Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Bice problema u odbrani sa Izunduom na 5.. Ocekujem da Spartak odigra najbju utakmicu u sezoni, kao i Momirov. Bas teska utakmica.. 

Posted

Na nekih pet minuta do kraja bilo je samo tri razlike za nas. A onda smo se malo uozbiljili. Za dobiti Spartak će nam trebati bolja defanziva od ove današnje i u najavi je tvrda utakmica.

• Like 2
Posted
18 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Koliko smo igraca registrovali u EL ispod 22 godine? 18? Ne znam sts ce nam sada Djurisic.Mozda na kraju sezone, sada nam ne treba.

Pa kad ga vejvuju moze nazad u Megu da podigne formu pa od naredne sezone kod nas.

To je neka logika.

Jel ga pratio neko? Odavno ga ne hajpuju po mozzart sajtu...nemoj da je propao.

Posted

Nemamo pravo vise ni jednog igraca da registrujemo za EL, po recima Obradovica...

Mislim da se on pominje za sledecu sezonu.

Posted
1 minute ago, JPM said:

Pa kad ga vejvuju moze nazad u Megu da podigne formu pa od naredne sezone kod nas.

To je neka logika.

Jel ga pratio neko? Odavno ga ne hajpuju po mozzart sajtu...nemoj da je propao.

Sada mi pade nesto na pamet. FUN FACT, decko ima 21 godinu i mozemo da ga registrujemo za EL 😂

Posted
41 minutes ago, Don Dusko said:

Zadnja ABA tekma protiv njih.

Pre te utakmice valjda 4 ili 5 poraza zaredom.

Just now, VISOKOLETAC said:

Sada mi pade nesto na pamet. FUN FACT, decko ima 21 godinu i mozemo da ga registrujemo za EL 😂

Ma ok ali odmah si bio u pravu. On nam u principu sad ne treba.

Vratice se Carter sad i to je to.

Posted
3 minutes ago, JPM said:

Pre te utakmice valjda 4 ili 5 poraza zaredom.

Ma ok ali odmah si bio u pravu. On nam u principu sad ne treba.

Vratice se Carter sad i to je to.

To je moje misljenje, ali ko mene pita 🙂  Tj, za ovaj mindset koji imamo. Opet, ja bih ga doveo kada bi bili pametni i aba igrali Miljenovic, Djurisic, Davidovac, Plavsic, Radosic, Nedeljkovic,Pavlovic, Stojkovic, Simjanovski. To je 9 igraca uz jos 3 koji se vracaju iz povrede ili imaju manje minuta i to je to. Garantujem da bi zavrsili u 4 u ABA ligi plus KLS. Ovim bi rasteretili nosioce u najvaznijem delu sezone i mozda dobili par dobrih mladih igraca.

• Like 1
Posted

Tako i treba da se razmislja.

9 nasih i 3 stranca u ABA.

Makar dok traju ove grupe i podgrupe. Ispod cetvrtog mesta ne mozemo.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, VISOKOLETAC said:

U20 je registracija

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Disfruto said:

U20 je registracija

U pravu si. Nekada je bilo 22 godine, sada je 20. U svakom slucaju imamo 18 registrovanih seniorskih igraca. Trebalo bi da ozemo jos 2, s tim da trenutno imamo 16 seniorskih sto je maksimalan broj za prijavu u jednom trenutku. 

Posted
8 minutes ago, crni96 said:

Ja termina protiv Spartaka ako je vjerovat flashu

?

12 minutes ago, vinogradskaopera said:

image.png.ae7b11e545679ac54b85a84d787555d0.png

Koliko mi je nedostajao izraz "All in"

Jebes Hejs Dejvisa, dajemo 6 milki za Djurisica.

Posted
18 minutes ago, VISOKOLETAC said:

To je moje misljenje, ali ko mene pita 🙂  Tj, za ovaj mindset koji imamo. Opet, ja bih ga doveo kada bi bili pametni i aba igrali Miljenovic, Djurisic, Davidovac, Plavsic, Radosic, Nedeljkovic,Pavlovic, Stojkovic, Simjanovski. To je 9 igraca uz jos 3 koji se vracaju iz povrede ili imaju manje minuta i to je to. Garantujem da bi zavrsili u 4 u ABA ligi plus KLS. Ovim bi rasteretili nosioce u najvaznijem delu sezone i mozda dobili par dobrih mladih igraca.

Ova tvoja ekipa sa 3 igraca koji se vracaju is povreda definitivno ne bi zavrsila 4. u ABA ligi niti vidim potrebu za ovako ekstremnim stavovima. Kao da imamo 450 utakmica da igramo pa je neophodno da 8 juniora igra i 12. Totalno neozbiljno ali na srecu i nerealno. Imamo dovoljno dubok roster i ne vidim uopste razlog da se zajebavamo nego treba da napadnemo sve trofeje.