Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ocekivano,on i ovako kad je u formi deluje šturo tvrdo a ne kad nije u formi,polako bice to sve kako treba ,ako nekom treba dati vremena pa kome ako ne njemu.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mnogo me raduje minutaža zvezdinih dečaka, siguran sam da ne dobijaju šansu tek onako. Simjanovski ima samo 16 godina, milina ga je gledati, nadam se da će zvezdina deca i u narednom periodu dobijati minute, mi cigani smo posebno slabi na naš podmladak.
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Mnogo me raduje minutaža zvezdinih dečaka, siguran sam da ne dobijaju šansu tek onako. Simjanovski ima samo 16 godina, milina ga je gledati, nadam se da će zvezdina deca i u narednom periodu dobijati minute, mi cigani smo posebno slabi na naš podmladak. Kapiram da ce uci na cetvrtfinalu kupa bude li prilike 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bolomboy, jedan je Joel Bolomboy! Naša zvjer polako hvata ritam! ❤️ A sad veliki meč u petak! 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Mnogo me raduje minutaža zvezdinih dečaka, siguran sam da ne dobijaju šansu tek onako. Simjanovski ima samo 16 godina, milina ga je gledati, nadam se da će zvezdina deca i u narednom periodu dobijati minute, mi cigani smo posebno slabi na naš podmladak. Simpa su dečaci, ali da su dobili još koji minut simpatični Beč bi ovde odneo bodeve 9 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Bolno mi je i da pogledam +/- sa Bolombojem na terenu. I to protiv jednog Beča. Neki Evroligaš bi nas sahranio preko njega. Tako da ima tu još mnogo da se radi na njegovom povratku. A kada sam prokomentarisao na lajvu da mi deluje neartikulisano, tu nisam ni delić mislio na njegov ofanzivni učinak već sam gledao detalje gde skače sa nekim za loptu, Davidovcu baca pas, samo što ga nije ubio. Kaže Plavšić ispada Davidovcu lopta 😂. Bilo je tu još wtf momenata. Edited 2 hours ago by Sinnerman
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A šta je sa Riverom, evo ga februar ubrzo a njega još ni ne spominju... 3
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgleda da je Grejem stvarno bivši, s obzirom da nije temperatura, grip, povreda i čim se naš najbolji pr kluba, Igor Vujčin uključio u odgovor, da slučajno Saši nešto ne izleti 😄 3
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jedinu zamenu za Grejma prihvatam u vidu Kartera. Da nam se momčina vrati što pre zdrav. A Grejmu puno sreće i zdravlja u daljoj karijeri u Portoriku/Tajvanu/Japanu. Edited 1 hour ago by Čočo 4
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pošto sam bio pro-Miljenović: trenutno je u ABA na 42.4% za dva iz 2.4 pokušaja i 29.8% za tri iz 3.4 pokušaja... Vadi ga to što baš često ide na liniju za slobodna bacanja i što odatle ima nestvarnih 93%, al' definitivno će morati značajno da digne procente iz igre, trojke koje maši su uglavnom iz prilično dobrih pozicija. 12
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da Yago je podigao svoje igre i danas je isporucio 15p i 6a uz 6-8 iz igre. 4
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I sta kriju j bezi Devontea ne kapiram,pa kazi bre bem ti sunce sta je i kako je kakve bre crne procedure i ta njesra 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa ovim što je rekao Vujčin de fakto potvrdio da traže ko će da preuzme njegov ugovor. 2
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne znam zašto svi mislite da je Grejemova zamena Karter. Deluje mi nerealno da šilbujemo Grejema a da Karter uskače odma. Sigurno i da je zdrav da igra, neće odmah uleteti na teren, barem neko vreme dok ne ispuni onih Sašinih 120% i XY treninga Šta ako je zapravo zamena za Grejema......... Yago? 😄🤣 A i nije mi jasno, isplatićemo mu ugovor, umesto da sedi tu svakako i igra kad bude trebalo, tipa u ovakvim ABA utakmicama i ponekad da uskoči u EL. Ako će neko preuzeti ugovor, ajde, uštedećeš to nešto para ili ćemo plaćati 50%. Ali opet, dugo je već tu, korisnije nam je da sedi i dalje u klubu do isteka ugovora. Edited 1 hour ago by Summerfunk 2
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Kako se može čuti, Grejem je u nedelju uzeo svoje patike odneo i posle se nije javljao". Mozzartsport na kraju objave na instagramu.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Don Dusko said: I da Yago je podigao svoje igre i danas je isporucio 15p i 6a uz 6-8 iz igre. Odlican je bio, isao i na prodore, bio dobar i u odbrani. Nisam njegov fan, ali ima on određene kvalitete (uz brdo mana, fizičkih uglavnom)
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Summerfunk said: Ne znam zašto svi mislite da je Grejemova zamena Karter. Deluje mi nerealno da šilbujemo Grejema a da Karter uskače odma. Sigurno i da je zdrav da igra, neće odmah uleteti na teren, barem neko vreme dok ne ispuni onih Sašinih 120% i XY treninga Šta ako je zapravo zamena za Grejema......... Yago? 😄🤣 A i nije mi jasno, isplatićemo mu ugovor, umesto da sedi tu svakako i igra kad bude trebalo, tipa u ovakvim ABA utakmicama i ponekad da uskoči u EL. Ako će neko preuzeti ugovor, ajde, uštedećeš to nešto para ili ćemo plaćati 50%. Ali opet, dugo je već tu, korisnije nam je da sedi i dalje u klubu do isteka ugovora. Nije zapravo, nego jeste Jago. Pa ko je do sada igrao njegove minute? Do povratka Kartera (nadam se da će se vratiti) Kodi i Batler će pokupiti najviše minuta spolja 10ak minuta će da pokrije Jago i u nekim slučajevima Miljenović. 3
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čočo said: Nije zapravo, nego jeste Jago. Pa ko je do sada igrao njegove minute? Do povratka Kartera (nadam se da će se vratiti) Kodi i Batler će pokupiti najviše minuta spolja 10ak minuta će da pokrije Jago i u nekim slučajevima Miljenović. Pa znam, samo vidim da se svuda piše da odlazak Grejema znači da se oslobađa prostor za Kartera. Iako bih voleo da taj dečko već u petak zaigra, nešto mislim da i njega nema neki period. Kao što ni Bolomboj neće u EL igrati još. Samo čitajući svuda komentare, ljudi izgleda misle da je Grejem OUT = Karter IN.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Summerfunk said: Pa znam, samo vidim da se svuda piše da odlazak Grejema znači da se oslobađa prostor za Kartera. Iako bih voleo da taj dečko već u petak zaigra, nešto mislim da i njega nema neki period. Kao što ni Bolomboj neće u EL igrati još. Samo čitajući svuda komentare, ljudi izgleda misle da je Grejem OUT = Karter IN. Ovim se samo oslobađa mesto za Kartera. Niko ne očekuje da će sutra zaigrati. On ako bude spreman za mart, april da se šutiramo u dupe.
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Summerfunk said: Pa znam, samo vidim da se svuda piše da odlazak Grejema znači da se oslobađa prostor za Kartera. Iako bih voleo da taj dečko već u petak zaigra, nešto mislim da i njega nema neki period. Kao što ni Bolomboj neće u EL igrati još. Samo čitajući svuda komentare, ljudi izgleda misle da je Grejem OUT = Karter IN. Ovo ima smisla jedino ako su razmisljali da ako recimo Karter moze posle kupa da zaigra da imamo osigurac u slucaju nekih povreda. Mislim covek nije odigrao 100 minuta za nas i sad nam kao treba neko da ga zameni te minute.. Igrali smo do sad bez njega tako cemo i nastaviti a Karter ako uspe da se utegne za kraj sezone to je samo bonu 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jago je definitivno odigrao odlican mec, bio jako bitan i protiv Virtusa. Mozda mu je Sale nasao zicu, ali ja u njega definitivno nemam poverenja dugorocno. Uostalom,dovoljno ga igracki poznajemo. Nadam se da gresim, ali lako on opet upadne u stetocinski mode i EL ekipe tu lako mogu da nas osakate Edited 1 hour ago by Kosjan Willavić 1
MisaF Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejm nije ispunio ocekivanja i kraj. To sto je on radio na terenu bi radio svaki prosecni ABA igrac, da sutne loptu sa 9 m i slicno. On bezi od kontakt igre. Mislim da Obradovic nema zivaca za takve plejeve, bezobzira na njihovu igracku referencu. Yago kakav god, ipak ima muda duplo veca od Grejma, vec je dugo kod nas, ima neko iskustvo u EL i mislim da Sasa vise nije dovodio u pitanje ko ce tu igrati. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Četvrta uzastopna utakmica gde Crvena zvezda ubacuje protivniku 100+ poena 😳 • VS Milano 96-104 • VS Monako 96-100 • VS Virtus 93-102 • VS Beč 99-108 5
Miloš 52 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ne sviđa mi se kao običnom navijaču i velikom simpatizeru košarke i KKCZV, puštanje Grejema. Ni priblližno loša priča kao onaj Nejpir (mislim da se sa ovim momkom moglo raditi i strpeti još malo). Super što pobeđujemo, navijam i dalje i trošim živce, sve ok. Ne sviđa mi se ni što primamo 90+poena od protivnika. Verovatno sam staromodan. 5
Recommended Posts