tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Od utakmice sa Efesom, mi u EL primamo prosecno 97 poena. Stvarno u napadu izgledamo odlicno, ali meni ovo nikako ne uliva poverenje, i samo je pitanje vremena kada cemo da se okliznemo forsirajuci ovakvu kosarku. Nadam se da ce Sasa to ubrzo shvatiti i da nece biti prekasno. Edited 1 hour ago by tejlor 1
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago pored B-stock rotacije ovde je, kao i još par puta, presudna bila i biće motivacija. 1
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 53 minutes ago, aleksa7 said: Јебига, неки су се осилили па им је испод части да играју/гледају/коментаришу такмичења која нису Евролига. Те небитни порази у регионалном првенству, те нека КРК послужи за одмарање носилаца, те није битна КЛС јер се игра у чудном формату... С тим да би бар ти могао да утичеш на те наративе јер имаш овде статус цењеног форумаша, а ако се не варам уједно и модератора? Ако је много да се банују они који пласирају будалаштине, макар нека нас твоје колеге поштеде ширења небулоза упоредо потцењујући домаћа такмичења, релативизујући поразе и обесмишљавајући концепт освајања трофеја — што је уједно и ЈЕДИНИ смисао професионалног спорта. Iskreno nemam pojma šta si hteo da kažeš. Prijavi postove za koje smatraš da krše pravila foruma, pa ćemo razmotriti. A na to kako će forumaši doživljavati domaća takmičenja svakako ne mogu da utičem, svako ima pravo da ih doživljava kako hoće, meni je svako takmičenje bitno i svaki trofej vredan, nekome nije i to je to.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, NMX said: Reakcija kao na poraz Pakistana u kriketu Ionako cemo kad bude bitno uzeti abu na bazi kurca Jedino dobro iz utakmice je blamiranje Davidovca, neka svi gledaju na sta lici profi kosarkas Kakva samouverenost. Gde su jos kkp, buducnost i tek dubai koji ste tek sad dobili i to u poslednjih par minuta. To sto pricas ne da nije izvesno, nego... Da ne govorim da cete u prelomnim momentima aba igrati i odlucujuce meceve u EL. Sto znaci da u potencijalni PO ulazite bez prednosti domaceg, a zna se da je to kljuc u aba. Cak i ovakav kljakav kkp je par puta bio blizu kiksa pa su profesionalnije odigrali i dobili te meceve. Edited 1 hour ago by Losmi17 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad bi rangirao pro prioritetu utakmice bilo bi ovako: Utakmice EL Plej of ABA lige ABA liga regulare Kup i KLS Tako da prema tome i vrednujem koliko cu se emocionalno ukljuciti u isto/ 4
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Totalno nebitna utakmica. Budući da sam bio u hali dajem sebi za pravo da to kažem tako otvoreno. Tako bi bilo i da smo dobili. Ovo ne zanima nikoga. Nikada manje zvezdaša na našoj utakmici u Beogradu. ABA je izgubila svaki smisao u ovom formatu i ako žele da je spase hitno trebaju da menjaju sistem. Ide Kup i borba za trofej koji svima mnogo znači. Tu će biti i bolji pristup. Lepo je da su obe ekipe igrale bez intenziteta pa je bilo mnogo kvazi atraktivnih poena i jurnjave a la Dinamo Sassari. Marković i Đulović imaju potencijal za EL nivo.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igramo sa Borcem na kupu, ako prodjemo Spartak ili Zlatibor. S druge strane Partizan ide na FMP pa projektovano na Megu
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam gledao utakmicu, nije me uopste zanimalo. Slazem se da je ABA potpuno izgubila na znacaju, i ne bi me cudilo da ne potraje jos dugo. Medjutim, to nikakve veze nema sa time da se ekipa izblamirala danas, ovim rezultatom. Mega nije bila ovoliko slaba bar 10 godina. Ovoliki broj primljenih poena ukazuje na nezalaganje, i smatram ga poluamaterskom kosarkom. Navijacima mogu biti nebitna takmicenja, profesionalcima ne.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, Don Dusko said: Kad bi rangirao pro prioritetu utakmice bilo bi ovako: Utakmice EL Plej of ABA lige ABA liga regulare Kup i KLS Tako da prema tome i vrednujem koliko cu se emocionalno ukljuciti u isto/ Bogami ,ja bih ovde zamenio Kup sa aba regularni deo. Kup ima tu čar,obe navijacke grupe intezitet do kraja ,nema prilike za popravni. 8
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 6 minutes ago, Kosjan Willavić said: Igramo sa Borcem na kupu, ako prodjemo Spartak ili Zlatibor. S druge strane Partizan ide na FMP pa projektovano na Megu Može tu i u polufinalu da se oklizne protiv Spartaka, još u skraćenom sastavu.. Edited 1 hour ago by mister-no 1
Dzistrou Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Smisao učešća u ABA ligi je da igramo besmislenu košarku između izazova u EL i da kladionica na Singapuru prima uplate u tri smene. 1
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, Don Dusko said: Kad bi rangirao pro prioritetu utakmice bilo bi ovako: Utakmice EL Plej of ABA lige ABA liga regulare Kup i KLS Tako da prema tome i vrednujem koliko cu se emocionalno ukljuciti u isto/ Kod mene to izgleda ovako: 1. F4 EL 2. plejof EL 3. utakmica u kojoj osvajamo ABA ligu 4. EL regularna sezona 5. sve ostale utakmice u PO ABA lige 6. osvaljanje KRK u finalu i generalno ceo tak kup vikend 7. finale KLS da pobedom završimo sezonu 8. utakmice u regularnom delu ABA lige 1 1
Mrk Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Kakve su ovo gimnastike da se dokaze da je nebitna utakmica 🤣
Don Dusko Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 5 minutes ago, Mrk said: Kakve su ovo gimnastike da se dokaze da je nebitna utakmica 🤣 Nama nebitna u ABA a vama u EL. Pronadji razliku. :)
mindgame Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 6 minutes ago, Mrk said: Kakve su ovo gimnastike da se dokaze da je nebitna utakmica 🤣 Mislim da ih vi grobari imate u više sportova 😉 1 1
Starakajla Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 9 minutes ago, Mrk said: Kakve su ovo gimnastike da se dokaze da je nebitna utakmica 🤣 Svakako je bitnija tebi nego nama.
Kosjan Willavić Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 23 minutes ago, mindgame said: Mislim da ih vi grobari imate u više sportova 😉 Moj najbolji drug prestao i EL da prati 😄 1
mindgame Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Moj najbolji drug prestao i EL da prati 😄 od sledeće nedelje i fudbal isto verovatno.
Recommended Posts