Stefi88 Posted Monday at 05:18 PM Posted Monday at 05:18 PM 3 minutes ago, Dzo23 said: Grupa Delije Sever izdala saopštenje da neće prisustvovati utakmici jer je badnji dan. Koliko nebitna vest u odnosu na onu gore gde Boki zakucava... 😍🔥💣 19
FireKeeper Posted Monday at 05:19 PM Posted Monday at 05:19 PM 4 minutes ago, Dzo23 said: Grupa Delije Sever izdala saopštenje da neće prisustvovati utakmici jer je badnji dan. Odlicne vesti! 3
wing Posted Monday at 05:20 PM Posted Monday at 05:20 PM 8 hours ago, NMX said: Centar koji ne može da zakuca, nema šut, nema skok, invalid i kamenjar, teraj to al zato grtalica...
bosMan_jr Posted Monday at 05:22 PM Posted Monday at 05:22 PM 17 minutes ago, KCRivers said: Taj covek je neunistiv, ne bi me iznenadilo da zaigra sutra koji minut ako je iole spreman za visok tempo. Nisam siguran da je neunistiv rec koja najbolje opisuje coveka koji je propustio poslednjih 9 meseci kosarke, a pre toga jos 2.5 od 4. Ne treba se zanositi, kad bude spreman neka odradi neki minut. Moja ocekivanja od njega nisu visoka ove sezone, a mislim da je najbolje da se svi tako setuju, bice manje proklinjanja sudbine 2
Dzo23 Posted Monday at 05:27 PM Posted Monday at 05:27 PM 3 minutes ago, Stefi88 said: Koliko nebitna vest u odnosu na onu gore gde Boki zakucava... 😍🔥💣 Apsolutno. Ma BBoy je mašina. Takav igrač, karakter, to se jako jako rjetko vidja. Ako bude na 70-80% donijeće nam mnogo.
VISOKOLETAC Posted Monday at 05:30 PM Posted Monday at 05:30 PM (edited) Ovo je lepse od svake pobede ❤️💪❤️ Edited Monday at 05:30 PM by VISOKOLETAC 1 18 1
Leo Posted Monday at 05:40 PM Posted Monday at 05:40 PM 24 minutes ago, Dzo23 said: Grupa Delije Sever izdala saopštenje da neće prisustvovati utakmici jer je badnji dan. Konacno i to da napisem Bravo za Delije!!! Postedeli su nas 40 min Baje i ostale svinjarije. 3
ПрекоДрине Posted Monday at 05:43 PM Posted Monday at 05:43 PM Таман кад нема групе, ево прилике да направе паклену атмосферу сви они паметњаковићи који најбоље знају кад, шта и како треба да се пјева. Исти они који који кукају што нема групе кад дође завршница аба лиге. 4 1 1 1 1
Kosjan Willavić Posted Monday at 05:46 PM Posted Monday at 05:46 PM 12 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo je lepse od svake pobede ❤️💪❤️ Video sam da su isli i na onkologiju bese pre neki dan da posete neku decu. Ovako KKCZ treba da vraca bar simbolicnim gestom deo duga zajednici kad su vec ulozena onolika sredstva u nju ( nije da sam srecan zbog preduvanih budzeta ) i da se seti nezbrinute i bolesne dece kojima dolazak par igraca znaci vise i od tih igracaka ili slatkisa. 5
Dzo23 Posted Monday at 05:49 PM Posted Monday at 05:49 PM Saša potvrdio da Tomo Tomović ide u Lokomotivu gdje će postati glavni trener.
bodo Posted Monday at 05:57 PM Posted Monday at 05:57 PM 1 hour ago, tejlor said: 😍😍😍😍😍😍😍 njegov povratak nam diže plafon samo tako. Načuo jučer u Ljubljani da je i povratak Cartera moguć tamo negde u martu e sad koliko ima istine u tome to je drugi par opanaka ali ako ima to zvuči fenomenalno. 3
VISOKOLETAC Posted Monday at 06:07 PM Posted Monday at 06:07 PM 17 minutes ago, Dzo23 said: Saša potvrdio da Tomo Tomović ide u Lokomotivu gdje će postati glavni trener. Kao i da je prijatno iznenadjen Bolombojem 🙂 5
FireKeeper Posted Monday at 06:13 PM Posted Monday at 06:13 PM (edited) 31 minutes ago, ПрекоДрине said: Таман кад нема групе, ево прилике да направе паклену атмосферу сви они паметњаковићи који најбоље знају кад, шта и како треба да се пјева. Исти они који који кукају што нема групе кад дође завршница аба лиге. mislis na Semenkare? pa oni su i pravili najzdraviju atmosferu onomad kad je trebalo, pravi pritisak na protivnike, pravo navijanje a ne zalopojke koje nemaju veze sa dinamikom kosarkaske utakmice. pri tome, niko nikad nije kukao sto “grupe” nema na ABA, nego prozivanje i zezanje zato sto selektivno podrzvaju klub koji vole. Narocito onda kada je ABA bila ulaznica za EL. Zasto to rade? “Zato” takoreci, nece nedostajati u Pioniru. Edited Monday at 06:15 PM by FireKeeper 14
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 06:28 PM Posted Monday at 06:28 PM Od Devontea Grejema se očekuje više i Obradović je siguran da će biti samo bolji. "Objektivno je imao problema na plejmejkeru i pre mog dolaska, kroz pripremni period. I sada je isto. Došao je malo kasnije, treba mu malo vremena da prepozna šta trener iz Evrope želi od njega. To je ono što sam rekao sa Jagom koji, recimo, perfektno zna šta treba da radi i dobro povezuje ljude. Nije mu potrebna lopta da bi davao poene, više razmišlja za tim. U tome možda Devonteu treba više vremena. Odličan je momak, dobro radi, vremenom će imati i bolju poziciju. Fizički jeste spreman, ali čini mi se da mu još treba da bude bolje taktički pripremljen, pa i fizički još malo, možda i malo brzine, da obiđe agresivne odbrane na celom terenu... S obzirom o kome se radi, verujem da će to doći na svoje".
The_Big_S Posted Monday at 06:28 PM Posted Monday at 06:28 PM (edited) “Grejemu treba vremena da pohvata šta evrohligaški treneri traže od njega, dok Jago PERFEKTNO zna šta treba da radi na terenu…” - Saša Obradović 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Kad se setim kako je neko ovde pisao da su u klubu prezadovoljni Grejemom, da će biti najbolji igrač, samo da se oporavi… Edited Monday at 06:44 PM by The_Big_S
bodo Posted Monday at 06:29 PM Posted Monday at 06:29 PM pamtim onaj buzzer-beater Lorenza protiv Valensije u Pioniru. 10
Manoly Posted Monday at 06:33 PM Posted Monday at 06:33 PM Primetio sam da je vise nasih stranih igraca istaklo kako im je Kalina od kako su u Zvezdi dosta pomogao da bolje razumeju sta klub znaci, kao i da ih je, kako Kodi rece, upoznao sa istorijskim cinjenicama vezanim i za zemlju gde sada igraju i zaradjuju plate. Znam da svi koji kritikuju njegove partije imaju pravo odnosno da Kalina vise nije isti igrac nakon toliko El sezona koje iza sebe ima, uz evidentne probleme koje ima i na privatnom planu i koje je sam iznosio u javnost. Ipak, ovaj uticaj koji on ima je upravo ono sto domaci igrac-cigan treba da radi i pokazatelj znacaja takvog igraca u ekipi, koliko god se pisalo o njegovoj ludoj glavi i tome da ume da bude "los"po svlacionicu. I to je vrlo vazna uloga u timu i klubu. 27 4
Geronimo Posted Monday at 06:53 PM Posted Monday at 06:53 PM Kalina, Laza, Mitar, Radonja... Svi su oni za KKCZ kao nematerijalno kulturno dobro, deo identiteta (rec legenda je izlizana). 14 1
Milko Miller Posted Monday at 06:56 PM Posted Monday at 06:56 PM 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Ko to u pozadini prica o navijacima Zalgirisa?
crni96 Posted Monday at 06:58 PM Posted Monday at 06:58 PM Svidja mi se sto smo u Pioniru. Ima nekog šmeka. 1
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 07:06 PM Posted Monday at 07:06 PM 34 minutes ago, bodo said: pamtim onaj buzzer-beater Lorenza protiv Valensije u Pioniru. I ja. Nije da nam je nešto suštinski donelo, osim keca i dobrih 50 evrića koje su se isto veče u Kafani potrošile. 😁 5 minutes ago, crni96 said: Svidja mi se sto smo u Pioniru. Ima nekog šmeka. “Pionir” je naša kuća, tu se sve čuje, a i svidja mi se što su tribine baš blizu terena, pa publika može aktivno da učestvuje u meču 😎 2
Guru Posted Monday at 07:30 PM Posted Monday at 07:30 PM 42 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Od Devontea Grejema se očekuje više i Obradović je siguran da će biti samo bolji. "Objektivno je imao problema na plejmejkeru i pre mog dolaska, kroz pripremni period. I sada je isto. Došao je malo kasnije, treba mu malo vremena da prepozna šta trener iz Evrope želi od njega. To je ono što sam rekao sa Jagom koji, recimo, perfektno zna šta treba da radi i dobro povezuje ljude. 1 3
Recommended Posts