Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) I Rivero i Karter na treningu u igri 5 na 5 pred Bajern. Edited 5 hours ago by Čočo 5 2
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mi sa njima sada komotno možemo na Marakanu da opičimo 11 na 11. 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: A gde ce onda Nwora? Mislim ja nemam nista protiv TLC ali ne kapiram bas Pa ako Nwori stigne ponuda iz NBA, onda će tamo. Kakve partije pruža, uopšte nije nemoguće da ode. Možda ludi Janaj iz Hapoela ponudi duplo više od nas. Ko zna. Kod nas je na oko milionče. Igrač koji ti natrpa 20+ kome stigne. Ja mislim da se ovde više ide na to da je bolje da imamo slatke muke oko igrača nego da izmišljamo toplu vodu sa igračima na kraju i da se nadaju da će Nwora ostati. Ali opet, stvarno i nema nekog smisla 😄
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 2/28/2026 at 2:20 PM, Summerfunk said: Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero? On 2/28/2026 at 2:32 PM, Dropkick Murphys said: Kusur za Đurišićatm 4 hours ago, Carl Johnson said: Za Luvavua ide prica odavno, napisao sam prosle nedelje na EL temi. Cak je navodno Djurisic “kusur” za njega. Za koga je Luvavu kusur? Inače smejali ste se majmuni jedni kada je Brat od Korneta predlagao da dovedemo Luvavua. Bravo za BOK-a koji je pre svih osetio eksploziju TLC-a. 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1: Kodi, X, Miljenovic 2: Batler, Karter, Dobric 3: Nvora, Kalinic, Djurisic 4: Moneke, Semi, Davidovac 5: Bolomboj, Izundu, Rivero Po meni mora samo da dodje bolji bekap plej od Jaga, ako nema odlaska van Jaga, Plavsica, Kenana i Donatasa sto se mene tice ne mora niko ni da dolazi. 2
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Summerfunk said: Pa ako Nwori stigne ponuda iz NBA, onda će tamo. Kakve partije pruža, uopšte nije nemoguće da ode. Možda ludi Janaj iz Hapoela ponudi duplo više od nas. Ko zna. Kod nas je na oko milionče. Igrač koji ti natrpa 20+ kome stigne. Ja mislim da se ovde više ide na to da je bolje da imamo slatke muke oko igrača nego da izmišljamo toplu vodu sa igračima na kraju i da se nadaju da će Nwora ostati. Ali opet, stvarno i nema nekog smisla 😄 On ima ugovor sa nama i za sledecu sezonu,ima opciju za NBA,znaci ili NBA ili mi,sem ako nismo ludi i prodamo ga.
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Milko Miller said: Po meni mora samo da dodje bolji bekap plej od Jaga Naizgled ništa lakše jer Jago i nije neki kvalitet, al' zapravo prilično zajebano i kompleksno kada se svi faktori uzmu u obzir.
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Nini3112 said: On ima ugovor sa nama i za sledecu sezonu,ima opciju za NBA,znaci ili NBA ili mi,sem ako nismo ludi i prodamo ga. Нвора нема уговор са Звездом за наредну сезону. Може се више о томе чути у подкасту у ком је гостовао код Чиме и грчких новинара, око 03:50. То не значи наравно да се Звезда неће отворити и понудити му продужетак, али сасвим сигурно ће имати конкуренцију макар Реала који се вероватно растаје са Хезоњом и Хапоела који има неограничен буџет и мањак поена са крила. Вероватно би га и још неко волео довести... У сваком случају, уговор нема, тако да ћемо морати да се исцимамо.
Creed Bratton Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 4 minutes ago, Guru said: Naizgled ništa lakše jer Jago i nije neki kvalitet, al' zapravo prilično zajebano i kompleksno kada se svi faktori uzmu u obzir. O ovome sam i ja dosta razmisljao, iako smo apsolutno svi za to da ostanu i Kodi i Batler bicemo bas na ovoj poziciji (umesto jaga) u konceptualnom problemu i tu pazljivo treba birati igraca. Kodi i Batler dokazano ne sljakaju najbolje kad duze vremena provode zajedno na terenu sto nas dovodi u situaciju da taj rezervni plej koji ce uzeti 15 min treba da bude komplentaran sa Batlerom. U idealnom svetu to bi bio neko ko je stabilan sa loptom i moze inicijalno da postavi napad, dok u isto vreme ne zahteva puno loptu u rukama i uz to nije kamenjar.
Summerfunk Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 hour ago, Nini3112 said: On ima ugovor sa nama i za sledecu sezonu,ima opciju za NBA,znaci ili NBA ili mi,sem ako nismo ludi i prodamo ga. Nema brate. To ima Batler. Nwora je potpisao na godinu dana. To je sad i problem, jer šta mu mi ponudimo, računaj da će Hapoel duplo recimo. Može i Dubai tu da se uključi komotno, strpaće njega Kamenjašević u onih 14m budžeta 😄
aleksa7 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 18 minutes ago, Creed Bratton said: U idealnom svetu to bi bio neko ko je stabilan sa loptom i moze inicijalno da postavi napad, dok u isto vreme ne zahteva puno loptu u rukama i uz to nije kamenjar. Нудио се Маодо Ло... Штета што га не доведосмо, сад бисмо имали комплетан тим. Мада вредимо за много и овако, посебно ако тандем Батлер-Картер буде радио посао. Јаго се неће променити као играч и момак у наредним месецима, али можда можемо да рутинирамо Бајерн у првом полувремену, па да он у другом добије мало више слободе на евролигашком нивоу да уради и нешто корисно, те евентуално подигне самопоуздање. Ови филипчовићевски бројеви које постиже у комбинацији са ломљењем првог обруча постају проблематични, тешко је сад већ не приметити их. Када би му се случајно десила једна утакмица са више минута и 3-4 погођене тројке, можда би у будућности имао више вере у себе кад се диже на тројку или напада рекет. Тренутно изгледа скандалозно о чему најбоље говори то да играча ког плаћамо 800-900 хиљада хвалимо кад добро пренесе лопту. Мислим супер, резултати су ту и не осети се превише ко нам игра као резервни плејмејкер, али то што би све молитве навијача-верника биле најпре посвећене здрављу Кодија (у ког се вероватно и даље сумња) је донекле и застрашујуће.
Guru Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 7 minutes ago, Creed Bratton said: O ovome sam i ja dosta razmisljao, iako smo apsolutno svi za to da ostanu i Kodi i Batler bicemo bas na ovoj poziciji (umesto jaga) u konceptualnom problemu i tu pazljivo treba birati igraca. Kodi i Batler dokazano ne sljakaju najbolje kad duze vremena provode zajedno na terenu sto nas dovodi u situaciju da taj rezervni plej koji ce uzeti 15 min treba da bude komplentaran sa Batlerom. U idealnom svetu to bi bio neko ko je stabilan sa loptom i moze inicijalno da postavi napad, dok u isto vreme ne zahteva puno loptu u rukama i uz to nije kamenjar. Upravo to, dodao bih i da je dobar defanzivac i da je pre svega neko ko će biti zadovoljan sa tih 10-15 minuta koje dobije iza CMM-a, a i sa tom low usage ulogom koju će imati pored Batlera... Prilično teška i nezahvalna rola, verovatno primerenija za nekog iskusnog i namazanog veterana koji ni ne može igrati značajno više minuta, nego za nekog igrača sa višim plafonom koji vrlo lako može postati nezadovoljan.
Recommended Posts