Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Sector said:

U čemu je fora, ko je gospođa? 🙂

Spoiler

Zena predsednika kosarkaskog saveza turske🙂

• Ha-ha 1
Posted
38 minutes ago, Sector said:

Valjda jer je "batler". Gdja iz Srecnih ljudi, majka od Ozrena Soldatovića..ako sam i ja uopste dobro pohvatao.

Posted
55 minutes ago, Sector said:

Nisam mislio da cu tebe ikada da stavim na IL, ali za ovakvo nepoznavanje ide zuta karta 😂

17 minutes ago, Small Owl said:

Valjda jer je "batler". Gdja iz Srecnih ljudi, majka od Ozrena Soldatovića..ako sam i ja uopste dobro pohvatao.

Maceha

• Tuzno 1
Posted
2 hours ago, The_Big_S said:

Prebili su nas… Lojd i Kordinije su igrali rukometnu odbranu na Batleru i Nwori..

Kod svakog kontakta je bilo bar 2 ili 3 faula. 
Ako njih dvojica nisu “napravili” po 8-9 faulova, nisu ni jedan…

Ali za razliku od prethodnih godina kada smo po pravilu gubili svaku utakmicu kada sudije puste ovakav rukomet, ove godine imamo timčinu, fizički jaku kao zemlja i možemo sa svakim da se pobijemo….

I ja sam stekao isti utisak, takodje odbrana Lojda prilikom prenosa lopte CMM je bila sa gomilom kontakta, oni u bonusu a sudija samo gleda.

Za razliku od vecine, meni ovo nije bilo rutinski i ako rezultat od 10 razlike kaze drugacije.

Do 3,4 minuta pred kraj je utakmica mogla otici na obe strane.

Jesmo kontrolisali rezultat sve vreme, ali nismo uspevali nikako da se odvojimo.

Jos jedna ovakva lepotica protiv Bajerna pa da otkinemo Fener.

• Like 1
Posted

Имао је Јаго неке заиста солидне партије у последње време, а ово синоћ је био тешки криминал. Мени је невероватно да шутира само 20% за 3 и 31% за 2, укупно 24% из игре. Кад се на то дода да је у одбрани играч мање, баш смо у проблему.

Можда би могла да се да његова улога Картеру кад буде 100% спреман, превођење лопте и да покуша неки једноставан пик, ако не иде, лопта Батлеру у руке.

• Like 1