Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Saša implementirao samo ISO igru, kod koga je trenutno lopta taj dribla i napada koš, ostali stoje na terenu samo. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ak ose gleda statistika, sut za tri je prelomio. Imali smo vise skokova. Ali opet ne igramo odbranu. Izduvani baloni. Low battery style. Treba da se desi ovakav poraz, da se pogledaju u ogledalo. Da zagrmi u klubu i da se neke stvari isteraju na cistac. Bez alibi price.

• Ha-ha 1
Posted

Inače, izgubili smo -32 od direktnog konkurenta za plej in. A tek igramo protiv drugih timova koji su nam takođe konkurenti.

Trener neće otići, opet bi i za nas to bila prevelika ciganija da dva trenera zamenimo. Jedino ako Saša ima obraza pa podnese ostavku, ali se postavlja pitanje... Ko onda? Mislim, znam ko će doći, opet populistički potez koji će se završiti kao i sad Saša.

Sve u svemu, više sreće sledeće godine 😄 Opet ćemo da zavismo od drugih timova i da navijamo da jedni izgube, da drugi dobiju i onda zbog međusobnog skora ćemo mooooooooooooooooooooožda biti 10, a možda 15 😄😄

• Like 6
Posted

Pokusao je Sfero da nam objasni da smo niko i nista i evropskoj kosarci i da treba da gradimo svoj identitet, al nebeski narod ni da cuje.
Nebeski narod kaze daj jos 10 milki, to je resenje problema. Znaju valjda Srbi, tamo sve moze da se kupi.
Hocemo odmah i i hocemo sve na silu.
Veliko razocarenje kako ekipa igra i izgleda u ovom momentu.

• Like 11
Posted

Ono što me je nekako uvek najviše i nerviralo kad Saše Obradovića je ta neka samouverenost.

Lik je ladno pred Žalgiris izjavio da nas sigurno očekuje drugačiji meč nego što je to bio slučaj u Pioniru protiv Valensije.

E, sad lepo se izvini celoj zvezdaškoj javnosti.

Ovo što igramo je raspad, mi smo primili 205 poena u razmaku od samo tri dana. Kao što napisah posle Valensije, kad gubimo, mi gubimo sa stilom.

Posted

Zarad svog psihickog zdravlja, tacno cu da izbegavam da gledam ove primadone u narednom periodu, a isao sam da ih bodrim i na EL i na ABA. Da ti se keze i zakucavaju u facu i u garbage time bez ikakve zelje barem da spustis ovu blamazu na neki podnosljiviji nivo. E to ne mogu i necu da oprostim, nije ovde kriv samo pogubljeni Obradovic koji posle ovakve dve utakmice moze samo usima da se pokrije. 

• Like 6
Posted

Kad se vidi da je sve otislo u kurac, bolje je odmah seći pošto je očigledno da pomaka na bolje nece biti. Svaki dan je gubljenje vremena.

• Like 5
Posted (edited)

Ko da smo navukli neko prokletstvo sa trenerima posle prvog odlaska Radonjića. Svakog trenera kojeg oteramo ili nas sam napusti, posle nas napravi neki uspeh ili radi dobar posao sa nekim skromnim timom. Alimpijević, Ivanović, Obradović odvede Monako na F4, a očekujem uskoro i Sferopulos da zablista.

Edited by Volter
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, Bode said:

Pokusao je Sfero da nam objasni da smo niko i nista i evropskoj kosarci i da treba da gradimo svoj identitet

Ja sam bio u onoj najmanjoj manjini kojoj nije smetala ta izjava. Rekao je kako jeste, ali eto, ne smeš biti realan već moraš da pržiš ljude sa F4 (kao Drčela sad) i to se onda obije o glavu samo tako 😄

• Like 7
Posted

Pa dobro, oni imaju malo bolju domaću osnovu nego mi i to je to, ipak, nije pukla stotka😁

Bože Gospode... 

Neverovatno je na šta liči ekipa... ISO pojma nema, čeka nas grčevita borba za plej-in.

problem je u tome što ovo polako postaje negledljivo.. 

• Like 1
Posted

Šteta što smo naišli na onakav raspad Efesa, da se i to izgubilo jezivi ćelavi tip bi bio najuren, ovako će nas trovati još neko vreme.

• Like 5
Posted

Nema leba dok ovaj ne ode. Ali ovog puta stvarno nije neozbiljno oterati ga dok nije prekasno. Odličan je ovo tim, samo nema ni glavu ni rep, jer ne znaju šta da igraju, osim soliranja. 

• Like 6