JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Moneke 800 hiljada evra. Kenan ima 1.4 miliona po sezoni Brate, 800k mozda ima Izundu. Ostali stranci su svi preko milion, nemoj da smo naivni. To je nekad bilo.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minutes ago, liv7 said: Za koliko para igra Moneke ako Kenan ima vecu platu?Po mojoj proceni samo Batler vise zaradjuje. kkcz net koja je nasa najpouzdanija stranica i neko ko je blizak klubu kaze da moneke ima 1.3mil a batler 1.35. Iz objava kad su bili potpisani.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, JPM said: Brate, 800k mozda ima Izundu. Ostali stranci su svi preko milion, nemoj da smo naivni. To je nekad bilo. Nemojte da se pravimo naivni 😂 To su informacije koje su dospele u javnosti, nisam na svoju ruku izvukao ove plate.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Nemojte da se pravimo naivni 😂 To su informacije koje su dospele u javnosti, nisam na svoju ruku izvukao ove plate. Verujem da nisi sam izmislio plate ali veruj mi kad ti kazem. Nasi glavni igraci su izmedju 1.5 i 2m po sezoni. I komsije isto. Plate su znatno skocile. 1
fradler Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Zalizani je rekao da placamo Monekea "neuporedivo" manje nego Partizan Parkera. Ostoja je otkrio Parkerovu platu - 3 milke godisnje. Cenim da je Cima na oko 1.5-1.7m. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 10 minutes ago, JPM said: Verujem da nisi sam izmislio plate ali veruj mi kad ti kazem. Nasi glavni igraci su izmedju 1.5 i 2m po sezoni. I komsije isto. Plate su znatno skocile. Vrlo verovatno da. Budjavi Sportal pise 800 k Mozzart 1.7 sto je realnije Odzelej isto ima veliku za nase uslove 1.5 Kalina 1.5 Miler milion Bolomboj 900k Deda 750K Dobrić 600k Jago 500k … Podaci su sa interneta, nisam sam ništa dodao ili oduzimao. 😁
MarioKempes Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 10 hours ago, Sokmeniki said: Kako i zasto nismo zavrsili pasos Izunduu meni nije jasno. Zato što to ne treba da se radi. Kad za random stranca lekara, vozača, inženjera, šljakera bude dovoljno 2god za pasoš - neka bude i za random košarkaša kao što je Izundu. Mi bismo da menjamo stvari u zemlji, al' ako nam znači da se malo pogura za jedan trofejčić - daj da završimo taj pišljivi pasoš. Jedan od ružnijih momenata Čovićeve vladavine (u ozbiljnoj konkurenciji) je dodeljivanje pasoša Panteru posle tri meseca u Srbiji. Sasvim je fer što je baš on napravio ključnu grešku za poraz u tom finalu.
No name Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Zna li se koja je tačno povreda kod Dobrica? Taj momak redovno ima svoju porciju povreda. Odigra 1-2 meča, I obavezno ide pauza zbog povrede gde preskoci narednih 5-6 utakmica i tako u krug.
Sector Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 22 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Vrlo verovatno da. Budjavi Sportal pise 800 k Mozzart 1.7 sto je realnije Odzelej isto ima veliku za nase uslove 1.5 Kalina 1.5 Miler milion Bolomboj 900k Deda 750K Dobrić 600k Jago 500k … Podaci su sa interneta, nisam sam ništa dodao ili oduzimao. 😁 Znači osovina zbirno muze 1.350.000k. Mašala. Još ako na to plaćamo i Mitrovića, Lazića, možda i Nedovića neki dio...
JPM Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Nisu tolike plate, samo za Yaga je bilo receno da je na 800k. 1
perikle Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Sa kkcznet IG stanice. batler 1.35 mil + 1.65 sledece godine moneke 1.3mil ojeleye 1.1mil nismo platili obestecenje karter 700k nwora 1mil ali efes pokriva deo ugovora rivero 700k + 800k sledece godine Za izundua jedino nije napisao na objavi kad je potpisan. Ne verujem da je preko 500k Ovo su plate novih pojacanja za 2025/26.
Knipex Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 21 minutes ago, MarioKempes said: Zato što to ne treba da se radi. Kad za random stranca lekara, vozača, inženjera, šljakera bude dovoljno 2god za pasoš - neka bude i za random košarkaša kao što je Izundu. Mi bismo da menjamo stvari u zemlji, al' ako nam znači da se malo pogura za jedan trofejčić - daj da završimo taj pišljivi pasoš. Jedan od ružnijih momenata Čovićeve vladavine (u ozbiljnoj konkurenciji) je dodeljivanje pasoša Panteru posle tri meseca u Srbiji. Sasvim je fer što je baš on napravio ključnu grešku za poraz u tom finalu. Ti si zaboravio da je Izundu već igrao u Srbiji za FMP?
Recommended Posts