Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Milko Miller said:

Rekao bih da su nam trenuntno najbitniji porazi Valensije jer je jedini potencijalni tim za plejof i plejin protiv koga imamo 0-2. Protiv ostalih sem Barse imamo bar jednu pobedu, dok protiv Barse igramo jos jednom.

veruješ da možemo da dobijemo barsu 10+ u blaugrani? hmmmmm.

Posted

'Kada je Obradović došao u Zvezdu, nije to bio samo dolazak novog trenera koji donosi rezultate. Saša je vrhunski trener, jedan od naših najboljih. Ima ogromno iskustvo, radio je u mnogo zemalja, izgradio je ime. Jednom je došao u Zvezdu, pa otišao, a sada se vratio – on je dete Zvezde.

Mediji i javnost ne bi trebalo previše da ga ocenjuju jer nisu kompetentni da procenjuju trenera takve klase i znanja. Videli ste, ovi takozvani 'self promoteri', kada ih pitaju da objasne pobedu ili poraz, oni pričaju o sebi, kako bi oni to uradili i kako su nekada radili."

Svetislav Kari Pešić

• Like 4
  • Love 2
Posted

Ovaj Dubai je kompletan po imenima jači roster od CZ, samo timska igra im nije jača strana. Preterano igraju 1 na 5.

• Like 1
Posted

Da ne baksuziram, sezona iz snova + i drugi rezultati nam se za sada poklapaju. I ako uđemo u taj PO. Nadam se da nećemo biti tud samo eto onako i da neće biti 🧹

Pitanje šta nas čeka u budućnosti.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, rodriguez said:

Koja kafana je ovo?

Velika Skadarlija. Ocigledno je cesto tamo, verovatno je i u vlasnistvu, ili mu je vlasnik neki ćaci kompanjon

Edited by Gudura
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
9 hours ago, Вујке said:

Међународне кладионице нас тренутно виде као осмог фаворита за освајање Евролиге. Испред нас је дакле 7 тимова. У том смислу пласман у Плејоф или бар на седмо-осмо место у плеј-ину није нешто о чему маштамо као и сваке сезоне, то је реалан исход уколико нас заобиђу повреде. Иначе, уколико сутра добијемо Макаби, имаћемо, ако се не варам, најбољи резултат који смо икада имали Евролиги (17:10).

Screenshot 2026-02-04 at 09.50.33.png

Ove prokekcije bas i nemaju neku tezinu. Mi ne mozemo biti drugi favorit ni na koji nacin.

• Pumpaj! 1
Posted
22 minutes ago, Losmi17 said:

Ove prokekcije bas i nemaju neku tezinu. Mi ne mozemo biti drugi favorit ni na koji nacin.

Kladionice ne računaju faktor Bolomboj. 

Kako Bolomboj bude dizao formu bićemo sve jači tim, a već je i sad primetno da smo druga ekipa od njegovog povratka.

Posted
33 minutes ago, Losmi17 said:

Како мислиш не можемо бити други фаворит? 

• Ha-ha 2
Posted

Sto se Batlera tice, ako neki superbogati klub iz EL zagrize verujem da im ne bi bio problem da izdejstvuju dogovor sa nekom NBA fransizom da ga ista uzme uz nadoknadu i kasnije otpusti kako bi mogao da potpise ugovor sa tim EL timom. Tako da su te klauzule zaj..ne.

Posted
18 minutes ago, kokodakalo said:

Sto se Batlera tice, ako neki superbogati klub iz EL zagrize verujem da im ne bi bio problem da izdejstvuju dogovor sa nekom NBA fransizom da ga ista uzme uz nadoknadu i kasnije otpusti kako bi mogao da potpise ugovor sa tim EL timom. Tako da su te klauzule zaj..ne.

Uh ovo deluje kao Del Boj epizoda, recimo kad uvali kosilice Miki Pirsu i Rodniju.

Nba je ipak malo ozbiljnija organizacija.

• Ha-ha 7
Posted
5 minutes ago, Cavani said:

Uh ovo deluje kao Del Boj epizoda, recimo kad uvali kosilice Miki Pirsu i Rodniju.

Nba je ipak malo ozbiljnija organizacija.

Nisam bas siguran i u secanju mi je transakcija sa cini mi se Vasingtonom iz Partizana kada je na 5 dana otisao iz Partizana u NBA i Partizan prihodovao milion dolara. Da me pitas sta kako nemam pojma.

Posted

Za sada mi se svi rezultati sviđaju al najbitnije je da mi svoju utakmicu sutra naveče max ozbiljno odradimo i upišemo pobjedu 

• Like 2
Posted
7 minutes ago, rodriguez said:

Ajmo grobari 

Najjači ste najjači 

🤡

Razvaljuju PAO ako cemo iskreno 🤣

Skoro nije bila bolja sezona u Evroligi, velike su šanse da će se brzo ugasit

Posted

Ljubavi samo nizes pobede a tek sutra igras.❤️❤️❤️

Dobili smo besplatne spinoveni naplacujemo ovaj niz 5-0.A inace iz komsijskog stana se cuju uzdasi,ako ako prija mi zvuk ove cure obucene u zeleno.👍

• Like 1
Posted
4 hours ago, rodriguez said:

veruješ da možemo da dobijemo barsu 10+ u blaugrani? hmmmmm.

Ne moramo dobiti direktni duel, ali bi vec dosta znacilo ako pobedimo jer bi onda protiv svih relevantnih imali 1-1 ili 2-0 ako na kraju imamo vise pobeda od Valensije.