Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Don Dusko said:

Danas ce biti mnogo zajebana utakmica.

Dolazi nam u goste nalozeni Makabi koji je osokoljen pobedom u zadnjim sekundama protiv Partizana!

ili je bolje što je bilo tako jer im nije pod moranje, imaju sigurnih 1:1 iz duplog kola

veceras sve zavisi od nas, što je meni lično veći pritisak nego da je protivnik jako ko crna zemlja pa šta uradimo. ako mi dobro uđemo u meč i držimo pod kontrolom makabi može samo da gleda dobar basket protivnika. bitno je da se zatvoren spoljni igrači poluđivali u šutu tipa di bartolomea i dowtina koji pucaju sezonski trojke dobro opreko 40% tu nam igra i neigranje tj leafa koji je na sličnim procentima. biće tu posla za TO switch specijale da se to dobro hermetiše, pod košem nema razloga za brigu jer je tu samo sorkin opasan.

Edited by rodriguez
  • Like 2
Posted (edited)

Тешко је играти против екипа које играју без притиска. Али мислим да је баш за такве утакмице Саша одличан тренер, због невероватне енергије која куља из њега поред аут линије. Како играчи да се опусте кад тренер прати утакмицу са толиким интензитетом? (С друге стране нервоза тренера уме уме да се пренесе на цео тим кад су утакмице неизвесне, али то сада није тема). Макаби је у практично свим сегментима игре слабији од нас, плус им не игра Лони Вокер, најбољи скорер. Чврста одбрана и добро грађење коша (не дозвољавати Соркину лаке поене из скока у нападу!) ће нам донети превагу вечерас, јер напад ће готово сигурно испоручити стандардних 90ак + поена. 

Edited by Вујке
Posted (edited)

Mi sa pobedom večeras zatvaramo uspešno i drugi ciklus gostovanja/domaćinstva, 3/3 pobede. Imamo onda jednu za našu dušu bez bilo kakvog pritiska protiv Olimpijakosa u gostima, zatim ide mali odmor od EL čisto da se zaželimo još više i još jače da stegnemo sam finiš i prvi naredni ciklus od 3 domaćinstva ( Efes, Bajern, Fener) koje ako takođe uspešno završimo mi smo i te kako na konju. Večeras je baš bitna utakmica iz svih gore navedenih razloga. A mi to, jebeno možemo. 🔥❤️

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted (edited)
54 minutes ago, Don Dusko said:

Dolazi nam u goste nalozeni Makabi koji je osokoljen pobedom u zadnjim sekundama protiv Partizana!

Bolje tako nego da ih je dobio KKP u zadnjoj sekundi pa da dolaze da nam se svete...😁

Makabi je najtanji sa odbranom, primaju 122,5 na sto poseda. 

Jači smo na svim pozicijama a posebno na centru...i to po imenima, trenutnoj formi i po broju dostupnih igrača ispod koša. Sorkina bi ako mu ne nadjemo čuvara trebalo udvajati jer je na 1,7 asista i generalno ide do kraja kada primi loptu u pokretu.

Sigurno ćemo rano u prenosu pritiskati spoljnu liniju u kojoj im leži skorerski potencijal prvenstveno za šut spolja a zadnje tri tekme nam ide dobro i odbrana pika iskakanjem centra.

Osetno im je kraća trenutna rotacija i u drugom poluvremena je za očekivati da imaju i manje goriva i manje meku ruku.

A i nikad nije zgoreg da im opet glasno odgovorimo na ono njihovo pitanje...

Who the fuck R U ?

Edited by wing
  • Like 1
Posted
29 minutes ago, Čočo said:

Mi sa pobedom večeras zatvaramo uspešno i drugi ciklus gostovanja/domaćinstva, 3/3 pobede. Imamo onda jednu za našu dušu bez bilo kakvog pritiska protiv Olimpijakosa u gostima, zatim ide mali odmor od EL čisto da se zaželimo još više i još jače da stegnemo sam finiš i prvi naredni ciklus od 3 domaćinstva ( Efes, Bajern, Fener) koje ako takođe uspešno završimo mi smo i te kako na konju. Večeras je baš bitna utakmica iz svih gore navedenih razloga. A mi to, jebeno možemo. 🔥❤️

Nije baš mali, 15 dana, toga se najviše i plašim.

• Like 3
Posted
23 minutes ago, wing said:

Bolje tako nego da ih je dobio KKP u zadnjoj sekundi pa da dolaze da nam se svete...

Što bi se nama svetili zbog KKP? :krstipd4:

Posted (edited)
17 minutes ago, Knipex said:

Što bi se nama svetili zbog KKP? :krstipd4:

Ma tako se kaže...ali nije da nema veze.

nisu računali na taj poraz pa da vrate skalp pobedom nad drugim srpskim timom već u narednom kolu.

Kao mi kada smo na primer dobili Real sa samo 15 razlike pa smo to posle naplatili Baskoniji sa 18 razlike.

Edited by wing
  • Like 1
Posted
57 minutes ago, Čočo said:

Ajde Čočo brate neka bude tako, ako bude stavljam tvoju sliku pored ikone! 🙏🍻

Posted

Ne bih stvarno da se bavim prognozama koji ce tim koliko tacno imati pobeda ali sam 100% siguran da 22 pobede nece biti dovoljne za top 6, mislim da postoje ozbiljne sanse da se i sa 23 pobede gleda medjusobni skor.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Teleći sač said:

ako bude stavljam tvoju sliku pored ikone! 🙏🍻

ALI JAAAA NE VERUJEM NIKOME!!!!

Jer moj burazer živi od starog pravilaaaa, Il si Bos, il si Hadžija!!!

• Ha-ha 1
Posted (edited)

@Tom Wambsgans

Сад си ме заинтригирао па сам аплоадовао табелу евролиге у више различитих ЛЛМ четботова (четири кинеска и четири америчка), и ево шта кажу. Питао сам колико победа ће бити довољно за топ 6 и са којом вероватноћом.

С обзиром да је у питању компликована математичка операција, а да ја не користим премијум моделе, резултати су прилично неуједначени (поготово кад је у питању анализа вероватноће за 22 победе), али сви су сложни да са 23 победе вероватно идемо у ТОП 6 .

Chat GPT каже да се са 23 победе улази у топ 6 85-95% (са 22 победе даје 60-75%)

Gemini је најскептичнији, каже да се са 23 победе улази у топ 6 60-70% а за 22 победе даје мање од 15% вероватноће

Deep Seek за 23 победе даје вероватноћу 70%, а за 22 победе 30-40%.
Qwen даје 65% вероватноће за 23 победе, а за 22 око 30%.
Грок је дао најпрецизније бројке: са 23 победе: 76.1% шансе, са 22 победе шанса је 24.9%.
Zhipu AI даје 85-90%, a за 22 чак 65%.

Claude даје 70-80% вероватноће на 23 победе, а 50-60% на 22.

Ernie даје приближно 85% за 23 победе, и приближно 65% за 22 победе. 

Све у свему, шанса да уђемо директно у плеј-оф ако будемо имали 23 победе је доста висока, а у случају 22 победе ћемо доста зависити од међусобног скора. 

Edited by Вујке