Patrizan to dobije🫣
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Gudura said: Oprosti mi Boze, gresan sam, ali valjalo bi da Patrizan to dobije🫣 Valjalo bi, ali opet.. :)
Don Dusko Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ipak ima nesto gore od nase igre sinoc: Spoiler 1
Урош19 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Može se dobiti PAO, nisu u nekoj sjajnoj formi + imamo ozbiljnu ekipu što smo i pokazali više puta ove sezone. Biće krađe sigurno jer im gori za plasman u PO ali imamo se čemu nadati. 1
Molina23 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago (edited) 4 hours ago, Chaos Is Me said: Slažem se da Izundu ima mesta kao back up u EL i da će biti vrlo zainteresovanih za njega, možda ga neko čak i pojuri kao startnu opciju. Za Yaga letos nije bilo zainteresovanih ali leto pre toga jeste i zato smo mu tada i pojačali ugovor i tad je taj potez dočekan 50-50, nije percipiran kao totalna nebuloza jer je onu prvu sezonu odigrao dosta dobro pa i bio jedan od zaslužnijih za ABA titulu. Ne mislim ni da Izundu može mnogo bolje od ovog sad, čovek ima 30 godina već. Poenta je da bi meni bilo ok da ga zadržimo, al da svakako ne treba da ga preplatimo i da bih ga pustio da odšeta ako neko ponudi "starterske" pare za njega. Sve tačno, dodao bi da je važnije od samog ostanka Izundua da se nastavi trend dovođenja Izundua, tj. igrača ispod radara, graničnih EK/Fiba LŠ, naravno u skladu sa konceptom igre i potrebama rostera. Najgluplje bi bilo držati se sada Buke kao da je jedini takav profil centra u Evropi. Ako neki Monako pljune npr. 1.5+ miliona za njega, izljubiti se i idemo dalje. Slično važi i za Nvoru, sve to može da se popakuje i zameni smisleno ako se držiš skautinga i sistema igre. Edited 24 minutes ago by Molina23 3
srlepajce Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) 7 minutes ago, Don Dusko said: Ipak ima nesto gore od nase igre sinoc: Hide contents Tesko da je iko u plusu 😆 Haha Deda +1 Edited 23 minutes ago by srlepajce
Čočo Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Od utakmice u Grčkoj protiv Panate ne očekujem ništa drugo od onoga šta smo videli u Pireju.
Recommended Posts