perikle Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, Sinnerman said: Nepopularno mišljenje: Plavšića samo u takvim momentima mogu da slušam. Meni je on jako naporan za slušanje i ide mi na živce hajp oko njega. Bolje on nego Srki sa njegovim izrazima i smaranjem nekim dosadnim informacijama, ili ona dva mentola sto su nam prenosili pre Plavsica. Kupio sam EL tv dok su nas oni prenosili. Pored Plavsica jedino prolaze Edin i Kole. 5
wing Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 1/21/2026 at 1:05 AM, tejlor said: navuku ih lokalci da traže sa svim prilozima... 4
Hroničar985 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 1/21/2026 at 12:20 AM, Golijat said: Imam utisak da je bar 15 forumasa ovde ispizdelo sto smo dobili ponovo. Naravno, već su dežurni kritičari zagrevali prste da se dohvate tastature nakon utakmice, da opljunu Sašu, igrače, upravu, ali im naši poremetiše planove. 4
MarioKempes Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Nepopularno mišljenje: Plavšića samo u takvim momentima mogu da slušam. Meni je on jako naporan za slušanje i ide mi na živce hajp oko njega. Plavšić je uber Ciganin bez zadrške i prenosi emotivno, kao što bi neki random navijač. Prevashodno zato je omiljen, u nedostatku boljih komentatora. Često lupa, greši i ima neprimerene komentare, ali meni deluje da je sve to iz srca, a ne na žeton (vrv ima i drugačijih mišljenja, samo iznosim svoje). Zato mi je draži od svih drugih stručnijih i boljih poznavalaca košarke, koji su neutralni, smireni, analitični. To mi je ok na utakmici Dubai-Hapoel. Kad igra Zvezda - volim da prenosi Ciganštura koja se nervira kad gubimo i luduje kad dobijamo. 12
sinisat5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 minutes ago, MarioKempes said: Plavšić je uber Ciganin bez zadrške i prenosi emotivno, kao što bi neki random navijač. Prevashodno zato je omiljen, u nedostatku boljih komentatora. Često lupa, greši i ima neprimerene komentare, ali meni deluje da je sve to iz srca, a ne na žeton (vrv ima i drugačijih mišljenja, samo iznosim svoje). Zato mi je draži od svih drugih stručnijih i boljih poznavalaca košarke, koji su neutralni, smireni, analitični. To mi je ok na utakmici Dubai-Hapoel. Kad igra Zvezda - volim da prenosi Ciganštura koja se nervira kad gubimo i luduje kad dobijamo. Ma njegova energija je nikakva 90% utakmice, 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, sinisat5 said: Ma njegova energija je nikakva 90% utakmice, A tek kad se gubi... 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Plavsic sam po sebi nije bog zna kakav komentator, ali u univerzumu u kom su alternative Kovacic, Karovic i Cakovic - Plavsic je suvo zlato i treba ga paziti, maziti, hraniti i nunati. Btw, da li je moguce negde pogledati utakmice sa Armanijem i Monakom uz komentar one dvojice iz 6.75 podkasta? Zivo me zanima kako to zvuci, znam da su radili prenos valjda za EL TV. 2
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @fradler Kad slusam Plavsiceve prenose kao da slusam radio prenos utamice 😄
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 hours ago, Sinnerman said: Nepopularno mišljenje: Plavšića samo u takvim momentima mogu da slušam. Meni je on jako naporan za slušanje i ide mi na živce hajp oko njega. ja sam od utakmice protiv Milana, negde na početku treće deonice isključio ton da ga ne slušam, pokazalo se efikasnim, manje je nervoze a i Zvezda igra dobro i pobeđuje. a njegovi kvaliteti poznati su mi još u vreme kad je veličao sina filipa a pljuvao lorenca Edited 6 hours ago by Perkos2 2 1
NikolaTest Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, fradler said: Btw, da li je moguce negde pogledati utakmice sa Armanijem i Monakom uz komentar one dvojice iz 6.75 podkasta? Zivo me zanima kako to zvuci, znam da su radili prenos valjda za EL TV. Videh neki snimak na insta, mene njihovo prenosenje utakmice bas smara. Ono nesto sto krasi njihov podkast (humor) i zbog cega volim da slusam nekad, msm da nema prostora za tim u prenosu. Plavsic je meni super komentator. Kad me iznervira igra/rezultat tad mi svakako sve smeta pa je Plavsic najmanji problem. 7 1
perikle Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Perkos2 said: ja sam od utakmice protiv Milana, negde na početku treće deonice isključio ton da ga ne slušam, pokazalo se efikasnim, manje je nervoze a i Zvezda igra dobro i pobeđuje. a njegovi kvaliteti poznati su mi još u vreme kad je veličao sina filipa a pljuvao lorenca Da li neko moze da mi objasni u kom svetu smo mi bolja ekipa ako nas tamo neki komentator prenosi ili ne? Kad je poceo da prenosi protiv dubaia, svi skocili na njega jer dok on nije komentarisao mi smo dobijali... Ciganski mozak je stvarno za izucavanje.
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Metalni brate, daj izvuci neki kabl, nek opet padne forum, sad će 10 strana o komentatorima pa taman kad se to završi onda forum classic Deda/Kobra vs budžet i onda igramo sa Virtusom 1 1 7
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 minutes ago, perikle said: Da li neko moze da mi objasni u kom svetu smo mi bolja ekipa ako nas tamo neki komentator prenosi ili ne? Kad je poceo da prenosi protiv dubaia, svi skocili na njega jer dok on nije komentarisao mi smo dobijali... Ciganski mozak je stvarno za izucavanje. gde si ti pročitao to u mom komentaru? ja sam samo došao do zaključka da sam manje nervozan sko slušam bez njegovog komentara a Zvezda će dobijati i gubiti to je sastavni deo sporta
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Plavšić je postao težak dosadnjaković, još kad na to dodam i neke druge stvari, ni malčice mi nije simpatičan već odbojan lik. Inače, možda je neko već pisao vezano za prvih 2 minuta produžetka. U početku sam mislio da je muzika iz dvorane, al sam brzo shvatio da je to melodija Evrolige dok ide statistika. Verovatno režija Arene je nešto zabrljala.
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Daj da uzmemo nekako pobedu sjutra, da se ovaj blagi pozitivan vajb na forumu nastavi 🍀 Volim ovo mesto, volim da čitam postove, ovo mi je neko posebno mesto u srcu 🙂 ❤️ 6 4
Phobia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Vildoza skinut sa liste povredjenih, igra protiv nas Ima Comi Tasic da ga natera da nas pusti, zna ona koliko nama to znaci
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da ne prođe neopaženo. Izundu i bacanja. Golim okom je vidljivo kako ima prelep šut sa penala. I da je prilično precizan. Posle Batlera i Semija (a da je igrač izveo više od 20 bacanja), najbolji penadžija u ekipi. Centar. Ekipa na 74% sa penala, Ebuka na 79%. 6
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, NMX said: Da ne prođe neopaženo. Izundu i bacanja. Golim okom je vidljivo kako ima prelep šut sa penala. I da je prilično precizan. Posle Batlera i Semija (a da je igrač izveo više od 20 bacanja), najbolji penadžija u ekipi. Centar. Ekipa na 74% sa penala, Ebuka na 79%. U poslednje vreme je jos bolje, utisak je da ne promasuje, pa pogledah. Ima 22/23 pogodjenih poslednjih slobodnih bacanja. Edited 1 hour ago by Cavani
Recommended Posts